Kalp herhangi bir şey seçemez, etki edemez, bir şey üretemez. Kalp sadece kan akışını oluşturup, düzenleyen bir pompadır. Zihnimizdekilere göre de tepki verir, duygusal durumlar zihinde oluşur kalp buna göre ayarlama yapar.
İdeal kadın diye bir şey yok benim için. Benim idealim bana en uyum sağlayacak, bemimle eşleşecek yani eşleşebileceğim bir kadın. Bu başka birksine göre farklı olacaktır ki zaten olmalıdır.
İlla ideal kavramı kullanılacaksa erkek için de kadın için de hepimizin üzeeinde uzlaştığı "insani değerler"e sahip birisi olması olur.
Herkese göre ideal olan farklıdır. Benim karakterim dünya görüşüm beğenilerim erkekte aradığım ve yakışıklı bulduğum erkekler nasıl senden farklıysa senin için ideal olan erkekte benim için ideal olan da farklı. Her kez için geçerli bi durum bence :) herkesin bi alıcısı var yani. İdeal olan kendine uygun olandir
ideal:Düşüncenin tasarlayabileceği bütün üstün nitelikleri kendinde toplayan
Türk dil kurumu böyle açıklamış, sipariş vermek gibi olmasın ama ben her iki cins adına düşüncem:beyni ile yüreği ile ruhu ile kendini yanından ayrılırken bile özleten benim için idealdir