Güncellemeler
+1 yıl
Tanıyamadım dedim oda tanımadığına niye no verdin yazdi rezil oldum ya nasıl toplayacam
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdım emin olamadım oda olur öyle şeyler demiş inandı galiba
Taktik verir misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sakin ol heyecanlanma
Mesaj yazacagindan haberim vardı normalde tanıyordum arkadaşımdan numaramı aldi, ben de tanıyamadım yazdım oda tanımadığına neden numaranı veriyorsun ki yazmış sizce ne yapacam rezil oldum
Bu gün senin hakkında soru attı o konuştuğun kişi de forumda haberin olsun :))
Hani bakayım
Forumda ki yazılara bak görürsün
Nereden bulacam
Geç ve kısa cevap ver
Tanıyamadım desem?
O kadar da abartma 😂
Mesaj yazacagindan haberim var ödev için numaramı arkadasimdan aldı ama ben tanıyamadım desem cool. olmaz mi
Ha o zaman de tanıyamadım kimsiniz falan
Yazdiii ben de Tanıyamadım yazdım oda tanımadigin birine neden numaranı veriyorsun yazdı ne yazacam acil cevap verir misin
Kim olduğunu söyle uzatma yaz
Rezil oldum ya o çok sert olmaz mı 😂😂
Çocuğu tanıyordum görüp bakisiyorduk numaramı arkadaşımdan istedi ben de ver dedim yani yazacagindan haberim var rezil etti beni ya djdje
Aynen rezil oldun 😂
Abartma demiştim 😂
Mesaj beklediğim arkadaşlarım var falan de
Kız rezil oldumm Nasıl çat diye laf soktu ya direkt tanımıyorsan niye verdin no dedi sjsksksk
Yok anam adam sertmiş 😂 seni üzer bu
Böyle yazsam haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim
Aynen haberim vardı da yine emin olmak istedim de
Aynen numaranı cikartamadim saçma olur demi ilk defa yazıyor çocuk zaten
Aynen emin olamadım de
Kız yazdım emin olamadım demiş olur öyle şeyler
Tamam işte yeter bu kadar
Cok gülme
Tanıyamadım desem ama numaramı arkadaşımdan istedi bende ver dedim yani yazacagini biliom
Yok oyle deme. Mesafeli konus gizemli ol
Tanıyamadım yazdım 😂 oda tanımadigin birine neden numaranı veriyorsun yazdı ne yazacam acil cevap verir misin
Kaydetmemisim
O vermedi ki numarayı bana benim arkadaşımdan istedi bende ver dedim mesaj geleceğinden haberim vardı
tamam ama hangi numaradan gelecegini bilmiyordun ki
Yani birden fazla kişinin mesajını bekliyor gibi cocucun profili felan da var normalde tanıyorum şöyle desem haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim
Yani hayr soncta sinav haftasiysa herkes birilerinin numarsini buluyoresaj atiyor.
Ben dedim ki haberim vardi emin olamadım oda dedi olur öyle şeyler.
tamam
İnanmiş mıdır
Ben uyuyorm