yaş 30 sarışın mavi gözlüyüm bu zamana kadar bir kız arkadaşım bile olmadı boyum 1.81 kilom 75 dürüst olun ya sizce neden yok rizeliyim burnum kemerli tanışmak isteyen kızlar mesaj atsın sizce neden yok sevgilim?

yaş 30 sarışın mavi gözlüyüm bu zamana kadar bir kız arkadaşım bile olmadı boyum 1.81 kilom 75 dürüst olun ya sizce neden yok rizeliyim burnum kemerli tanışmak isteyen kızlar mesaj atsın sizce neden yok sevgilim?
moruk sen karıya kıza bakmıyorsundur, o yüzden yoktur, hepsinin yanında süs köpeği var senin eksin yok onlardan
sen atmayı dene bence atmazsan kimse adım atmaz
a*cık bradd pitt misin sana da yakışıklısın dedik bokunu çıkarma,
Cevap
2Cevap
Ben 22 yaşındayım benimde olmadı. Herkes dışarıdan çok özgüvensiz duruyorsun diyor ondan olmadı benim. Senin sebebi anlayamadım ama
ayda 20 bin euro kazanıyorum yazılımcıyım gogleda çalışıyorum oyun yazıyorum kızlara ayırıcak vaktimde yok artık benim umrumda degiller artık bu saaten sonra olmasın zaten C1 seviyesinde ingilizcem var 3 sene ingilizce kursuna gittim ingilizcem çok iyi 8 programlama dili biliyorum ama genede olmuyor sevgilim sırf asosyalim diye bu saaten sonrada olmaz zaten artık umrumda degil bırak bizi sevmesinler sen kendini geliştir yeterki
İnanç konusunda yorum yapamam. Ama şunu söyleyim gerçekten benden de tipsizlerin yanında çok güzel kızlar var. Çocuk benden kötü görünüyor benden kısa benden kilolu ama o kız benim yüzüme bakmazken onu seviyor mesela. Gerçekten insan anlam veremiyor. Ya var ya bana obez bir kız tipsizsin derken güzel bir kız yakışıklısın demişti. Ama işte gene yalnızlık gene yalnızlık
artık insanların sevgilim yok diyince bana acıdıklarını hissedebiliyorum ve hergün sorguluyorum tipimdeki sıkıntı ne kızlarla neden aram iyi degil diye ama birtürli çözüme yaklaşamıyorum kızlar tipsiz esmer keko erkeklere adım atıyo yakışıklı erkekleri yanlız bırakıyorlar neden bilmiyorum hala daha
Nasip kısmet ayrıca 5 yaş daha küçük duruyosun
10 yaş küçüğüm senden
Fakesin sen 😅😅
Hadi ordan be profilinde 50 tane soru var
duruşun kötü başka sıkıntı yok
kötü işte
cesur ve özgüvenli değilsen olmaz
Olur zamanla
Bana göre bir sıkıntı yok olmayınca olmuyor bazen hayırlısı olsun fazla takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?