2 ay
Kendimizi aşık olmaya zorlamak mı daha zor, yoksa aşka direnmek mi?

Sevmediğin birisini sevmeye çalışmak da çok zordur ama sevgiye direnmek daha zordur muhtemelen.
Eig için teşekkürler.
Rica ederim..
Aşka direnmek zor olur, kalp fethedildiyse bir kere mantık feshedilmiştir artık..))
İstanbul gibi oldu.. 😄
E çok zor demek ki işte.. ))
Önce mantık mı feshedilmeli yoksa kalp mi fethedilmeli.. 😄
Kime göre neye göre..😁 ))
Sana sorduğuma göre.. 😄
Nokta atışı olmalı..😀
İkisi bir arada, aynı anda..
İki nokta atışı demek istedin.. 😄
Kafa mı karıştırma tiryaki..😀 tek atışta iki hedef.
Biyük beceri lazım desene.. :))
Zaten karmakarışıkgillerdensin.. 😄
Battı balık tam batsın dedim..
Sağ ol.. 😀 🙂)
Büyük yazamamışım.. :/
Sen de.. : )
Olsun ben anladım.. ))
Zeki olmak böyle miydi.. 😄
Böyleydi..
Ben anlamam da pek.. 😒
Farkettiğine göre anladın..
Kendimin farkında değilim demek ki..
🙄
🤔
Kendini nereye bıraktın ))
Bir fark etsem çekip alacam da.. Bıraktığım gibi dönmemi bekliyorum sanırım.. :))
Derin hesaplar mı 🙄
Hesabını yapacağım bir şey yok çok şükür şu an hayatımda..
Hesapsız, kitapsızım.. 😄
😀 bir çıkış yolu bulduk iyi
Geldiğim gibi gider, girdiğim gibi çıkarım.. 😄
Ev sahibi sizsiniz rica ederim ben gidem 😀 iyi geceler 🙂)
Gitmek için harika bir bahaneydi.. 😄
İyi geceler.. :))
Teşekkür ederim 🦋
Rica ederim.. 😄
Görüş
7Görüş
En zoru aşka direnmek, aşık olmak istemezsin ama kalbe söz geçmez ne kadar direnirsen diren, ok yaydan çıkmıştır bir kere...
Aşkı bir kere yaşadım, hani ne derler 🤔 Anam ağladı😄 Kendimi ne aşka zorladım ne de aşka direndim. Aşk o kadar nezih ve kıymetli ki herkese nasip olmaz. Bu neden ile aşk zannetmek değil, bence ziyan olmaktır. Araftır. Cennet ile cehennem arasındaki sırat köprüsüdür. Doğru kişi ise cennete, değil ise cehenneme düşmektir.
Az önce bir satır okudum ve o kadar etkilendim ki🥹
Mecnuna sormuşlar: "Neden Leyla'yı kaçırmadın? diye.
Mecnun demiş ki: "Annesi üzülmesin, Leyla'nın içinde olduğu kalbe kıyamazdım." demiş.
Aşk öyle bir şey ki, tutulan direnemez ki... Aşka direnen de gerçek anlamda sevmemistir ki...
Aşık olmaya calışmak kadar sonuçsuz bir uğraşıdır.
Aşka diremek, amacı "değiştirmek" değil "değiştirilmesine engel olmak"tır. güçlünün "tam" olmasına engel olması yeterlidir. gömleğin görünür yerindeki deliktir, giymenize müsaade etmez; iki parçayı bir arada tutan son dikiştir, evet belki sökülmüştür ama asla tam anlamıyla "ayrılmış" sayılamaz. bazen kötü şeylere engel olur; nadiren kötü şeyleri değiştirir; en azından kötülük yapacakların iki kere düşünmesini sağlar. direnmek aslında fikirken bile çok güçlüdür...
Aşkın yaşama esnasında vazgeçilen şeyleri geri kazanmak için uğraşıldığında terkedilmeye yol açan problem. sonuçda ne eskiden sahip olunan şeyler elde edilir, ne de aşk.🤷
aşk kapıdan giremiyorsa bacadan girer ve bunu anlamazsın bile 😄 istesen de istemesen de
Bulduğun karşı cinse bağlı.
Bazi kişi var onu görünce biseyler hisseden kendine karşı koyaman
Bazi kişi var onu gördüğünde pek bir şey hissetmen
aşık olmaya çalışmak zordur elbette ama en zoru aşka direnmektir.. olmasın diye korkup kaçtıkça seni yakaliyor bildiğin top tüfek ile savaşa girmek bu 🙃
İkisi de zor. İkisi için de kendini zorlamak gerçekten zor bişey.. En iyisi ne zorlamak ne kolaylaştırmak.. Akışına bırakmak tercihim. Olacağı varsa zaten önüne geçilmez
Aşık olmaya zorlamak zordur, diğer türlü aşk zaten zor ancak en çekilebilir haliyle katlanır insan…
Kadere inanmak lazım bu konuda. Zorla olmaz, kaçsan kurtulamazsın. Direnmek anlamsız.
Ben aşık olamıyorum beynım izin vermıyor. Dolayısıyla ıkısı de benlik mevzu degıl
Aşk zorla gelecek bir kurum değil 😀 istersen olursun gönlünden gecen biriyse
Aşka direnmek zor değil ki baktın hoşlanıyorsun basacaksın engeli
Aşık olmaya zorlamak nedir sırma saçlı çocuk oyuncağı mı bu? Aşık kalmaya çalışmak aşka direnmek diye bir şey yok aşka direnemezsin bu kendini kandırmaktan başka bir b. k olmaz.
İkisi de zordur. Sonuçta ikisinde de isteğin dışında bir şey yapmaya çalışıyorsun.
İkisini da yapmam kalbimi sesini dinlerim.. Aşk laftan anlamaz..
İkisi de mümkün değildir; ne zorlamayla aşık olunur, ne de aşka direnmek mümkün olur : ))
Aşık olmaya zorlamayı bilmem de aşka direnmek çok zor ya.
Zorlanılmaz veya direnilmez kendiliğinden oluşan bir duygu kontrol dışı
🤣🤣 Aşık oldum diyerek kirli amellere alet etmek daha zor
Aşığım dediğim insanlardan hep kötülük gördüm aşk yalan inanmayın filmlerin kandırmacasi. Bulmak bi ihtimal
En İyi Görüş