Arkadaş meselesi?

Öncelikle günaydın, herkesin fikrine açığım ama özellikle kız arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. 1 yıla yakın konuştuğum kız var, farklı üniversitelerde okuyoruz ancak sosyal medya üzerinden iyi bir ilişki kurduk-arkadaşlık anlamında-... kızın karakterinden zekasından dürüstlüğünden ve kulağıma oldukça tatlı gelen sesinden de etkilenerek bir şeyler hissetmeye başladım. Kendi de olur verse bu iş çok daha ileri gidebilir ama hep arkadaş ayağına yatıyor, bu iş bu aralar çok yormaya başladı beni çünkü her gün saatlerce konuşuyoruz, günaydın iyi geceler mesajları, kitap okuma film izleme saatleri yapıyoruz uzaktan olsak da, elimizden geldiği kadar, yani hep beraberiz aslında günün her vakti. Ama bir duygusal anlamda ilişki meselesine gelince seni seviyorum ama arkadaş olarak, yok güven problemi yok şu yok bu diyor; ben mi yanlış düşünüyorum aylarca her gün böyle konuştuğun birisiyle nasıl sadece kuru bir arkadaşlık düşünebilirsin, ne yapacağımı da şaşırdım onu bırakmak kaybetmek istemiyorum hayatımda olsun istiyorum, ama yoruyor bu konu da beni, o var diye başka birine de bakamıyorum, çok kötü bir durum

Arkadaş meselesi?