Onun hakkında bişey duyduğumda ne duyduğum farketmiyo sırf onunla alakalı olduğu için içimi tuhaf bi his kaplıyo nasil geçer bu?

Eylül ayinda biriyle tanıştım instagram üzerinden benden 2 yaş büyüktü , sonralardan sesli konuşmak falan istedi watsaba geçtik, bana beni kendine çok alistirdin beni bırakıp gitme falan diyodu, anteremanda kimse aklıma gelmez sen geliyosun diyodu inandım, baya yakındık sevgili olmamıştık ama öyle gibiydik bunlar 25 gün içinde oldu , sonra buluştuk falan buluştuğumuzda elini yanağına falan koymuştu neden öyle yaptın diyince sevmeyelimmi falan demişti , gıdıklandığımı biliyodu tikime falan dokunuyodu , neyse işte sonra aynıydık ama bi anda bişey oldu bi keresinde napiyosun yazdım hiç falan yazdı normalde öyle yazmazdı bende zaten herşeyi kafaya takan birisiyim bayağı takığım yani , banada bakmaz falan , acaba begenmedimi diye duşunuyodum, sonra yazdım işte hoşlanmadıysan ben sana karşı bişeyler hissetim sende onlar yoksa beni oyalama dedim çat diye oda olmasa niye konuşuyum falan dedi , sonra gitti futbola odakliyim kimseyle konuşmuyorum vaktim yok diyip eski sevgilisine gitti , benle konuşmayı bıraktı baktımki eski sevgilisiyle takiplesmeye başlamış 1 2 aydır takiplesiyodu 3 hafta önce falan attigim hikayeyi beğenmişti 2 hafta sonrasındada baktımki beni takipten cıkmış sonra bana sevgilisine yaptığı editi attı bi tanıdığım çok koydu ya sarıldıkları fotoğraf vardı, zaten o geçen sene benim okulumdaydı atandı sevgilisi de bizim okkandanmış 1 yıldır sevgililermis benle konuşma ya başladığı zamanda ondan yeni ayrılmış zaten , çok saçma geliyo ya madem onu unutamadi niye bana öyle davrandı , bide antrenmanlarında benim kuzenim var işte orada benle konuştuğu sırlar bi kız var onla uzun süre olurum falan demiş banada diyodu düşünsene uzun bi ilişkimiz oluyo falan diye tamam banada dediği yalandida antramanlarda dediğidemi yalandı anlayamıyorum ya acaba ben değilmiydim ama ozamanlar benle konuşuyordu zaten takipciside azdı kız epi topu 10 tana falan vardı onun nedenide zaten sevgilisi çıkartmış hepsini bende kızlarla işi olmayan biri sanmistim
Onun hakkında bişey duyduğumda ne duyduğum farketmiyo sırf onunla alakalı olduğu için içimi tuhaf bi his kaplıyo nasil geçer bu?