Red yermiyim demissin , sakinol once , heycanini anliuyorum ama , once ne istedigini bir sor kendine, farzet ki red yedin ne olcak , yemesen ne olcak , ilk gun yemez bir ay sonra belki bir hafta sonra yersin bu dusunceyle , buna kirban pskiolojisi denir , ileride acaba beni seviyo mu, terkeder mi, soyle yapar mi, boyle yaparmi diyi dusunup , hayatini mahverlt me
Hmm bu dogru bak ama cirkşn oldugumu soyleyende olmustu ims eden. Erkeklerde sunu fsrk edıyorum kendilerıne soguk davranan yuz vermeyen ya da kardes gbi yaklasan kadınları begenmiyorlsr
Atmayım ama anlatıyım boyum ortalma omzum dik geniş belim ince gogusum kucuk orta arası bacaklarımda ince ve sutun gıbı degiller ama kotıde durmuyorlar etek yakışıyor popom cıkık beyaz tenliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Asmak lazim bazi seyleri , bu kafayla cok guzel yonetilirsiniz
Efendim
Red yermiyim demissin , sakinol once , heycanini anliuyorum ama , once ne istedigini bir sor kendine, farzet ki red yedin ne olcak , yemesen ne olcak , ilk gun yemez bir ay sonra belki bir hafta sonra yersin bu dusunceyle , buna kirban pskiolojisi denir , ileride acaba beni seviyo mu, terkeder mi, soyle yapar mi, boyle yaparmi diyi dusunup , hayatini mahverlt me
Sagol ya gerçekten bu iş olsa sonrasında bunlara takarım
yaparsin sen bence
kime teklif ediceğine bağlı ve ondan ne isteyeceğine
Bi cocuktan hoşlanıyorum ve sanırım biliyor o da sence bu tipte birnin kendisnden hoslanması onu rahatsız eder mi
hoslanması niye rahatsız etsin senin yaş kaç
21
ondan ilişki mi beklioyrsun takılma mı sadece
Güzel bir ilişkimiz olsun isterim cocuk duzgun biri
o zaman belli et ilgini ama teklif eden sen olma
Dolaylı yoldan ettim aynen ben teklif etmem beklerim gelirse gelir gelmezsede keyfı bilir
sarışın kızların ortalama olanı bile çok güzel gibi algılanır çünkü nadir denk gelir sarışın isteyeni çok olur erkekler güvenmez o yüzden bazen
Hmm bu dogru bak ama cirkşn oldugumu soyleyende olmustu ims eden. Erkeklerde sunu fsrk edıyorum kendilerıne soguk davranan yuz vermeyen ya da kardes gbi yaklasan kadınları begenmiyorlsr
yok erkekler hemen hemen herkesi beğeniyor ama herkese ilişkiyi vermiyor. ilişki verdikleri hem beğendikleri hem de güvendikleri oluyor
Kimden yiyeceğine bağlı ayrıca her sarışın güzel değildir
Dedim ya ortalamayım
Belin ince mi
Evet
Ekle beni
Nope niye ekleyim sen soruma cevap ver
Yemem sanırım
Bilmiyorum görmem lazım
hahaha her sarisin mavi gozlu guzel olmuyor foto atsana anlatmakla olculmez bu :D :D
Hemcinslerim güzel olduğumu soyluyorlar bence ortalamayım hatta belki altı
hahahahah fotograf gormeden yorum yapilmaz mantik olarak :D
Bu saydığım ozelliklerden yola çıkarak yapsan berna koralturk e benziyorum
Yapamam mantıklı bir insanım foto görmeden zor o dediğin kişiyi bilmiyorum 😅😂😂
Sanmıyorum git açıl.
Yemezsin galiba
İnsanlar çıkarcı o yüzden red yiyor olabilirsin çokta kafana takma derim
bence yemezsin
Fiziğin nasııl?
Fena degil
Atsana bi yorumlayayım
Atmayım ama anlatıyım boyum ortalma omzum dik geniş belim ince gogusum kucuk orta arası bacaklarımda ince ve sutun gıbı degiller ama kotıde durmuyorlar etek yakışıyor popom cıkık beyaz tenliyim
Anlattığın kadarıyla iyi ama görsel gibi olmaz hiç
Sence bir erkek bu tipte bir kıxın kendisnden hoslanmasından rahatsız olr mu
Sanmammm
Nasıl yani noldu
Bir sey olmadı sadcece gelmiyor
Ondan etkilendiğimi bildiği halde
Fotoğrafını atsana bi bakayım
Sevdim seni be