Veya her kız böyle midir
2 ay
Çok değer veren sözünde duran dobra ve dürüst olan birinden ayrıldıktan sonra vicdan azabı çekermisiniz o ilgiyi aramisiniz?

Sevmiyorsam nasıl olduğu önemli değil. Melek olsa ne fayda sevmedikten sonra tabi ki vicdan azabı da çekmem.
Peki bekarım diye kandırsa yarabandı olarak kullansa ilk önce söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra tekrar ver gitme bende gitmicem evleniriz vs günler sonra ben evliyim çocuklarım var dedi yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum 😭 zaten sürekli ortalık malı gibi insanlara takılıyor
Ne bileyim adam sandım ama beni çok üzdü yaraladı 😥😥 Allah'a bıraktım 😭
Doğru ama ne bileyim çok iyi niyetli biriyim kendimi övmek gibi olmasın bide zaten çok üzgünüm geçmişten dolayı onun yaralarıma merhem olacağını sandım ama daha çok kanattı zaten tek zoruma giden değmeyecek biri için yarabandı olarak kullanması
Doğrudur teşekkür ederim bu Arada bir erkek olaraktan fikir almak istiyorum sizden tekrar eklemiş yazmışti soru işareti attım birgün sonra nasılsın demiş ama cevap vermedim neden acaba sizce
Bu arada yüz yüze gelmedik sadece sohbet ettik ama cinsel sohbet olmadı kesinlikle
Görüş
4Görüş
Ben tamda öyle birim dobra dobrayım ama yırılışda pişman oldugum olmadı önce kafamda tartar ölçerim pişman olurmusun diye hiç olmadım devam
Bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti İlk gün söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme bende gitmicem evleniriz vs dedi günler sonra evliyim bir an öyle düşünmek istedim diyor bide sana olan hislerim gerçek seni seviyorum dobraligin ömrüm boyunca seni düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi şimdi tamamen sildim bu defa yine eklemiş mesaj atmış
Neden ayrıldığına göre değişir ama ayrılmışsam bitmiştir
Bekarım diye kandırdi yarabandı olarak kullandı iki defa söz verdim tuttum o bir defa verdi tutmadı ve bir anlık öyle düşünmek istedim dedi
Anladım zaten öyle 😢
Ama Uzak mesafe iliskisi sosyal medyadan tanıştım hiç yüz yüze gelmedik ve tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum
Aynen Allah'a havale ediyorum 😭
Ayrılma nedenine bağlı benden kaynaklı ise elbette üzülürüm
Bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ilk önce söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme bende gitmicem evleniriz vs dedi sonra meğer evliymis çocukları varmış yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum 😭💔 çok kırdı kalbimi bide bana senin dobraligin seni bana ömür boyu düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi utanmadan 😭
Ama çok üzülüyorum zoruma gidiyor güvenimi çok zedeledi 💔😭 bide zaten sıkıntılarım vardı buda daha fazla üzdü 😭😭💔😭
Doğru ama alıştım kırılmaya üzülmeye 😭😭
maalesef karışık bir hayatım var 💔
Teşekkür ederim 😞
Bence böyle insanlardan ayrılmak bir kayıptır. Hele ki o kişiyi mağdur ettiyseniz.
Kalbimi paramparça etti 💔😭 bide utanmadan senin dobraligin seni bana ömür boyu düşündürecek kalitede olduğunu gösterdin diyor
Konu sıkıntılı değilse bence yeniden barışma yolunu arayın.
Bekarim dedi kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ilk önce söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme bende gitmicem evleniriz vs dedi günler sonra yüzüstü bıraktı yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum 😭 zaten sürekli ortalık malı gibi insanlara takılıyor
O zaman bir halt olmaz o kişiden.
Bende biliyorum ama elimde değil çok zoruma gidiyor güvenimi zedeledi değmeyecek biri için yarabandı olarak kullandı beni
Yani ne kadar ileri gittiniz?
Uzak mesafe iliskisi ama çok çekiyor istemsizce beni kendiside bana böyle demişti cinsel sohbet olmadı kesinlikle bu arada bide kısa sürdü yinede ne bilim çok farklı tanıştık
Bacım bence unut gitsin. Size böyle kritik bir yalan söyleyenin ardından ağıt yakmayın.
Kardeş emin ol elimde değil napim it gibi pişman olsun istiyorum ona bu kadar bağlanmamin sebebi geçmiş kırgınlığım var mı uğraşıyorum boşluk içindeyim oda merhem olacağını sandım yaralarıma güvendim bana bunu yaptı Allah'a havale ediyorum 😭
Bugünden tezi yok unutup yolunuza bakın. Böyle tiplere bağlanarak kendinize yazık edersiniz. Ayrıca adam evliymiş yani sizin bu yaptığınız, sanal olarak bile olsa duygusal bir ilişki olduğundan metresliktir.
Zaten umrumda değil sadece beni çok üzdü kırdı bu arada tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum sizce neden
Adam halen sizi ekleyip de konuşmak istiyorsa yüzsüzdür. Cevap vermeniz bir yana adamı engelleyin.
Anladım teşekkürler 😞
Rica ederim, her şey gönlünüzce olsun.
Amin Allah razı olsun 😥
Ay evet maalesef pişman oldum sonra ama belli etmedim çünkü eskisi gibi olmayacak hiçbir şey
Bani tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum çünkü bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı ve sürekli ortalık malı gibi insanlara takılıyor
çekmiyor şu an
😭💔
inşallah çeker
Çünkü beni bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti İlk gün gidecektim bırakmadı söz ver dedi aylarca bekledim umursamadı tekrar ver gitme dedi yine bekledim bu defa kendi gitti umursamadı bile ama tekrar eklemiş yazmış cevap vermedim
iyi yapmışın
Ama çok zor en çok üzüldüğumde beni değmeyecek biri için yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti 😭 zaten dertlerim sıkıntılarım vardı
o bende de var onların yatacak yerleri yok
ALLAH'A BIRAKTIM NE HAKKİ VAR BENİ BU KADAR AĞLATMAYA
üzlürüm tabiki böyle birinden ayrıldıgım icin
Beni bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ilk önce söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme bende gitmicem evleniriz vs dedi günler sonra meğer evliymis çocukları varmış yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum
bence cevap vermiyorum deme direk engelle
Ama napim çıkmıyor aklımdan kalbimden zaten dertlerim sıkıntılarım vardı buda daha fazla üzdü yaraladı beni 😭
valla dedigim gibi seni üzenle devam edersen iyice üzülcen mesele kimle mutluysan onla ol neticede sonu olmayan biseyde bosuna kürek cekme
Zaten 3 yıl boyunca tek taraflı olarak ölecek kadar sevdim geleceğim dedi gelmedi vazgeçtim hastalandım neler çektim Allah bilir ondan sonra bunu seveceğime inandım oda böyle yaptı 💔😭
dedigim gibi hayat karsına daha iyilerini cıkarsın ama bunu bırakırsan cıkarır bunu bırakmassan gelceklere kapı acamassın
Allah'a havale ediyorum 😭 ben ona hep dürüst davrandım ama o beni kullandı kalbimi paramparça etti 💔
emin ol bu sana cok agır ve acı tecrübe olmustur o yüzden iyi ki yasamısım gün gelır sana büyük ders olmus olur
Doğru İnşallah Allah hakkımı onda bırakmaz ne ders çalışabiliyorum ne iyileşiyorum beni bu kadar üzdü Allah sorsun hakkımı bu arada tekrar eklemiş yazmış sizce neden bir erkek olaraktan fikir almak istiyorum
Bu arada hiç yüz yüze gelmedik sadece sosyal medyadan tanıştım hiç cinsel sohbet olmadı ve kısa sürdü
pek unutamıycagın biseyde olmamıs
Doğru ama duygu boşluğundayım hastalığımla uğraşıyorum eski kırgınlıklar var ondan dolayı adam sandım
boş ver takılma illa bi gün unutursun
Doğrudur ama soruma cevap alamadım sizce neden
needen olur aptal bi ego boslukta demekki bazende yedekte tutmak icin zaaflarını biliyo
Anladın teşekkür ederim 😞
Evett.
İnşAllah 😭💔
Aranıyor maalesef
İnşAllah 😭
O ilgiyi ariyacaksam neden ayriliyim 😂
Bekarım diye kandırmış olamazmı veya sürekli ortalık malı gibi insanlara takılıyor olmak
Sorunla suanda celisiyorsun canim soruda dobra ve durust demissin burdada kandirma demissin yani
Kandiriyorsa dobra veya durust olmaz ve bundan ayrilmak ise eger gonul eglendiriyorsan ayrilma ama ciddi dusunuyorsan ayril yani
Bunlar bende mevcut onda değil zaten ayrıyız
Sen kendine serefsiz birini bul daha mutlu olursun tam denk 😅
Ya canim diger yorumlarini okudun sen karsi taraf icin soruyon bu soruyu. Durust olan sen yalan soyleyen o boyle anladim ☺️
Eger durum boyleyse cok sanslisin ki gercekleri gormussun o aci ceksin seni mumla arasin birak bulamasin seni birdahasa görüşme
Bekarım diye kandırdi yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti bide yıllar önce bitmiş biri için hüngür hüngür ağladım Allah'a bıraktım hala ah ediyorum ne hakkı var beni bana bu kadar değersiz hissettirmeye onun yüzünden aylardır derslerime çalışamıyorum bide zaten başka sıkıntılarımda vardı
Bide utanmadan sıkılmadan senin dobraligin ömrüm boyunca seni düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi diyor tamamen sildim yine eklemiş mesaj atmış ama cevap vermiyorum muhattap olmuyorum sadece it gibi pişman olsun vicdan azabı çeksin istiyorum
Canim soyledigi sey tekrardan seni geri kazanmak icin ya bu erkekler inan bana heleki evliyse sen ne kadar iyi olursan ol sana askla bakmaz sana menfaatleri olarak gorur birtek
O dobraligini unutmicam felan diyor ama cokta umrunda degil acikcasi. Bak sen ne guzel okuyorsun birak onu bunu birinden illa intikam alicaksan onu nefretinde bile yer verme en guzel intikam olur birak onu sen mutlu oldukca o kudurucak. Sen okuluna bak calis biryerlere gel gerisi zaten hal olur
Zaten öyle yapıyorum ama tek zoruma giden beni değmeyecek biri için yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti bide hala manipüle etmeye çalışıyor
Canim benim degmeyecek biri deme cunku her ne olursa olsun onun karisi oncelikle sen bi kadina dusmanlik etme burada hatali biri varsa tek o serefsiz var karsi kadini suclamana ya da assagilaman burada cok yanlis. Demekki o sevgiline gore degiyor o kadain ki seni birakip onunla suanda
Yok eşi değil evliyken başka biriyle daha aldatmış eşini aradan 3 yıl geçmiş o kadından bahsediyorum eşi gariban haberi yok ki
Bilemezsin belkide haberi vardir susmak zorundadir canım
Hayır
Bu zamanda iyilikte yaramıyor
Yok be ne alaka. Eğer ayrılmışsam bir şeyini görmüş ve sineye çekemediğim bir şeydir. Öyle olduktan sonra ister dünyanın en iyi insanı olsun. Çok da fark etmem. Ayrıldığımın arkasından ağlamam
Bekarım diye kandırdı yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme dedi kaldım ve bu defa yüzüstü bıraktı ve utanmadan sıkılmadan senin dobraligin seni bana ömür boyu düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi ve kırıcı şeyler söyledi yine eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum 😭💔
İşte şereffsizin tekiymiş. Sen niye o adamın arkasından üzülüyorsun ki. Tut kendini
Ama napayım hayatımda ilk defa birini 3 yıl tek taraflı olarak ölecek kadar sevdim geleceğim dedi gelmedi ve sevdiği kız ile olan fotoları mesajları attı dünyam başıma yıkıldı ondan 1.5 yıl geçti başkalarıda oldu ama bunu seveceğime inandım Cook değer verdim yarabandı olarak kullandı beni zaten sıkıntılarım vardı buda daha fazla üzdü yaraladı beni 😭💔
En İyi Görüş