Ben napacam? lutfen bisey söyleyin?

Herkese günaydın en son soruma bakarsınız evliliğimde sorun olduğunu bilirsiniz ya esim yüzüme bakmıyor aynı yataktayiz sırtını dönüyor yüzünü çeviriyor ya ben ne kadar mücadele etsem de boş onun için susleniyorum bazen en küçük şeyi bahane edip sırtını dönüp yatıyor ayna kırdım diye bir iki küçük hattam oldu diye hep yüzüme vurup bu evlilik uzun sürmez diyo ben gerçekten dayanamıyorum eski eşi aldatmış onu ama ona karşı daha iyi davranmış ben ne aldattim nede yalan söyledim ona bazen sarılıyorum tartisinca itiyor agliyorum görüyor kapıyı sert şekilde kapatıyor sordum niye ağlıyorsun sende o zaman yine olsa yine kapıyı kapatirim diyor o kadar hizmet ediyorum ona ailesine yinede düzelmiyor aramız sürekli bi bosanma seyisi var onda senden soğudum diyor daha 1 aylık evliyiz onunda yaptığı çok şey var ama ben sogmadim sürekli geçmişi açıp kavga etmemize neden oluyor ağzımın içine bakıyor bir hatta yapayım da ayrilayim diye gül al dedim disardayken o kadar yalvardım almadı sordum içimden gelmiyor dedi ya Allah aşkına ben bunları hakkediyor muyum üvey çocuğum var ona bakıyorum evi derleyip topluyorum ben daha 22 yaşındayım 1 ayda 22 yıldır çekmediğim herseyi çektim evlendigimiz günden beri vakit geciremedik sohbet edemiyoruz bu evlilik sürmez diyip duruyor surmezse benim yüzümdenmis ya seninde hataların var niye herseyi üzerime atiyorsun sorunca tüm hatta sende diyor ben napacam Allah askina

Ben napacam? lutfen bisey söyleyin?