O kadar zaman peşimden koşan çocuk beni terk etti?

3 sene boyunca peşimden koştu başta bişey hissetmiyordum sonra her anımda yanımda oldu en kötü zamanlarımı onunla atlattım yıllarca omzunda ağladım resmen o kadar anlayışlı o kadar fedakarda ki bana karşı başlarda ona çok fazla minnet duyuyordum ben hakkını nasıl öderim diyodum sonra zamanla ben de onu sevdim uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi beni görmek için benim olduğum şehre geldi bana hayatında başka biri olduğunu söyledi. Bu nasıl oluyo ya bi hafta önce benimle plan yapan adam iki günde başka birini nasıl buluyo? O kadar kötü oldum ki aptal gibi ağladım karşısında resmen nefes alamıyordum. Ben seninle olmak istedim çok çabaladım ama sen bana karşılık vermedin tek başına çabalamaktan yoruldum ben de kendi hayatıma baktım dedi biz seninle hiçbişey olamadık bunca zaman madem bu kadar bağlanmıştın niye belli etmedin duygularını dedi. Gerçekten haklı mı? Bana ihanet etmiş olmuyo mu gerçekten onu asla affedemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ortada fol yok yumurta yok sen neyin Hesabını soruyorsun bana diyo bana ilgini gösterseydin sen de o zaman senden başkasını görmezdi gözüm diyo çok içim parçalanıyo napıcam ben
O kadar zaman peşimden koşan çocuk beni terk etti?