Görseldeki ünlü çiftlerimi gibi gerçekten bu dünyada böyle bir aşk var mı aceba.. 🤔🤩😍🥰💯🔥?

Günaydınnnn sevgiliii KS üyeleriii sizleriii çok ama çok şeviyorummm canlarımm.. kıymetlilerimm, iyi ki varsınız, iyi ki benimlesiniz şu an, iyi ki o kadar çok kii hep olsun diye suâ ediyorum, şükrediyorum her saniyeme, her dakikama, belkide biraz sonra sizlerle olmayabilirim kimbilir 🤷🏻‍♀️ ölüm her an başımıza gelebilir bunu biliyorsunuz dimii🤔😇 herkes İyidir inşallah💕 Bugün günlerden cumartesi 26 Kasım 2022 saat 08:44'...🤪🤩😅 ve ben bugün ne yapacağım biliyormusunnnn? Çok güjel projeleyimm vayykiii🥰🤗🥳 sizinle ilgili değil kendi özel hayatımda kararlar, vs.. gerci bunu niçin sizinle paylaşıyorum biliyormusunuz? Sizi ailem gibi yakın gördüğüm için.. kıymet verdiğim için.. sevdiğim için... içimde o kadar sevgi varkii sizlere bu enerjiyi göndermek istedim belki absürt bi durum söz konusu ama öylesine içimden geldi lütfen kusura bakmayın saygı değer yüreği güzel kardeşlerim... iyi ki varsınız🙏🏻

Ahh ahh şu bakışlara bakar mısınız... gerçek aşk bakışı sanki belkide numaranmı yapıyorlar.. ama yok yok gerçek bence😇🥰🤪😍🤗
Ahh ahh şu bakışlara bakar mısınız... gerçek aşk bakışı sanki belkide numaranmı yapıyorlar.. ama yok yok gerçek bence😇🥰🤪😍🤗

Günün sorusu: "görseldeki gibi gerçek hayatta birbirine deliler gibi bağlı, sadık olan bir çift var mı? Varda benmi bilmiyorum biri bana bunun cevabını verebilirse kurban keseceğimm o kadar yaniii🤭🤪🥰😍😅

Sevildiğiniiii unutmaaa uyuzz! Hee sana diyorummm SANAA..❤

#gerçek #aşk #seviyorumseni #sendesevbeniuyuz 🤣🥰🤪😍🤣

Görseldeki ünlü çiftlerimi gibi gerçekten bu dünyada böyle bir aşk var mı aceba.. 🤔🤩😍🥰💯🔥?