lunaparkta calisan birine tanisma teklif
edip nazik bi sekilde reddedildim, o lunaparka tekrar gider miydiniz
lunaparkta calisan birine tanisma teklif
edip nazik bi sekilde reddedildim, o lunaparka tekrar gider miydiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Giderim niye gitmiyin olur öyle şeyler takma kafana, ama gittiğin De o kişiye de bakma selam verirse sende verirsin falan
gercekten sevdigim bi yer arkadasimla sik sik vakit gecirdigimiz bir yer simdi gitsem onun icin gidiyorum gibisinden algilanmasini istemem
Sen arkadaşınla vakit geçirmeye eğlenmeye devam et, ona bakma ama bak baktığını görürse yanlış anlayabilir
Reddedilen tek insan sen misin sanki takma kafana nasıl istiyorsan öyle yapmaya devam et hic olmamış gibi
hahahahaha cok sirin bi ani nasil hayir dedi? senden büyük mü
aksamdi tek calisanlarla arkadasim ve ben kalmistik, arkadaslariyla konusurken 2 dakikan var mi dedim sordum tanisabilir miyiz diye gulumseyip nedenini sordu ben de hoslandim diyince tesekkur etti gittim oyle
e hayir dememis ki
bir sey diyeyim mi olayi dusununce red mi edildim ona mi tesekkur etti yoksa yok/hayir tesekkur ederim mi dedi hatirlamiyorum cunku ben tesekkur ederimden sonra direkt gittim arkama bakmadan hicbir sey demesine kalmadan
ay allah kahretsin of
kanka koseye cektin mi cekmedin mi
2 dkn var mi dedim cok monoton bi sekilde var dedi arkadasiyla konusuyodu arkasina dondu o sekilde sordum
başıma geldi yaşanmamış gibi devam ettim
ulannnnn harbi mi nasil oldu anlatsana ben boyle bir seyi insanlara anlattigimda yasadigin olay cok sacma garip vs tarzi tepkiler aldim yanliz olmadigim icin cok sevindim lutfen anlat
gördüm sordum sevgilin var mı diye yok dedi konuşalım dedim gerek yok dedi kg dedim geçtim
ilk nasil hissettin ben cok boktan hissettim de
ben kadını idare etmesini bilen yakışıklı boylu poslu bir delikanlıyım kendimi biliyorum ama o ne kaybettiğini bilmiyor hiç yaşanmamış gibi devam ettim
Ulan iyi ki bi reddedilmişsin sen de bee
lan cevap verme gec o zaman
sana ne lan
uza gormiyim bidaha
Kes lan dalaylama
duz git duz belki 2 3 kiz aciyip cevap verir yorumlarina haydeee gorucem uzadigini
Lunaparktaki reyiz gibi reddedersem onları, senin gibi ağlarlar mı peki?
oyyy kiyamam sana hic bi kiz acilmis midir ki yazik lan sana uzuldum kimse seninle konusmuyodur bile aygir zihniyetli garibim cok yanliz hissedersen yaz arada halini hatrini sorayim kiyamam :(
jsjsjsjsnbs
ne ara açıldık
ney
Gidilir tabii niye gitmiceksin ki?
reddedilmen gitmen içine engel değil.
Giderim
Giderdim
gitmem
cidden red mi yedin?
evet :(
nasıl teklif edebiliyorsunuz bir erkeğe ne cesaret
ben de inanamiyorum nasil ettim bir de arkadaslariyla felan konusurken cagirdim boyle utanc verici
yakışıklımıydı?
her ne kadar tum arkadaslarimin soyledigine gore cingene olsa da ben yakisikli bulmustum
Niye reddeti
bilmiyorum nedenini belirtmedi tesekkur ederim dedi
Hi belkide kabul etmistir tesekkur ettiyse😅
hic zannetmiyorum :D
Saglik olsun hedef degistir😀