Öncelikle günaydın, herkesin fikrine açığım ama özellikle kız arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. 1 yıla yakın konuştuğum kız var, farklı üniversitelerde okuyoruz ancak sosyal medya üzerinden iyi bir ilişki kurduk-arkadaşlık anlamında-... kızın karakterinden zekasından dürüstlüğünden ve kulağıma oldukça tatlı gelen sesinden de etkilenerek bir şeyler hissetmeye başladım. Kendi de olur verse bu iş çok daha ileri gidebilir ama hep arkadaş ayağına yatıyor, bu iş bu aralar çok yormaya başladı beni çünkü her gün saatlerce konuşuyoruz, günaydın iyi geceler mesajları, kitap okuma film izleme saatleri yapıyoruz uzaktan olsak da, elimizden geldiği kadar, yani hep beraberiz aslında günün her vakti. Ama bir duygusal anlamda ilişki meselesine gelince seni seviyorum ama arkadaş olarak, yok güven problemi yok şu yok bu diyor; ben mi yanlış düşünüyorum aylarca her gün böyle konuştuğun birisiyle nasıl sadece kuru bir arkadaşlık düşünebilirsin, ne yapacağımı da şaşırdım onu bırakmak kaybetmek istemiyorum hayatımda olsun istiyorum, ama yoruyor bu konu da beni, o var diye başka birine de bakamıyorum, çok kötü bir durum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgili durumu ne peki ciddi ilişki düsünyor mu? Yakin arkadasisin bilirsin
öyle bir sevgili durumu yok, en son hayatında biraz karışık şekilde 1.5-2 yıl önce falan olmuş, sevgili aramıyor ama nasıl derler olursa da olur yani
Bence bi kiz boş yere uzun bir süre bi erkekle arkadas ayagina konusmaz. Illaki aklindan gecmistir. Ben olsan yavaştan bi agzini yoklardim. Yani mesela gecen arkadaslarima senden bahsettim herkes bizi birbirimize cok yakistiriyor iyi anlastigimizi da biliyorlar vs seyler söyleyebilirsin.
İşte bende öyle düşünüyorum, bir yıldır aynı tempoda her gün sabahtan yatana kadar sohbet ediyoruz gülüyor eğleniyoruz, ama aşk sevgi ciddi bir ilişki mevzusunu açınca ben seni arkadaş olarak görüyorum, seviyorum ama arkadaş olarak falan; tüm bunların öyle kuru bir arkadaşlık için yaşandığına inanmak istemiyorum; arkadaşlarıma bahsettim diyince de "yaa benden bahsetme, yok utanıyorum, yok bilmesinler yok şu yok bu"
Söyle düsün.. bu kiza acildiginda istemezse kaybetmekten korkuyorsun. Seni istemeyip baskasiyla sevgili ola da kaybedeceksin onu baskasiyle görmek canini yakacak. ya da tam tersi sizden olmayip sen baskasiyla bi iliski yasadiginda yanindaki kisi bu arkadaşi yine istemeyecek. Yani aslinda buna açilip şansini denemekten baska hic bir şansin yok gibi
Ama kız ona karşı duygularımı biliyor zaten, ondan hoşlandığımı ve ciddi düşündüğümü biliyor; hatta Haziran aylarında bu konu yüzünden 1.5 ay falan konuşmadık, madem sen farklı ben farklı düşünüyorum konuşmayalım gibisinden, ama kendi yazdı, 3-4 aydır yine tekrar düzenli bir şekilde; bu aşk konusu ara ara gündeme geliyor, açılmadım gibi bir durum yok, ondan hoşlandığımı biliyor ama aynı şekil konuşuyoruz, çok zor ve kötü bir durum, hisler cidden; bırakmak istemiyorum, istediğim de gitmiyor ama; sonum hayrolsun :DDD
Senin isin zor gibi gozukuyor kizi cözemedim ben bence kendi kafasi da karisik ya da sen etkileyemedin ve ya ciddi iliski istiyor da olabilir fakat seninle geleceginizi parlak görmüyordur o yuzden senin hayatini yoluna sokup gelecegin icin saglam degisikliklerin olsun isteyebilir. Sen hic sordun mu ona evlenecegin insan nasil biri olmali olmazsa olmazin nelerdir kesin şartlarin nelerdir evililik icin diye. Birde bunalri sor sormadiysan
işim zor maalesef ve evet kafası karışık bu konularda; hmmm biraz meslek hayatına başlayım düzenli bir işim gücüm olmasını mı bekliyor gibisinden diyorsun; bi de ona karşı hislerimi bile bile hala konuşması falan bende mantıklı bulmuyorum, bir şey hissetmediğin biriyle niye bu kadar samimi olup konuşursun ki yani; evlilik konularını da ara ara konuşuyoruz ya aslında, böyle net olarak kriterlerin nelerdir gibisinden sormadım ama evlilik nedir nasıl olmalıdır kadın erkek görevleri şunları bunları falan hep konuştuk konuşuyoruz
Evlilik nasil olmalidir konulari hikaye. Evlenmeden kimse bilemez hepsi hayal ürünü. Sen ona evlenecegin kiside olmazsa olmazi ne olmasi gerekir diye sor. Bu sekilde anlarsin onun ne istedigini
muhabbetini açarım da onun dediği şeylere göre mi şekil vereyim kendime, düzelteyim yani; biraz şey ya anlatır anlatır, azıcık kendime pay biçeyim ordan desem hemen ben senin için demedim ki, sen arkadaşsın şu bu der falan gerilirim iyice :)
Ya şöylee.. eger cidden o kizi istiyorsan hayatini ona göre şekillendirebilirsin kendi özünden cikmamak şartiyla. Yani düzenli bir işte calisacak derse düzenli bir işe girersin ilerisi icin yatirimlar veya birikimler yapabilirsin. Bunlar mantikli ve olmasi gereken şeyler.. bir de kiz ben senin icin demedim dese bile sen kendini şekillendirdikce kiz olur mu acaba diye kendi icinde muhasebe yapmaya başlar illaki. Hic sordun mu sen ona bu kadar iyi anlaşiyorken bizden niye olmaz diye? Ne cevap veriyor buna mesela
Söylediklerinize hak verdim, soracağım da uygulayacağımda; neden olmaz konusunda ise geçen bahar-yaz aylarına doğru konuşmuştuk daha derin, onda da bazen evet bir şeyler hissetsem de güvenemiyorum güven problemim var, bazen de arkadaş olarak görüyorum, iyisin şusun busun falan klasik şeyler diyip internetten tanıştığımız için güvenemem diyordu, dedim napalım farklı şehirlerdeyiz başka türlü tanışma şansımız olsa bende öyle isterdim ama burası olmasa hiç tanışamayacaktık falan, internetten konuşma meselesi de onu soğuk bakmaya itiyor, ama reel de görüşelim daha ciddi bir ilişki kuralım diyince de çekiniyor yok olmaz şu bu diyor, güven problemine bağlıyor her seferinde; instagram üzerinden tanışmamız handikap gibi ama bunu da aşmaya izin vermiyor, kıramıyorum bir şey de diyemiyorum, yüzünde bir tebessüm görmek öyle mutlu ediyor ki beni, madem arkadaş olarak görüyorsun hadi eyvallah diyemem, o da üzülür ondan bin kat ben :(
Kizi anliyorum. Bence bir kizin arkadaslariyla is birligi yapip süpriz bir sekilde bulundugu cafeye gidebilirsin. Sende ciddiyetini gostermis olursun. Sanirsan bazi seyler hep lafta kalmis. Bence artik faaliyete gecsin bazi seyler yoksa senden önce bir baskasi kapabilir kizi.. bu arada yaşlariniz kac ve hangi sehirlerde kaliyorsunuz
Kafe meselesi olabilir de red yemekten ve ters tepki görmekten çekiniyorum, kızıp atar yapıp gidebilir yani; dini duyguları da yüksek bir kız, öyle bi çekingenliği de var sanki; lafta kalma konusunda da her şeyi diyorum her şeyi yapıyorum, yaparım ederim de ama kendisi engel koyuyor, desin dünyanın bi ucuna gel veya gidelim, o saat çıkarım yola, yani kendisi lafta bırakıyor :/// ben 23 o 21yaşında, ben trabzondayım o da Ankara da okuyor
Evet ama söyle düsün harekete gecmedigin taktirde ayni yerinde sayarsin ve zaman sevdiklerini alip götürür. O yizden bahanelerinin yerini cesaret alsin. Hem orayq evlenme teklifi etmeye git demiyorum. sadece yüz yüze görüseceksiniz "arkadaşca". Bende kiz da artik senin herseyi lafla degil faaliyette göstermeni istiyordur ciddiyetini analamak icin
Haklısın, tavsiyelerin yardımın fikirlerin için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım, belki hayırlı bir işin olmasına vesile olmuş olursun :)
Ay inşallah hadi hayirlisi