Kanki çok kötü yaa kelime haznesi çok dar oluyor en ufak basit kelimeleri dahil bilmiyor ve açıklama yapmak zorunda çalıyor çocuk gibi mesela biriyle konuşuyorduk birileri hakkında yani dedikodu yapıyorduk neyse bende dedim ki TUTARSIZLAR bizim oğlandı TUTUMSUZLAR anlamış ne alakaysa ki önceden açıklama yapmama rağmen tutarsizliginda ne olduğunu bilmiyor birde onun açıklamasını yaptm 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü olmuş ya her insanı aynı kefeye koymamak lazım tabii ama geneli bu
- +1 yıl
Kanki tamam okumamışsın hayat okulu denilen bir şey var kimi insanlar ordan bilgi aliyor iletişim halinde oluyorlar hertürlü geliştiriyorlar kendilerini kengesizler söyledikleriyle yaptıkları aynı değil bugün başka yarın başka yani TUTARSIZLAR diyorum ama gelmiş ne alaka paralarında tutumlu olup olmamaları yanlış anlamış diyecek ama değil ben üstüne basa basa TUTARSIZ dedim o ne demek dedi halk diline indim soylediklerimi tekrar ettim tuturasizligi benden öğrenmiş oldu tamam insan bazen bazı şeyleri bilmeye belir bu benim içinde geçerli de ama bu kadar değil yaa çocuk bana o ne demek diye sorduğu zaman sanki bana sövüyormuş gibi geldi 😅
Soran+1 yılBazı insanlar gerçekten kendi dengiyle olmalı yoksa o ilşki yürümez, mesela sen en ufak bi kelimeyi demişsin onu farklı anlamış bu ilşkinin nereye gideceği az çok belli
Soran+1 yılevet size katılıyorum, bu birazda onun okumamış olmasından kaynaklı ( okumamış derken okul anlamında değil)
Soran+1 yılBende tıpkı senin gibi düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSana şöyle tavsiye de bulunayım.
Öncelikle sen olası tayin durumlarını belirt buna karşı tepkisi ne olur yani bir oluru var mı sor hani olumlu yanıt alırsan ve iyi anlaşıyorsan devam et derim.
Ben ne sözde okumuş insalar gördüm bizim iş yerinde adam 4 yıllık üniversite mezunu tuvaletten çıkarken elini dahi yıkamıyor. Anlayışsız saygısız olanlarda cabası. İnsancıl karakteri düzgün saygılı efendi biri olmadıktan sonra isterse doktora yapsın gözümde hiçtir. Okul eğitim düzeyi iyi olmayıpta karakteri on numara olan bazı insanlar tanıdım.
Özellikle bu devirde iyi insan bulmak aşırı zordur.
Kötü huyları yoksa iyi anlaşıyorsanız ve sende olası durumları söyle anlat ona anlaşırsanız bunlarda devam et kesinlikle. Seni de çok seviyor hani sende bir şeyler hissediyorsan bırakma devam et bence tabi karar sana ait.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi düşünüyorum. Karşımdaki de bana destek veriyor, beklerimde diyor. Ama biz 5 yıldır hiç yüz yüze görüşmedik sanaldan konustuğum o iyi insanın gerçek hayatta değişik biri olma ihtimali beni endişelendiriyor. Görüş için teşekkür ederim
- +1 yıl
Buluşmalısınız öyleyse. Rica ederim.
Mesleği, okulu bir kenara bırakıp kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ederim. Eğer ona karşı ufakta olsa bir şeyler hissediyorsan hem ona hem de kendine bir şans tanı derim. Çünkü bu hayatta gerçekten seven birini bulmak çok zor. Seven adam kadınını mutlu etmesini de bilir, evlenince evini bir şekilde geçindirmesini de. Bu nedenle sosyal statüsünü kafana takmamanı tavsiye ederim. Önemli olan duygulardır, maddiyat veya statü değildir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlayışlı biri çok defa denedim ama bilmiyorum içimden bi ses hep olmaz dedi
- +1 yıl
Her zaman mantığını dinlemek doğru olmaz. Bazen kalbini de dinlemen gerekir..
Soran+1 yılAnlıyorum, sağolun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşi tiracetle uğraşan ama kendi memur olan birsürü arkadaşım var doğu görevi falan yağdıktan sonra geldiler kocalarının yanına. Gayet yerleşik bir düzenleri var. Sn biraz bahane arıyor gibisin ayrı dünyaların insanıyız kafasına girmişsin bu kadar büyütecek bir durum yok ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır, teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılOxfordda mi okuyorsunuz ne bu okumusum havaları
24 Yorumla- +1 yıl
harbi ha sanki cerrahpaşayı dereceyle bitirdi
Soran+1 yılNe alakası var? Benim kast ettiğim şey hani tayinin çıkar o kurulu düzenini bırakamaz ailesi var vs.
- +1 yıl
Kast ettiginiz şeyi bilemem soruya cevap verdim
Soran+1 yılAçıklamış oldum böylece:)
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk varsa uyum vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSen onu zaten sevmiyorsun bence de bu ilişkiye devam etmeyin. Seven bir insan okumuş veya okumamış olmasına bakmaz aşk dediğimiz şey tam olarak bu değil çünkü karşılık beklemeden ne olursa olsun her şeye rağmen onu sevmektir aşk ve sizinki aşk değil ama sizi seven biri olduğu için şüpheye düşmüş durumdasınız bence soruyu bu yüzden soruyorsunuz. Benim size tavsiyem sizi böyle çok seven birini daha fazla üzmeyin ve onunla tamamen iletişiminizi koparın.
21 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Baya sert eleştiri yapacaktım da anlamazsın diye geri sildim. Kişinin okumuş veya okumamış olması önemli değildir. Öğrenim durumu yerine kendini geliştirme düzeyine bakmak gerekir. Mesela siz tahsil almış birisi olabilirsiniz ancak kendinizi hala geliştirmemişsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır dediklerinizde çok haklısınız fakat benim kastımı anlamamışsınız, ben zeka olarak sormuyorum hani tayin meselesi olur kurulu düzenini bozmak istemez arada çatışmalar olur vs. Veyahutta ortak noktalar olmaz
+1 yılDiploma önemli değil. Önemli olan kişinin kendini yetiiyirmesidir. Anlaşabildiğinizde ve paylaşım yapabildiğinizde gerisi gelir. Bunu tayin için diyorsan eş durumu olduğu müddetçe tayinin çıkmaz. Eşinin bulunduğu yerde kalabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Mutluluklar🌸
+1 yılbabam da okuyamamış zamanında ama annemi her konuda destekler annem 2. üniversiteyi bitirdi babamın destekleriyle, çevremizdekiler ne gerek var derken... yani kişiliğini az öok tanımışsındır sen destekliyor mu yoksa gurur mu yapıyo buna bak
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun çok teşekkürler
Annemle babamın hikayesinin birebir aynısı. Filmi seyretmene gerek yok, sonunu ben söylerim.. Sürekli geçimsizlik, anlaşmazlık, şiddet, ayrılık ve boşanma.. Böyle bir maceraya hiç atılma derim..
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılPeki ne konuda geçimsizlik oluyordu özel değilse anlatır mısın
Soran+1 yılSevgilim değil, ama okuduğunu sanmam
+1 yılAynı durum bende de var fikir ayrılığınız çok olur sen çok bilirsin o bilmez o kendi halinde platonik ona acıyop şans vermeye kalkma ne yapıyorsa kendine yapıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında açıktan okurum diyor senin için ama hem çalışıp hem nasıl okuyacak bu biraz kandırmaca oluyor
- +1 yıl
Çalışan erkeğin aklında birde kitap bilgileri mi kalacak dediğin gibi kandırmaca
Soran+1 yılPeki siz ne yaptınız bu konuda?
- +1 yıl
Boşanıcam :D
Soran+1 yılAman efendim')
+1 yılBakış açılarınız farklı olur.. Bunun ayırımını birlikte zaman gecirdiginizde anlarsiniz. Hele ki çalıştığı yer esnaf tarzi bir meslegi varsa daha cok farklilik olur.. Yani genellestirmeyi istemem ama sonuç maalesef bu şekilde olabiliyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İnsanlık kaliteli yüksekse (merhametli vicdanlı iyiliksever cefakar biriyse) evlenin derim amaa bunlar yoksa bilim adamı bile olsa dönüp yüzüne bile bakmayin
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için teşekkürler
Sevgilim ile biz bu konuyu konuştuk ikimizde yks ye hazırlanıyoruz eğer ki üniversite okumayacaksak bir birimizden ayrılalım dedi bana ileride çocuğumuz olursa gururla söyleyecekleri okuldan mezun ve mesleğimiz olması lazımmış haklı olarak görüyorum senide
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeceğimi bilemedim aslında bu sevginizin eksik olduğunu gösteriyor fikrimce
Soran+1 yılÜzüldüm umarım hayırlısı olur
iliskide din dil irk cinsiyet bile farketmez de statu farkeder yarin obur gun senin cevrenle onun cevresi apayri olacak kendi de rahatsızlik duymaya baslar bu sefer senin onunu kapatmak ister okuma calisma vb erkekler iliskide maddiyata onem verir yani kendi gelirinin daha cok olmasini ister bu sorun yaratir statu onemli
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, aslında öyle biri değil destek verecek biri kısıtlayan bir tipi yok tabii insanoğlu değişen bir şey , çevrede yaşantıyı etkiliyor
Soran+1 yılSerbest meslek ne olursa
- +1 yıl
kesinlikle sikinti ogretmen olmak jstiyosun anladigim kadariyla senin calistigin saat gunler aldigin maas vb sabitken onun belli olmayacak cevren okumus statu sahibi insanlarla olacak onunkisi ise kendi gibileriyle zor bi durum ama gelecegin icin onemli bi karar cok sikinti yasarsin benden demesi
Soran+1 yılGörüşünüz için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkumak tam olarak hangi ayağına taş koyuyor merak ettim? Okumak büyük bir meziyetti de ben mi kaçırdım djfjr
03 Yorumla
Soran+1 yılOkumanın meziyeti değil konu soruyu güzelce anlamamışsınız sanırım?
- +1 yıl
Bence ders çalışmayı her şeye engelmiş gibi davranmayı bırak. En nihayetinde hedeflediğin bölüme bakılırsa pek de zorlu bir yol beklemiyor seni. Hiçbir şey kesin değil. Yani sen üniversite okuduğun zaman dünya tersine bile dönebilir. Anın keyfini çıkar.
Soran+1 yılSağolun görüş için teşekkürler
+1 yılKadınsa okumayan bir şey olmaz, erkekse okumayan sorun çok olur. Eskiden sonuçta kadınlar okula gitmiyordu.
00 Yorumla
+1 yılSenin okulun memurluk uzerine. O yuzden senin gerekçelerin cok mantıklı ve yerinde. Ama diyorsanki ben ozelde caliscam iste ozaman farkli.
00 YorumlaOkuyup okumamak değil olay burada bence önemli olan kafa yapınız düşünceleriniz yaşam tarzlarınız uyumlu mu birbirine
00 Yorumla
+1 yılÇok da takılmamak lazım her insanın farklı meziyetleri var bence birbirlerini tamamlayacak bir şeyler çıkar yürür bir şekilde o ilişki
00 Yorumla
+1 yıliki dakka kafanizi kullanip dusunseniz haninefendi
012 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
Birseyleri mantiginiz idrak edememis , kendinize , ben ne diyorum dememissiniz , hayati cogunlugun oylamasina gore mi yasiyorsunuz , sirf evlenme , cocuk yapip populasyonu cogaltmak icin var gibisiniz
Soran+1 yılAdı üstünde kızlar soruyor amaç fikir almak , farklı görüşleri düşünmek. Niye bu kadar kastınız ki
- +1 yıl
Kasmak mi, biraz kendinizi sorgulasaniz derim , aytica isteyen istedigine istedigini soyler
Soran+1 yılBence siz kendinizi sorgulayıp eleştirin, son kısım yakışmadı kurduğunuz cümlelere
- +1 yıl
Okumaktan anladiginiz kalem kitap diplomaysa boyle devam edin , garip bor yapiniz var , size ozel demiyorum , bazilariniz
Soran+1 yılOkumaktan kastım farklı yaşamlar, hayatlar, farklı görüşler, tayin çıkma durumu vs
Soran+1 yılKalem kitapla eğitimli olmuyor çoğu kişi
- +1 yıl
Elestirmek te lestirilmek de guzeldir hanimefendi , etraf sahte yalaka insan doluyken , zit fikirlere saygi duyulmali , ben buraya kestirme bir cevap yazabilirdim , begenir gecerdiniz , bi konunun altini cizmek istedim , aslinda bi size karsi bir iyilik , anlayana
- +1 yıl
ben de onu diyorum , idrak etmek onemli.
Soran+1 yılDediğinizi anladım hayatı başkalarına göre değil kendinize göre yaşayın diyorsunuz haklısınız da
- +1 yıl
👏
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAmma dert ettiğin şeye bak.
Okumadı ama bir işi var o yetmez mi sana..
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, tayin iş durumu vs kafamı karıştırdı
- +1 yıl
Ne tayini ne iş yapıyor
Soran+1 yılBen ileride öğretmenlik istiyorum kendisi serbest meslek yapıyor
- +1 yıl
Nasıl serbest meslek. İlk defa duydum
Soran+1 yılNe olursa işte
- +1 yıl
Sabit bir yerde çalışmıyor yani anladım..
Bir şansını dene gittiği yere kadar artık.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bisey kaybetmen..
Soran+1 yılYa denesiysek te olmuyorsa?
Soran+1 yılDenediysek
- +1 yıl
Denediniz olmadı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman sadece arkadaş olarak kalın
Soran+1 yılSağolun teşekkürler tekrardan
- +1 yıl
Önce bir işin olsun sevgili sonra yapan olmuyorsa çok dert değil. Bekarda yaşanır. Önce geleceğini kurtar. Benim tavsiyem. Sevgili kafanı karıştırır, işine derslerine odaklanaman.. kafan rahat olmazsa hiç bir şey yapaman
Soran+1 yılÇok haklısınız öncelik plan kendi ayağının üstünde durmak olmalı
- +1 yıl
Konuşmak istersen yazabilin burdan ya da mesaj dan sen bilin
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılşu an okuyan bile açıkta bu sebepten ayrılan sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Adamın kazancı iyiyse, seni seviyor ve saygı duyan efendi birisiyle sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılOkumakla alakası yok böyle işlerin. İnsanlıkla var ama...
00 YorumlaHemde çok güzel olur. Böyle durumlara takılmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle okumamışlar var ki okumuşları yanında işçi olarak çalıştırıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkumamış hep eksik hisseder
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için teşekkürler
+1 yılKesinlikle olmaz kafw uyusmutor genel kültürü zayif insanla ortak konusacak bisey bulamiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Kardeşim sen daha türkçe yazamıyorsun ne genel kültürü
Soran+1 yıl😂ahahah
- +1 yıl
@Yıldızkayması1 yildizkaymasi yaparim sana😀
yani onemli olan okumak deyil, cahil biri degilse neden olmasin
06 Yorumla
Soran+1 yılHani tahinin başka bir yere çıkar senin peşinden gelemez, ya da fikir ayrılıkları yaşanır vs
Soran+1 yılBilmiyorum haklısın aslında
Soran+1 yılAslında aşk a küstüm tam o sırada karşıma çıktı herşeyiyle bir bütün olmak istiyorum ama dedim ya aşka küstüm olmuyor kimseyle yapamıyorum belkide bu yüzden bahane gibi oluyor bana bu durum
Kullanıp atılır.
Para ve tip her deliği kanırta kanırta açar.00 Yorumla
+1 yılOkumamıştan kastın lise mezunu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ortaokul mezunu çalışıp ailesine bakıyor
+1 yılhayır olmaz. davul vile dengi dengins
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
davul bile dengi dengine olacaktı. uyuşmazsnz. romantizmin anlamı yok
Soran+1 yılRealist düşünüyorsunuz siz anladım
- +1 yıl
ayrıca seni mi seviyorsa, yoksa senin ondan üstünlüğüne mi hayran onu da tam anlaman lazım. erkeklerin sevgi duygusu pek yoktur. kendinden maddi manavi düşük biriyle olmak, doğru değil bir kadın için geleceği açısından.
Soran+1 yılAslında ben onu en son 5 yıl önce gördüm dediğine göre ilk görüşte aşık olmuş bana çok ulaşmaya çalışmış ama ulaşamamış 2 yıldır da arada sırada konusyoruz hala istediğini sevdiğini beni ailesi gibi gördüğünü söylüyor üstelik hiç görüşmemize rağmen
- +1 yıl
yerinde olsam bulaşmazdm.
Soran+1 yılÇok samimi geliyor kalbim ısınıyor ama olmayacağını düşündüğüm için uzak durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
hayatta ilk hedefin kendi ayaklarn üstünde durmak olsun. evlilik, hele de yanlış yapılan bir evlilik ömürlük pişmanlıktır
Soran+1 yılÇok haklısınız temelde ilk hedefim meslek sahibi olup kendi ayaklarımın üstünde durmak
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yıltayin bütün duzeni bozabilir🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılOlmuyor maalesef. Hanginiz okumuş?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversiteye hazırlanıyorum, kendisi çalışıyor
- +1 yıl
Ne güzel. Kültür seviyesi vs nasıl
Soran+1 yılÇok kötü değil herşeyden önce iyi bir insan ama 5 yıldır hiç görmedim en son çocukken gördüm kafamı karıştıranda bu aslında diğer taraftan düşünecek olursak
- +1 yıl
Ohooo hiç tanımıyosun bile.
- +1 yıl
Keyifler nasıl bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahaha bak ssen 2 yıldır seni biri seviyor bak sen :D :D biz 3 yıl sandık :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada komik bişey görmedim?
Cevap sahibi+1 yılkomedisin resmen sen gizli üye eziğin tekisin :D :D
+1 yılSevdikten sonra bir sıkıntı olmaz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Ne olacak ki ya? Bence sev
00 YorumlaSınıf, statü ayrımı çok ülkede uzun vadeli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Vizyon önemli
00 Yorumla
+1 yılİlişki okunmak üzere olmadığı için sorun yok
00 Yorumla
+1 yılSevince olurr sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılOn numara beş yıldız olur
00 YorumlaDayıya helal olsun bırakmıyor :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe okumuş var eşekten farkı olmayan
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz inişli çıkışlı çevremde çok var
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela?
Cevap sahibi+1 yılFikir ayrılığı
Anlayış farkı
Bakış açısı
Küçümseme
Olmaz deme zamanla oluyor
Soran+1 yılAnladım, muhtemel olabilecek şeyler aslında...
Cevap sahibi+1 yılGenel anlamda Küçümseme çok oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğitimli egitimsizi eğitir eglenceli olur
04 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
Cevap sahibi+1 yıleğitimsiz kim erkek arkadaşınmı🙂
Soran+1 yılEstağfurullah eğitimsiz demek ayıp olur, kendisi hayat konusunda çok bilgilidir. Ona bu yakıştırmayı sadece okul etkeninden dolayı yapamam
Cevap sahibi+1 yılEğitim almayan kendini teknoloji çağında geliştirmeyen kişilere ayıp olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavul bile dengi dengine derler :)
00 Yorumla
+1 yılseks uyumu var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
En güzeli bakire olman ama bahsettiğim konu evlilik hayatında çok yer kaplıyor.. bir gün avuçlarından kayıp gitmesini izleri insana
Soran+1 yılNasıl yani, anlamadım?
- +1 yıl
Buradan çok açık yazamıyorum detaylı uzun konu
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim tkp at istersen o şekilde daha seri yazisiriz
Deli-dolu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılBiraz karışık onisler
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela?