3 gündür kapının önündeydi bisey yediğini de gormedim
Ne yapmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen yargılamadan cevap verin
3yillik nişanlı toplam 5 yıldır birlikteyiz ve bu süreçte 3 kere evlenmeyi denedik ama Bi türlü olmadı hep Bi aksilik çıktı. Bende eşime evlenene kadar bana dokunmamasi konusunda söz istedim o da kabul etti. Ama benden gelip özür diledi dul Bi kadınla birlikte oldum ama tek amacım ilişki içinde ne olur affet beni diyor. Kendi geldi böyle söyledi ne yapmakiyim
Güncellemeyi de okudum, miden kaldırırsa böyle bir şeyi kabul edersin fakat evlenince kendini aldatılmaya hazırla. Seven insanın yapacağı bir hareket bu olamaz. Sırf ihtiyacını karşılamak için dahi hayatında sen varken gidip bir başkasıyla birliktelik yaşamaz. Aklını kullan.
İlerde aldatılmaya hazır ol. Böyle adamlar devamlı aldatır. Zira huydur bu. İhtiyaç değil. Sevmediğine dokunduğu zaman rahatsız olmuyorsa bu hep öyledir
Güncellememi okur musunuz lütfen çok kararsizim
İleride aklına gelince üzülmeyeceksen affet. Kimse seni suçlayamaz
Seviyor ama işte. Soru işareti var. Sevmesi aldatmayacapı anlamına gelmiyor. Bunu göze al. İçinden affedemem dersen dışından da affetme. Akrabamı kocası aldattı. Affetti ama burnundan getirdi. Adam intiharın eşiğine geldi. Bütün ihtimalleri düşün. Tekrar aldatma ihtimalini de düşün. Ben olsam ne yaparım sorma. Ben çok kıskanç bir insanım. O ağlayan adamı kemiklerini kırana kadar sopayla döverdim. Şaka değil
Cevap
8Cevap
Adam sana açık açık şunu söylemiş.
ihtiyacımı karşılarsan senle devam ederim. Karşılamazsan başkasıyla olurım.
bu adam senle evlense yine yapıcak. O yüzden ayrıl.
Güncellemeyi okudunuz mu ona göre bisey der misiniz çok kötü gözüküyor cunku
Kendi gelip söylemiş demek ki vicdanı rahat etmemiş söylemese idi senin hiç haberin olmazdı birde buradan bak olaya.
Eğer bünyen kabul ediyorsa af edersin. Senin ilkeler silsilene bağlı. Ama sadakat önemlidir. Yoksa her ilişki hüsran ve anlamsız olur.
Sen tek seferlik bi adamla beraber olsan nişanlın seni affedecek miydi
Nefsine sahip çıkacaktı hanımefendi sonuçta ciddi düşünüyorsunuz aldatır bu bundan olmaz
Bilenedim şimdi ama affedebilirsin birdaha yapmamak şartıyla
Hatalar bakiredir tekrarı zevke girer. Demem o ki bı kere yapan bidaha yapar
Güncellemeyi okunur mu
Benim kocamda karda kapıda yatıyordu aynı seninki gibi affet beni bosanmayalım diye. Şimdi çocuk oldu her haltı yiyiyor yakalayıp yüzüne vursamda umrumda değil devamke
Böyle olmak istiyorsan devam et
Karar senin ama şu an yapan evlenince fazlasını yapar
Kaldıramıyorsan ayrılmalısın net
Ne hissettiğimi bilmiyorum bu konuda
Benim bi lafım var bir kere olan ikinci defa olur kendini korumalısın psikolojini dağıldığı zaman zor toparlanır senin güveninde sarsılmıştır büyük ihtimal zaten o yüzden iyi düşünmelisin
iyi halt etmiş
az ayılma ama tarınd abaşka şey demesşn
İğrenç bi durum yerinde olsam bitiririm
Affet
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?