İnstagramdan tanışıp flört etme?

İnstagramdan biriyle tanıştım , benden 4 yaşküçük, bir süredir konuşuyoruz, bana karşı çok ilgili sürekli yazışmak konuşmak istedi, niyetinin ciddi olduğunu annesiyle tanışmamı falan istedi. Anlattığına göre kendi halinde işinde birisi , bir yanlış hareketini yani sözünü duymadım hiç. Bende çok erken falan diye söyledim. Ama sürekli bana baskınlık kurmaya çalışınca (yani gezme , dışarıya çıkma , vb…) ben konuşmayı bitirmek istediğimi söyledim. 5 gün falan konuşmadık sonra aradı tekrar konuşmak istediğini söyledi karışmayacağını benim be istersem onu yapabileceğimi söyledi , bende arkadaş olabilirz dedim. Ama söyle bir durum var uzaktayız ve hiç görüşmedik beni sevdiğini söylüyor sevgili olmak istiyor. Bana da bu inandırıcı gelmedi açıkcası görmeden birisini sevebilir miyiz, ciddi düşünebilr miyiz? Bunu ona da söylüyorm ama olsun ben seni seviyorm beklerim , kalbin çok güzel diyor. Görüşmemiz lazım diyorm ama ikimizde işimizden kaynaklı bir türlü bir araya gelemiyoruz. Açıkcası benim bir hissim yok sadece kafamda söyle bir şüphe var gerçekten samimi mi yoksa her kıza karşımı böyle yaptı anlam veremiyorm. İlk defa bu kadar birisi seviyorm diyor? Su anda arkadaş gibi konuşuyorm ona çok sık mesajlaşmıyorm ararsa konuşuyorum sadece 5 dk falan o kadar , görüntülü konuşma ve resim istiyor sürekli. Gerçekten kafam çok karışık. Üzülmek istemiyorm sadece 🤔
İnstagramdan tanışıp flört etme?