Dün arkadaşlarla oturuyorduk dediler hadi tanıma testi yapın böyle YouTubede yapıyorlar ya çiftler öyle işte, ben sevgilim hakkında herşeyi bildim ama o benim hakkimda 1 tane bile doğru yapamadı bir insan bu kadar mı değer vermez ya, çok üzüldüm kırıldım hiçbir şey demedim ona iyi geceler bile yazmadım çünkü uyuyamadım ağlamaktan ben mi abartıyorum
2 ay
Sevgilim tanıma testinde 1 tane doğru yaptı, bana değer vermiyor mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Hiçte bile o testleri biliyorum soruları basit olur onları bilmediyse nasıl seviyor naisl değer veriyor
Tamam bazı sorular zordu ama çok basitlerde vardı ya
Hadi zorlari yapamadı basitleri de yapamamis o nasıl olacak
Bilmiyorum
Sana değer falan verdiği yok seviyor olabilirsin ama değer vermeyen birine fazla değer vermek aşk falan değil saflıktir
Abartıyorsun, sırf bu sebepten değer vermiyor demek mantıksız.
Haklısın
Bence sen abartıyorsun abuk subuk şeylerle ilişki sınamak doğru değil
Sorular neydi çok merak ettim
İlk bulusmada üstünde ne vardı
En sevdiği (renk, yemek, dizi, film, müzik, şarkıcı, kitap) klasik sorular işte
bunlarmıymış ben odadaki arkadaşların biliyorum film dizi müzik kitap yemeği oda hiç s*klememiş sanki :D ağlamakta haklısın valla ayrıl ayrıl diyenlere tilt oluryorum ama harbi bunda bi tık ayrılmak yakışır. Ama kaç aylık sevgilisiniz yeniyse normal
2
2 ayda bende bilmiyordum şimdi yalan söylemeyeyim bunlar basit şeyler diye geliyor bana. Ben en sevdiği çiçeği ve neden onu sevdiğini hikayesini öğrenmiştim o kadar. Hediye olarak o çicekten almıştım 1.5 ay sonra falan not yazdıydım birde hikayesine göre. Yukardaki yazdıklarını sorsan bende bilmezdim. Senin için önemli bir şeyi biliyorsa sıkıntı yok yenisiniz daha renktir şarkıcıdır falan boş kalıyor daha 2 ay konuşacak bir şey kalmayacakta dizi film yemek konuşcan :D
Haklısın ya biraz trip atarım sonra barışırız 😂
Abartmıyorsun gayet doğal tepki
Ya bir tane bile bilse yeterdi bana
değer vermiyor demekki
Haklısın
biri için ağlamak mı
?
Sen biliyor musun
Evet
Ayrıl boş ver
Çok seviyorum
O zaman sahip çık böyle saçma şeylere takılma
Beni tanımaması mi saçma
Takılma ona inanıyorsan sevgisine
İnanıyorum ama üzüldüm
Uzme tatli canini yokmus gibi düşün bugünü. Önüne bak sevdiğinin yaninda ol
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim. Uzme kendini. Elbet dogru degil sevgilinin seninle ilgili biseleri bilememesi ama bunu degistiremezsin. Uyarini yap daha cok seni artik onemsemesini iste ve saril ona yoluna devam et
Ayrıl 😂😂😂😂