Sizi seven sizinde kucukte olsa hoslantinizin oldugu hatta cebinizde olarak gordugunuz kız hayatinizda biri oldugunu ogrendiktem sonra sadece kaba konusmadan üzgün oldugunu belirttikten sonra her yerden silip engellese ne dusunursunuz. Ulasmaya calisirmisiniz aylarca ortaya cikmasa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yapılan yüzsüzse umursamaz.. adam gibi adam ise ulasmaya calısır özür diler kalbini alır
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun. Yazip engelledim
en iyisini yapmıssın ulasamasın sana kudursun
Normal telefonda arasa arar oradan engelliyemiyorum aramiyor normal mesaj atmiyor pek ulasmak icin cabasida yok zaten
o zaman sil gitsin... sen senin kıymetini bilene mucizesin
Yani hiç kimseyi cepde görmediğim için bilemiyorum bunun cevabını ama herhalde haklı oldugu için rahatsızlık vermezdim
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun. Yazip engelledim
En iyisini yapmışsın koyver gitsun
Gitsin işte
Kalbim kırıldı :(
Ben ne yaptım
Hayir siz degil onun yaptigi seyden dolayı kalbim kirik gitsin gitsinde aşıri üzdü😪😪
Sağlık olsun hayırlısı buydu belki daha iyisi karşına çıkar seni doğru şekilde sevip ilgilenen sıkma canını değmeyen insanlar için üzülmeye değmez valla
Ozurdilemiyor bile uğrasmiyor ulasmak icin
Ozurdilese yine gonlumde affederim :( ama donmem bu sekilde fazla uzulmem
Koyveer valla bak
Dönme zaten ben dönmüştüm yanlış yaptım daha kötü oldu
Yok dönmem bitti benim icin zaten bakımsiz degilim her gun birileri tanismak istiyor acik giyindigimdr yok gayet kapali giyiniyorum herkes cok guzel buluyor oda beni yolda gordu zaten
İyi takma kafanı sen yeter umarım yardımcı olmuşumdur
Oldunuz cok tesekkur ederim
Sevindim olduğuma rica ederim nedemek dikkat et kendine
Sizde dikkat edin kendinize
Saoll
Hal ettiysem eyvallah
Doğru yazmışsın
Normal telefonda arasa arar oradan engelliyemiyorum aramiyor normal mesaj atmiyor pek ulasmak icin cabasida yok zaten
Ama suçlu mahçup nasıl ulaşsın sen son sözünü söyledin onun cesareti yoktur
ya da umursamıyor olabilir
Şuanlık umursamiyordur sonra benden ses soluk kesilince dusunur bu kız hic kaldirmadi engelimi yazmiyor etmiyor diye evimin orada yolumu keser
Onu zaman gösterecek şu an için böylesi bişi düşünmek erken
Ne dusunmusdur
Ben cok uzuldum 😪😪
Üzülme ama belkide şu an onun umrunda bile değilsin yani sana ulaşmak istese bi şekilde ulaşır özür diler kendini anlatmak ister yani bişiler yapar
Kesinlikle peki zaman sonra hiç benden ses cikmazsa dikkatini cekermi ve beni cebinde goruyordu
Anlattığına göre seni cebinde değil yedekte görünüyor du ve pek geri dönüş yapacağını sanmıyorum
Daha oncede sessiz bitmişti yolda gorup gulumsuyordu
Senin konuşmak istemedigini dusunuyordum diyiyordu
Biraz zaman geçsin bence bakalım neler olacak
Seninle cinsellik yaşadı mı hiç
Hayir kisa konustuk zaten ama takmisti bana numarami almak icin ugrasti resmen
Bu arada ondan milyon kat iyileri zaten tanismak istiyor bemde 25 yasindayim bu yasima kadar ikinci kisiydi o ve herkes zaten begeniyor beni ben sevgili yapmak icin sevgilkm olsun istememistim
Siz nasıl tanıştınız numaran yokmu onda
Cevik kuvvet mudurum patronum herkes pesimde civik oldugimdan ya da acik oldugumdan degil bakimsiz degiljm
Aldi iste son bulusmada
Sen bu kişiyi gerçekten seviyon mu arasın mı istiyorsun
Yolda gorup instagram adresimi istemisti bemde normalde evliyim diyiyordum ama o bana acilmadan oncr bir gece oncesi ruyamda gormustum biri gelip benimle tanismal istiyorfu kagidi yirtip atiyordum
Evet arasa yazsa ozurdilese birsey yapsa sessiz kalmasa hatta engellese bile tepki sayarim engellemiyorda
Hmmm garip bir durum bence yine de biraz daha zaman geçsin
Oyle olucak ikimizde 25 yasindayız
Ciddi dusunmuyordu benden o ciddiyeti gorupte kacmis olabilir
Hayatında başka birileri varsa ciddi düşünmez ki zaten
Cama cikmam icin yalvariyordu
Beni gormek icin
Şimdi ise aramıyor sormuyor dimi
Yok
Takip atarmısın bana konuşalım istersen
Beddua eder gecerim
Niye iki tarafi idare etmeye calisan o
Ona daha çok ederim
İyi yaptın ellerine sağlık hak etmeyen 1 gram sevgi gösterme
Bu hale sokmam
Aferij