Önerileriniz var mı
2 ay
Soğuyan erkek nasıl davranır?

Önerileriniz var mı
Merhaba, en başta ilgisiz davranır ve sizi hiçbir şekilde artık özlememeye başlar. Eskisi gibi aranızda bir çekim olduğuna inanmaz ve birlikte bir daha hiç güzel günler yaşayamayacağınıza kanaat getirdiği için de uzak durmaya başlar. Soğuyan erkeğin belli başlı göstereceği davranışlar budur tam olarak. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Öncelikle ilgisiz olur. Sana vakit ayırmaz, onun için yaptığın hiçbir şeyden memnun olmaz. Seni kıskanmaz, sahiplenmez. Sana karşı kaba bir tutum sergiler. Kalbini kurmaktan çekinmez. Mesajlara geç ve kısa yanıtlar verir. Sürekli tartışma çıkarır. Üzgün iken sana destek olmaz.
Artık öncelikleri değişmiştir. Sana kaba ve kırıcı davranmaktan çekinmez. Fikirlerinin ve isteklerinin bir önemi yoktur. Kendini ilgi ve sevgi için kavga çıkaran deli bir kadın olarak hissettirir. Ve genelde sen ilişkiden vazgeçtim dediğin anda tekrar sana aşık olurlar
Görüş
29Görüş
Zaman ayirmaz. Hep bi bahanesi vardir mesela cok isi vardir o kadar cok isi vardir ki sanirim 5 sirket isletiyor toplantidan toplantiya kosuyor.
mesajlara gec cvp verir. Online yakalasan bile sen yazinca cikar ve saatler sonra doner.
trip atsan kafanda kuruyorsun der.
Eskiden gunaydin iyi geceler mesajlari atiyorda artik atmaz.
seni daha cok elestirir. Kusurlarini soyler ve seni kirmaktan cekinmez.
Belki arada konusur ama konusmasi seni kullanmaya yoneliktir… cinsellikle ilgili konular vardir sadece ve kendini tatmin etmek icin konusur sadece. Isine yaradigin kadar yazar yoksa yazmaz.
seni zaman kaybi olarak gordugu icin sen yazmadan yazmaz aramadan aramaz.
Sorunlarınla ilgilenmez,
Seni merak etmez,
İkinci, üçüncü plandan çıkamazsın,
Sürekli aşağılandığını hissedersin,
Senle ilgili her şeye üşenir.
Özlemez, değer vermez, sevgi göstermez, gezelim desen bahane uydurur, mesajına bile ya geç yazar ya yazmaz ya da kısa kısa cevaplar verir, varlığın onun için önemli değildir.
En başta uzaklaşır, ilgisi ve konuşması değişir. Bir şekilde artık eskisi gibi olmadığını anlarsın zaten.
Tamamen tüm bağlarını koparır ve aslada bir daha görüşmez
O sıcaklıgı hissettirmiyorsa her hareketi soğudugunu belli eder. Sormaya gerek yok.
Geri çekilir ilgi azalır samimiyet yerini SAHTELİĞE verir
Mesajlarına geç cevap verir ilgilenmez fazla umursamaz aramaz
İlgisiz alakasız hemede hiç olmadığı kadsr umursamaz
Mesajlara geç bakar, kısa cevaplar verir, isteksiz konuşur
Pic biri naslsa oda hakkını vererek * gibi davranır yani * olur 😅 soğuduysa soğudu dünyada erkek mi kalmadı boş ver inceldiği yerden kopsu yeni ufuklara yelken ac
Çivi çiviyi söker doğru mantık
hiç konuşmaz senle, kısa ve çok geç cevap verir
İlgisiz kalır cevap vermez konuşmak istemez seni görmek istemez yani nasıl bir yabancı insan ise o şekilde davranır işine gelince yazar
Geç yazar, ihmal eder, sürekli bir işim var diyip ortadan kaybolur ben seni aricam der. 😂
İlgisiz alakasız hemede hiç olmadığı kadsr umursamaz
Kısa cevaplar, umursamaz tavırlar
Her davranışına bir kulp bulmaya çalışır
ilgisiz davranır
Ben hiç uğraşamam öyle 🤨
Titrer , kapanır ve büzüşür
En İyi Görüş