Sevgilim beni hırsızlıkla suçladı çantamı zorla aldı?

Merhaba sevgilim ile sanaldık yan yana geldik 5 aydır aynı şehirdeyiz ve yanyanayiz neyse dün ben o ve onun 2 kız arkadaşı 3 erkek arkadaşı ve yanlarında getirdiği 1 kız daha vardı hepimizi oturduk film dizi izledik 8 bin mi 9 bin mi ne bilgisayar parçası almış "masanın üstündeydi yok biriniz şaka amaçlı mı aldınız dedi" sonra kanka hepimizi kaç yıllık kişileriz dedi erkek arkadaşı 10dk dolaşıp durdu sonra bana gelip çantamı zorla almaya başladı herseyi döktü napiyorsun diye bağırdım sen mi aldın diye bağırdı bana o an ağlamaya başladım hırsız gördüğüm burada tek sen varsın dedi en az seni tanıyorum hırsız sensin diye bağırmaya başladı ve çabuk nereye gizledin demeye başladı polisi aradı arkadaşı eşyası :) en yakın kız arkadaşından çıktı polisler gidince bana bakıp özür dilerim diyip ağlama başladı tokat atıp oradan gittim peşimden gelmeye başladı polisler hala aşağıdaydi onlar tuttu taksiye binip yurda girdim onu her yerden engelledim arkadaşlarını da herkese rezil oldum insnalar bize baktı yolda ve en kötüsü aşık olduğum insan bunu yaptı canım çok yanıyor onun için ben üniveriste değiştirdim aşkımız için o...

Sevgilim beni hırsızlıkla suçladı çantamı zorla aldı?