Selamünaleyküm nasılsınz?

ay lütfen bu tarz konularda kendini kötü hissetme. insanların doğuştan gelen özelliklerine laf söyleyebilen insanlarla olmaya gerek yok zaten. bi estetik algısı almış başını gidiyor.
Arkadaşlarım varken alay etti benimle kötü hissettim tekrar edince ayrıldım
korkunç bi kişilikmiş, en güzelini yapmışsın
Ya öyle burun da çok itici kardeşim, ne diyebilirsin ki git operasyon yaptır desen alınganlık yaparlar. O şekilde sevmeye devam etmek lazım
Benim eskiden çalıştığım yerde bı kız vardı adı Kübra çok sevdiğim bı ablamdı onunda burnu kötü duruyor ama tanısan çok iyi biri küfür argo kelimeleri kullanmıyor çok ama çok kibar biri burununu görmezden gelse. Çok da güzel bı kız ama o kadar mükemmel bir karakteri var ki diğer şeyler önemsiz ve insanların dış görünüşü kusur değil onları farklı yapan tek şey boş ver o haddini bilmezi sen o seni sevmiyormus takma kafana
Görüş
4Görüş
burnu çirkin diye sevmekten vazgeçemezsin ama tabii burnu çok güzel olan kızlar var, kıyaslama yaparsın istemeden
Kemerin nasıl olduğuna bağlı xd Karadenizli Dursun gibi mi?
Hayr ya
Normal burun kemeri görnedin mi hiç
Ya öyle burun da çok itici kardeşim, ne diyebilirsin ki git operasyon yaptır desen alınganlık yaparlar. O şekilde sevmeye devam etmek lazım
karadenizliler s*ksin sizi
takmışlar karadeniz burnuna :D
iyi yapmışın öyle adamdan bir b*k olmaz bunun için kendini kötü hissetmene gerek yok takma kafaya
burdaki insanları da fazla ciddiye alma hayatların da gram sevgi görmemiş insanlar öylesine takılıyorum burada zaman geçsin amaç :D
Eski sevgilmi mi anlatın ne 😹
Estetik mi yaptın
Öylemi burnun
Çok güzelsin
Aleyküm Selam.. ondan cacık olmaz
Büyük burunlu bir kızla beraber olurmusn sen
burnu çirkin diye sevmekten vazgeçemezsin ama tabii burnu çok güzel olan kızlar var, kıyaslama yaparsın istemeden
asıl sorman gereken soru en başta sorun etmezken neden şimdi ediyor.. ondan ayrılıp eğer rahatsız oluyorsan devlette estetik yapıyorlar
Ne yani burnun öyle dedi diye mi ayrıldın skjgjdg
ahhahahahahah
Ehuehuehueee
Evet son zamanda buluşunca burnun çok çirkin arkadaşlarımın yanında alay etti ayrıldım
Komikmi
hahahahahahahha
Senin çok mu iyi deseydin
hahahahhahahah
Ameke skfjjdjf
Mavi sever alay etmeyemi geldin
Evet fındık burunlu sevilir sjjfjdj
En İyi Görüş