Geçmiş önemli mi değil mi
2 ay
Evleneceğiniz insanın geçmişi sizin için ne kadar önemli?

Çok önemli önemsiz diyen evlenince üçün birini görür.
Benden önceki evliliği varsa bitiş sebebi, evliliğinde eşine ailesine davranışı, bütçe yönetimi önemli.
Hiç evlenmemiş ise kaç sevgilisi olduğu ne kadar ileriye gittiği neden ayrıldıkları, hala görüşüp görüşmedikleri önemli.
Sevgilisi olmamışsa neden olmadığı, arkadaş ilişkileri, insana doğaya hayvana nasıl davrandığı önemli.
Çalışıyor ise iş geçmişi çalışmıyor ise neden çalışmadığı önemli.
Çocukluğu önemli, çocukluk travmaları var mu aile içi fiziksel psikolojik şiddete maruz kalıp kalmadığı, Annesi babası tarafından sevilip sevilmediğimi sevgiye açlığı önemli.
Benden önce olan her şeyi önemli, bir yaşa gelmiş erkeği evlenince ben değiştiririm diye düşünemem, benim bununla alakalı ne psikolojik birikimim var ne de gücüm var.
Geçmişe takılmam önemli olan benimle yaşadığı diye düşünen insanlar o kadar büyük bir hata yaptığını çok sonradan anlıyor.
Geçmiş gelecektir, göz ardı edilemez.
Görüş
58Görüş
Benim için önemli değil eline sağlık der geçerim.
Şimdiye odaklanmak önemli ancak tanışma evresinde ben olsam bir kaç soru sorar ve eskiyi aşıp aşamadığına karar vermeye çalışırdım. Geçmişini aşamamış bir insan ile ilişki yürümez. Kısaca cevap olarak önemli değildir ancak geçmişteki bazı şeyleri aşmış olması önemlidir.
Geçmiş Bence önemli evleneceğim gün Eski eşimin beni bir kadınla Aldattığını öğrendim eski eşimin annesi geçmiş gitmiş konular diyip gözümü boyadı Keşke O gün onu orada biraksaydım. Evlendikten sonra başkasından çocuk yapmış.
Yani pis ucuz bi geçmişi varsa soğurum ve ciddi düşünmem saygı duymam. Çok uzun ilişkisi varsa da tedirgin olurum hani niye evlenmesi aklına kalmıştır diye. İdeali çok deneyimi olmaması kısa kısa olması benim gibi. Çünkü hiç deneyimsiz de kötü.
Her zaman önemlidir. Çünkü insan geçmişiyle yaşar onu hayatında taşır. Hayatı hayatım olacak birinin geçmişini bilmem de şarttır. Ama öyle ikili ilişkilerinin detayları falan değil. Genel geçmişi ve yaşadığı sıkıntılar falan.
Geçmiş bugünün aynasıdır. Geçmişini, iyi ki lerini , yaptığı hataları, pişmanlıklarını , hatalarından ders çıkarıp çıkarmadığını bilmezsem onu yeterince tanıyamam. Fakat geçmişte yaptıklarına göre de hüküm veremem. Hataları dan ders almış olması çok önemlidir.
Geçmişi bugünü etkilemediği sürece çokta önemli değil. Ama bir kıyaslama, bir beklenti sezersem ipler hiç olmadığı kadar gerilir.
Geçmişinde yüz kızartıcı suçu yoksa sıkıntı yok ki kimi insan dürüsttür açık açık söyler. Kimisi de bunu sır gibi saklar ama ileride patlak verir.
belli bir derecede önemli durustce anlatırsa gecmişini bazı seyler gecmişte kalmış derim seviyorsam ama benden birseyler saklarsa bende bir sekilde bunu ögrenirsem o zaman gecmişi sorun ederim
Beni geçmişinden ziyade geçmişten bize zarar verecek bir şeyi var mı o ilgilendirir. Olur ya hani eski sevgilisini hala sever ya da eski sevgilisi hala onu sever falan. Gelemem öyle şeylere.
Geçmişinden ders çıkarmışsa
Aynı hataları tekrarlamıyorsa
geçmişide beni ilgilendirmez.
Bir de flört aşamasında eski ilişkilerini anlatan kızları sevmiyorum.
Çok absürtlğk yoksa geçmişteki kızlar falan önemli değil
Geçmişi önemli olsa bile bu konuda doğru söyleyip söylemediğini bilemezsin.
çok etmez sonuçta kendi geçmişine göre yorumlarım insanı bende sütten çıkmış değilim
Geçmiş önemlidir, geleceği az çok analiz etmene yarar.
Sanırım geçmişi ne kadar temiz ise o kadar huzurlu olurum başkasının altından kalkıp benimle mi evlenecek istemem öyle insanları hayatımda türkiyede el değmemiş kız çok az o yüzden kızlar diyor geçmiş beni ilgilendirmez istekli bir devirdeyiz kızlar erkeklerden daha çok istekli ve bunu gizleyecek taraflarıda yok
peki istemek hakkın tabii de senin geçmişinden ne haber? karsıdakı beklediğin insan kadar temiz misin? :)
Evet ben öyle olduğum için temiz bir kız istiyorum
Geçmişe takılmam. Mesele benimle nasıl olacak. Bu siteye takıldıktan sonra korkar oldum.
Geçmiş çöplük gibidir karıştıran da kedi kopektir.
Benim için önemli olmaz ama başka şeyler yaşadıysa evlenme işi yatar ben bakir bir insanım çünkü
Yani çok büyük şeyler yoksa çokta önemli değil geçmiş sonuçta ilişki açısından soruyorsan ilgilendirmez nerden bilicekki başkasıyla tanışacağını ama kişisel şeylerse biraz önemli duruma göre baya da önemli olabilir
En İyi Görüşler