çirkin değilsin ama yakışıklı demek de olmaz. elin yüzün düzgün, giderin var ama biraz daha sert durur ve böyle sorular sormaktan vazgeçersen kızlar asla öyle bir şey diyemez. kızların o lafını içerlediysen kendinden şüphen var demektir. tiple ilgili laf çakan kızlar genelde hiç de güzel olmuyorlar zaten, muhtemelen seninkiler de öyledir.
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma zaten görmelisin ama kimseyi kücumsemem gerekte yok
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim yorma vede üzme kendini buradaki sanal kızlar hatta kız oldukları belli bile olmayanların yorumlarına bakma onların ne istediği belli degil ☺elin ayağın düzgünse kalbinde iyise senden iyisi yoktur bu dünyada
01 Yorumla- +1 yıl
o zamn yok :::::::::) cunku temız kalplıyımdır
- Nasılım? konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılKaşına gözüme durağına burnuna ayrı ayrı bakınca çok kusursuz gözüküyor ama bütün olarak bir eksiklik var gibi. Mesela burnun her erkek böyle buruna sahip olamaz. Saçlarına özengöster bu model eskisi artık bide giyimine daha çok dikkat et biraz daha sakal bırakmayı dene
15 Yorumla- +1 yıl
anladım çok saol teşekkür ederim bu arada sakal bırakacagım iyi fikir.. saç nasıl olmalı sence? ben hep böyle yapıorumda kaldırıp hafıf sola.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/gLRNLO.jpg böyle yumuşak olsun hatları sadece önünü keskin bir şekilde kaldirmissin hoş durmuyor
- +1 yıl
bunu yapmak için dolgun ve çok çok sacın ve biraz da uzun olması lazım :))
- +1 yıl
Uzat o halde. Sen bilirsin
- +1 yıl
uzatacagım sözz :)
+1 yılAdanalısn namin yeterrrrrr !!!
01 Yorumla- +1 yıl
Aman ADANALI CANIM ADANALI ben sana yandim esmer delikanli :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılSana güzel, yakışıklı vb diyenlerle ego tatmini filan mı yapıyorsun? Çirkin bulanlarada kızmışsın. Kardeşim sen bu fotoğrafı çekinip buraya koymuşsun, bir de üstüne üstlük yakışıklı olup olmadığını sormuşsun. Çirkin diyenlerede karışamazsın. Bence normal bir insansın, hepimiz gibi. Öyle çok kilo vermeyede uğraşma 70 kilo ol yeter. Kendini çok zorlama.
11 Yorumla- +1 yıl
ilk defa foto koyup böyle bir soru sordum ve kımseye kızdıqım yok kimseylede kötü olmadım sadece tatlı şekilde kızıyorum merak etme ego yapmak ıcın koymadım ben tatlı buluyorum ama yakısıklı bulmuyorum kendımı vee yakışıklılıkk ınsandan ınsana degısır ve buradakı ınsanlar ne düşünecek merak ettim ve koydum herkezın yorumları ıcın tesekkur ederım.
+1 yılKızların yavşadığı yorumları gördüm suratım ekşidi yeminlen... (Normalsin işte tipik türk genci)
212 Yorumla- +1 yıl
kıskankçççç :)
- +1 yıl
Haklısım Keşke senin kadar yakışıklı olsaydım
- +1 yıl
bitanesin ablası senin fotoyuda gördüm kalemim deilsin :) uslu bir kız olursan belki bir gün yakışıklı olabilirsiin :)
- +1 yıl
Abisi sen kendini yakışıklı sayıp buraya yazıyosan ben zaten asla senin yaşadığın kafaya ulaşamam
- +1 yıl
ablası sen ne ka ne ka tatlı şeysin öyle
- +1 yıl
Öyleyimdir huyum kurusun
- +1 yıl
ilk defa böyle soru sordum edebiliosun bir yerıne sorunun :) teşekkür ederim yavşamak nedir ya :S ne igrenç bir kelime. Bu arada huyun kuruması gerekıyor bencedde
- +1 yıl
Emin ol parantez gülüşünden daha az mide bulandırıcı bir kelime yavşamak
- +1 yıl
😊😊 bu şekilde gülünce oldu mu arkadaş?
- +1 yıl
Daha iyi
- +1 yıl
beyendiginize sevindik hanım efendi.. ismin neydi bu arada
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bildiğin bebek yüzlüsün. bence gayet yakışıklısın
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkurler :)) bebek olasim geldii :))
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilime benziyorsun
- +1 yıl
Yaa öylee deme ben değil o bana benzesin banane :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakisikli degilsin cirkin hic degilsin. Bence karizmatiksin ve bu yakisikli olmaktan daha onemli ^^
113 Yorumla- +1 yıl
aynen beyendım yorum güzeldi ama gülmeyi sevıyorum ve gülünce karızmatık olunmuyor yanı hep güldüqüm için olmuyo dedıqın :) bu arada perfect21 senı her yerde görüyorumm haa :)))
Cevap sahibi+1 yılInsan gulerek de karizmatik olabilir :) hatta guzel gulen adam digerlerinden bir adim ondedir
- +1 yıl
vaov bu arada benım ıcınde aynı tatlı gülümseyen kız 1-0 öndedr :))
Cevap sahibi+1 yılGulumsemek iyidir :)
- +1 yıl
aynen ama sonra ciddi deilsin deyipp herkez arkadaşım oluyor sevgılım olmuyo :((
- +1 yıl
kim olsa yeni arkadasım yaa sohbetın cok ıyı supersın tatlısın ama arkadasım ol senı kaybetmek ıstemıyorum dıyo :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha :D aynen en iyi dostumsun diyorlar :D
- +1 yıl
anlamıyorum kı gel sevgılım ol ömur boyu yanımda ol arkadasım olup 1 kac seneye unutrsun o heyecanın gıder felan fılan
Cevap sahibi+1 yılAnlamak cok zor :)
- +1 yıl
kzıları anlamak zorki zaten :D
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
- +1 yıl
Neden gerçekten anlamak zor olurkii
+1 yılBence yakışıklısın tabi ki ne kadar kendine özgüvenim olsa da insan dışardan nasl görünüyorum diye merak eder ams iyisin 4 5 kilo verirsen daha iyi olur
05 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu beyendim :) çoj saol bu arada verecegim herkez zayifla diyoo
- +1 yıl
Rica ederim kıskançlar çıkabilir aldırış etme on numarassn:-)
- +1 yıl
Yaa senin ne ka ne ka güzel sözler söyleyen bir minik agizin var ya :))
- +1 yıl
Teşekkürler daha beni tanımıyosunn sahte olmadğmdandr
- +1 yıl
:))
+1 yıleser yenenleri gördüm gibi oldum bir an onun zayıflamış hali gibi sanki :)
13 Yorumla- +1 yıl
:))) annem bilee benzetıyorr yaa yuh kiloo alcagımm onun dublörü olacagım :))
- +1 yıl
bence alma sakın :D böyle iyi karizmatiklik var biraz ama kilo alırsan kız arkadaşlarıın peluş aysı olursun benden söylemesi :)
- +1 yıl
bir tatlı şey gördum bende sanki :)))
nefes alsın yeter diyen bayanların gözdesi
evrimin kanıtı
yeni evli çiftlerin çocuk yapmaktan vazgeçme sebebi.
Şaka Yaptım birader Allah var cıva gibi delikanlısın Allah seni daima iyilerle karşılaştırsın.04 Yorumla- +1 yıl
yorumun farklı :) ama iyilerle karşılastırmıyor ınsallah bır gun :S
- +1 yıl
Dogru olani görur allah diyr şarki var ama görmuyo :(
+1 yılKızlara yazdığın icinde bol miktar ego barındıran yorumlarından dolayı bizimle degilsin
15 Yorumla- +1 yıl
hımm üzüldüm bu arada ego deıl bu bu karşındakını yaptıqı yorumu beyenıp ona tatlı ve en guzel şekilde yorum yazmaktır.
- +1 yıl
Mütevaziler ve digerleri cok net ayırt ediliyor inan bana
- +1 yıl
oradan yalnış anlaşılıyorsam :(( üzüldüm bak şimdi
- +1 yıl
Bilmem belki de ben öyle anladım boşver
- +1 yıl
Pekii
Adam bide olanca çözünüürlükle yüklemiş Chrome un anası ağladı a. q
02 Yorumla- +1 yıl
Tlf note3 olunca böyle oluyor :))
+1 yılDışın güzel içinde öyledir umarım lâkin gözlerinin içi gülüyor (:
07 Yorumla- +1 yıl
ee ne güzel gülüorr gözlerim iştee sevınsene :(( neden üzülüonn kii
- +1 yıl
Tersten güldüm zaten :))
- +1 yıl
süpersın o zamn tersten gülmee yaa sonra günün ters gecer mübarekk :))
- +1 yıl
Ahah iyiydi neyse Allah sahibine bağışlasın nazar değcek mübarek :D
- +1 yıl
sahibim yok ki :(
- +1 yıl
Oda olur :)
- +1 yıl
İnşallah ama sanmam bu devirde kimse kimseyi sahiplenmioo
+1 yılYuz hatlarin gercekten cok guzel yakisikli degil diyenler halt yemis sadece sac sakal biraz uzat sacin iyi sakalini uzat :)
01 Yorumla- +1 yıl
allh o yazıları yazan ellere dert vermesin :))) teşekkürler demek beyendin
+1 yılVur kafasına al ekmeği bir havan var, o olmasa iyisin
13 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel ne güzel işte ekmegimizi taştan cikartanlardanizz :)
- +1 yıl
Senin kafana vurmaktna bahsediyi arkadaş
- +1 yıl
Naapacak vurup ne ayak
Ne düşünüyosun kanka. Öyle uzaklara melül melül bakmışsın.
03 Yorumla- +1 yıl
behlül gibi bakim dedim olmadı tutmadı :)
- +1 yıl
:)) sen naapıon öyle
+1 yılYakışıklısın ama yorumlardan anladığıma göre pek lafını çekmiyorsun onun için kızları kızgınlastırıyor olabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
anladım ne yapayım yapmacık deilim gerceklerı söylüyorum bana yorum yazan hakkında dusuncelerımı sonra onun resmıne bakıp bende onun hakkında güzel yorumlarımı esirgemek istemiyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenmi cirkinsin :O süpersin sen :) eser yenerlere benziosun sen bir 5-6 kilo ver havandan gecinmez :D ama sakin burnun havada olmasin :D
17 Yorumla- +1 yıl
yok istesemde burnum havada olmaz ve sen 10 uncu kişisin tamam kıme benzedıqımı buldum 10 kişi yazdıqına göre benzıyorum demek :)) bu arada öyle burnu havada cok kızla gezen onun bununla zaman gecıren bırı deılım aksine fazla arkadaşım yok ve sevdımmı tam sevenlerdenikkk
Cevap sahibi+1 yılsen bir eserin karsisina cik bakalim ne diycek :D
var mı senin gibi birisi fazla kalmadi- +1 yıl
var mı senin gibi biri kalmadi derken anlamadim arkadaşım
Cevap sahibi+1 yıl"bu arada öyle burnu havada cok kızla gezen onun bununla zaman gecıren bırı deılım aksine fazla arkadaşım yok ve sevdımmı tam sevenlerdenikkk " <<< bunu diyorum kaldimi böylesi
- +1 yıl
Anladim saolda deger bilinmiyorrr bu devirdeee bilinmiyoo 2 gün kullanip başkasiyla cikiyorlar bense senelerimi vermek istiyorummm
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle zaten insanin basina ne geliyorsa hep drüstlükten insanliktan iyilikten cok sevmekten geliyor
- +1 yıl
Haklisin kardeşim benim
+1 yılVG başla derim boy da varsa daha güzel olur
Gayet iyisin01 Yorumla- +1 yıl
Başladimda zor ya işten sonra zorluyooo
Sana cirkin dienler çirkin gormemisler. Onlarn gözlerine tukurym ben :) gayet yaksklsn dert etme. :)
111 Yorumla- +1 yıl
yaa sen varya sen kızlarınn dibisinn :))
- +1 yıl
böyle bir ilki benımle yaşadıqın için çokk mutluyum :))))
- +1 yıl
daim olsa keşke ama aradıqım mutlulugu bulamıyorum neden siz böylesiniz biri sizi sevdimi o degeri kullanıyorsunuz bu sebepten dolayı kimseyı sokmuyom )
- +1 yıl
ben bır ınsana öyle bir deger verdım kii bir erkegın bır kıza hatta bir insanın veremeyecgı kadar fazla deger verdım vee o deger onu ezdı parcaladı ve ne oldu bılıyormusun bu adam benı hayatta bırakamaz oldu bu adamı aldatsam bıle bırakmaz oldu gunde 1 gunde 1 mesaj lara ındı 1 ayda 10bın msjı bıtırırken bır baktım ben deger verdıkce o bır ayda 100 e kadar ındı :S ve o deger kullanıldı ve artık kızlara ınanmıyorum hep böyle oldu hepp :S vermeyecegım dıyorum ama allah belamı versın verıyorum cunku yapımm böylee onlar mutlu olsunn gulsuunn ben mutlu olmayayımm ben zaten onun tek bır bana gulusunden mutlu olabılıyorumm böyle huyaa ben :S:S:S
- +1 yıl
Bundan sonra böyle ztn 1 adima karşilik 1 adim o kadar
- +1 yıl
:))))
kilo ver , sakalını çevirme çizgi olmasın yani , saç modelini olabildiğince kısalt ve koyu renk giyin. şimdikinden daha giderin olur. ama böylede güzelsin.
00 YorumlaCirkin degilsin birader normalin ustundesin hatta cogu insana gore yakisikli sayilirsin cok mal goturursun az gozunu ac yavsa biraz saga sola cogu kadin yavsak gevsek adam istiyo aklini kullan
01 Yorumla- +1 yıl
biz öyle olmadık olamayızda hep sevdık sevdqıımızın pesınden koştuk hak eteyenlerı sevdık kardeş multu olmak ve mutlu etmek ıcın calıstık zevk almaya deıl
+1 yılYa simartmayin arkadasi :) normal insan istee :)
115 Yorumla- +1 yıl
sus sen karışma bakimm :))
- +1 yıl
Hahah :) sormussn syledk iste sanada iyilik yaramıyor :)
- +1 yıl
saat güzelmiş :::)
- +1 yıl
Ne alaka saat :)
- +1 yıl
bilmem resimde gördüm beyendım yaa ne kızıyonn :((
- +1 yıl
ablaa damlanur bana kızdı gel döövv dövv onu saçını başını yoll :))
- +1 yıl
Aman iyi be :)
Sagol :) - +1 yıl
Summer- Calvin Harris dinle benden sana gelsin :) Ks de iken güzel oluyo :))
- +1 yıl
Hmmmmm iyi sagl
- +1 yıl
Damla ya 52 nerenın plakası ya :) ?
- +1 yıl
ORDU ♥ :)
- +1 yıl
bende 01 :) ama kalp işaretini yapmıyacagım sonra benden kopya çektin dersin :)
- +1 yıl
:) hehehehehe
Aynenn :)) - +1 yıl
hehee yapasım geldi bir an burdan güldüqünü hissettim :)
- +1 yıl
Yaniiii :) bosuna hehe yazmadk braya :))
+1 yılBen begenmedim dogal olarak. d ama cogu bayanin begenecegi bir tipsin
01 Yorumla- +1 yıl
:) eyvallah gardaşş
Nasılım? konusunda 1,1b cevap paylaştı. O ozguvenini bir yere indir önce. Orta halli. Fazlasi degil
21 Yorumla- +1 yıl
çıktı bir kez inmez :P
+1 yılYakışıklısın kilo ver ama hem uzun hem de ideal gözükürsün.
03 Yorumla- +1 yıl
1,77 kilo da 74 ama herkez kilo ver dedı iyiki spora başlamışım dıyorum :))
- +1 yıl
en fazla 70 olman lazım
- +1 yıl
tamam saol zayıflayacagım söz
Önemli olan bizim senin begenip begenmememiz degil, sen kendini begeniyorsan sorun yok hic birimiz dört dörtluk degiliz
28 Yorumla- +1 yıl
Yorumun hoşuma cok gitti saol ya bu iyiydi sen nasil birisin nasil buluyorsun kendini?
- +1 yıl
Himm emin vee kesinn severim ama seven insan bence kesin olmamali hicbir zaman :))
- +1 yıl
Aşkta gurur olmazz kesin demek bir anda silip atabilen gururuna yediremeyip tek bir kalemde silebilen insan demek ve aşkta tek bir kalemde siliyorsa karşimdaki her ne olursa olsun beni tam anlamiyla sevmemiş diye düşünürüm
- +1 yıl
Herseyi sinirsiz yaşarim hatta icimde yaşadiqimi bile biliyorum sen bieiyle 3 sene mutlu cikip 3 sene seni sevmediqini söyleyen ama yanindanda ayrilmayan bieiyle ciktinmi işte neden 6 sene birakmamiştim ilk 3 sene böyle degildi bir gün duzelirr demistim bir gun bir gun ama o bir gün gelmedi ve kacinilmaz son daha sonrada sev sevebilirsen? Seviyorum severim ama buda 3 sene sonra aşk heyecan bitti derse ne yapacan?
- +1 yıl
keşke 2 tane eic verebılme hakkımız olsaydı :( sanada verırdım
Kendi görüşüm o apaçi saçlarından vazgeçersen iyisin saçlar sabiha gökçendeki uçakların kalkış pozisyonunda.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende resim koyda görelim saclarinin güzelligini genç
- 01 Yorumla
- +1 yıl
Bu ne dostttt yalniş yerde dunyaya gelmişsin :))
+1 yılBiraz zayiflasan daha karizmatik olur suratin ama yine de iyisin👍
11 Yorumla- +1 yıl
Taamma peki kesin zaten zayifliyacagim spora da başladim biraz kas frna olmaz diye düşünüyorum :)) tşkler bu arada
bir gün bende sorucam l*n valla :D İyisin iyi :)
01 Yorumla- +1 yıl
tşkler kardes :)
+1 yılen güzelide ne biliyor musn kızların bu dobra hareketleri hahahahahahha :) eli alemi boşver takıl ya güzelsen sen güzelsn :)
02 Yorumla- +1 yıl
gencım güzelliim seni üzerimm :D
- +1 yıl
ala ala üzsene ya çok merak ettim
bkm deki eser e benziyorsun abisi ama şişko sen zayıfsın :D
00 Yorumlahacı iyisin iyi.. yaşlanınca süper karizman olacak senin ihtiyarken bile genç kızlar hönk diye kalcak karşında
00 Yorumla
+1 yılmoruk tipsiz değilsin tip var saçları uzat biraz daha. yanlarını kısa tut. birazda kilo ver harbi uçarsın
00 YorumlaYaprak dokumu diye bir dizi vardi ordaki Oguza benziyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
şimdi açıp bakacagım merak ettim bak :)
- +1 yıl
baktım baktım ama o adam hep top sakal ve cücükk bırakıyor :)) bense sadece cücükk bırakıyorum :) bu arada ilk defa ona benzeten oldu normalde eser e benzetırler ::)
- Nasılım? konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılEser Yenenler le akrabalık var mı? :)) Sanki tombul halin gibi
02 Yorumla- +1 yıl
haha bılıyorum benzetıyorlar :D:D anlamıyorum neresine benzıyorsam ama herkez benzetıyor :::))
- +1 yıl
Benziyorsun ya dudaklar falan :)) O yüzden sempatiklik akıyor kardeşim :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenden yakışıklısın panpa
https://i.hizliresim.com/AYvJQ7.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Tövbe haşa
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafta ağaç daha çok ilgimi çekti.. Kusura bakma ama yakışıklı değilsinnn.
15 Yorumla- +1 yıl
keşke gızlıden yazmasanda senıde görebilsek benim neresı ılgımı cekecek merak edıyorum :))
Cevap sahibi+1 yılGizliden paylaşmasamda, göremezdin çünkü böyle sitelerde, profilime kendi resmimi koymuyorum.
- +1 yıl
sebep?
Cevap sahibi+1 yılNazar değmesin diye :)
+1 yılçok yakışıklısın sorma Yapacak bşy yok kaderine küseceksin yakışıklı olunmaz yakışıklı doğulur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin ve kilolusun işte sana gerçek
48 Yorumla- +1 yıl
sendee öylesinn tamammı :)) al buda sana gercekk
Cevap sahibi+1 yıleğer kilolu ve çirkin olsaydım en aranan oyuncu olamazdım
- +1 yıl
hımm gızlıden cıkta bu guzellıgı görelım
Cevap sahibi+1 yılsonrada 3. sayfa haberimi olayım kalsın
- +1 yıl
Ben olsam 1. ci sayfa olurdumda neyse :))
Cevap sahibi+1 yıl1. sayfa haberi diye birşey yok biliyorsun değil mi? en iyi haberler 3. sayfaya konur daha az iyi olanlarda 2. sayfaya. 1. sayfa tanıtım için kullanılıyor günün özeti gibi birşey
- +1 yıl
Bu bilgi için cok saol :))
Neresi yakışıklı? gerçekten yorumlardan birşeye anlamadım :D ve kilolusun
06 Yorumla- +1 yıl
sen cok ama cok kötüsünn :) sende mii kilolu dedın biri daha derse bogacagımm onu :) bu arada neyımı beyeynmedın merak edıyorum düzelteyim :(
- +1 yıl
Senin daha fotografin yok konusuyosun @sirinw
- +1 yıl
teşekkürler @cikolatalisalatalik
- +1 yıl
begenecekkkksinnn uleyynn :)))
- +1 yıl
begenmezsen begendırırler gülümm :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer tenli olmasan süpersin yüz hatların harika burnun özellikle ve masum yüzün çok tatlı
03 Yorumla- +1 yıl
yaaa yaa ben esmer deılım kıı ben bugday tenlii sonra gözlerim çimen yeşilii :))
Cevap sahibi+1 yılBeyaz tenli olmayan erkek bana çirkin geliyo kusura bakma:(
- +1 yıl
Himm naapalim olmadi :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılStil değiştir tarz ını yarat on numara olursn şimdide iyisin ama cok daha iyi olabilrsn
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl olabılırızkı tarz dan kastınız nedir mesela şunu şunu yap de saclarını söyle tara gıyımını söyle yap de merak edıyorum nasıl bırsey sunacaksın bana
Cevap sahibi+1 yılGiyim tarzını değiştir en basta cool ol yani moda olan şeyleri bazende kimsede olmayan sen giyince herkesn ilgisini cekicek farkli şeyler dene üstüne otursun yani kuaför e git berbere değil sana stil ayarlar 10 tl berbere vericegine 1 kere 40 50 tl kuaföre ver tarzını belirler giyim konusunda kizlardn yardm alabilrsn en doğrusu :) kuzenin falan olabilr bu arkadaşndan cekinirsen
+1 yılKendini yakışıklı hissesiyorsan zaten yakışıklısın. Çirkin deyenin de koy g*tune gitsin😱😍😱😍
☺☺00 Yorumla
+1 yılYa bu çocuk size ne etti gardaş neden çirkin diyorsunuz? Yakışıklısin kardeşim bende bile :)
00 YorumlaOldukça yakışıklısın 😊 nerden düştün buraya? 😃
19 Yorumla- +1 yıl
kurban olurum ben sana :P senin agızın neden bal damlıyor ki :)) etrafımdakıler cirkin dioo :((
- +1 yıl
sen nerden çıktın yaa hep beni pohpohlasana :) yazdıkların için teşekkür sende tatlısın görmedım ama :)
- +1 yıl
durumumuz vahim :( bu arada can sıkıntısı gecirmek için ideal :))
- +1 yıl
bende aksine bazı insanlar bir arayış bir cevap içerisinde onlara yanıt verıp aradıkları cevapları vermeye yönelık burdayım ve baskalarının sorunlarına cözüm bulabılıyorsam ne mutlu bana.
- +1 yıl
Himm anladim
+1 yıliyisinn :D
11 Yorumla- +1 yıl
iyisin hımm çift n li ne kadar iyiyi temsil edıyor bakim :)
Yakisiklisin. No proplem :)))
04 Yorumla- +1 yıl
no problem no panikk desene :)
- +1 yıl
Vaovv merak ettim mexiyamo americanooo :)) olalalaa
+1 yıl8-10 kilo fazlan var.. Ve saç modeli değiştir..
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl yapsam güzel olurduki sacımı? sence cok keskın dıyorlar nasıl olsa yakışır bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayiflasan daha cekici bir erkek olabilirsin bu potansiyel var sendee cidden tatlisin
01 Yorumla- +1 yıl
çok saol ya o senin tatlılıqın :) sevındım tatlı göründüqüme
Kilo vermelisin 5 6 kadarcik
014 Yorumla- +1 yıl
spora basladım tam gaz :) şu an ama hastayım :(( iyileşeyim verecegım 70 olacamm :))
- +1 yıl
tşkler yaa kımseye bakmıyrum ki bu hayatta yakısıklıda olsam cırkınde sorun yok hayatıma kımseyı almıyorum hak etmıyor dıye dusunuyorum ben cok deger verırım vee ne zaman verdıysemm birşeyler oldu o ınsanlara artk vermek ıstemıyorum tek kalem takılıorm :)
- +1 yıl
dedqıın gıbı yalnız kalınmıyor ınsan mutlu olmuyorr cunku ben hep yanımda biri olduqunda mutluydum ve şu an o kadarda mutlu degılım ama sana mutluyum dıyorum sebebı mutlu olmak ve mutlu olmaya calsııyorum yalnızım ve gercektende zorr ama ınanmıyorum yaklasanlaraa konuşmayaa calısanlaraa buqun sohbet ettıqım ınsan yarın bırlıkte olmaaya calısıyor ne ıgrenc bır duruum dusunsene sen cıddı dusunuyorsun o senı bır yere göturuyorr kız halıylee sevişmeye calsııyor yazık dıyorsun ve günü kurtarıyorsun belkı öpüorsun ama aksamında aramıyorsun neden sen cunku böylee istemiyorsun cıddı olsun aşıkk ol vee ölenee kadar birbirinizi sev istiyorsun ama yokk öylee biri :S
- +1 yıl
secıyoruz bu şekilde kaç kişi cıkıyor 1 ini secıyoruz oda böyle anlaşılmıyor ki ve güzel de deiller cunku guzellıge önem veren bırı deılım tatlı olsun kafii ve hep güler yüzlüü ben evimde gülen insan isterim.
- +1 yıl
aynen o dagların ben :))
- +1 yıl
Aminnnnn tek arzumuzzzz degerimizi bilecek adam gibi birii amaaa adamm adamm bir yerleri kalkmayacakk adamm gibi kiz arkadaş
- +1 yıl
Düzgun erkek azz gercektenn 2 gü cikip amacini belli ediyor aptal aptal seylerr bense senelerimi onunla gecirmek gözlerimle konusmak istiyorum bu arada sen düzgun koca bende düzgun hanim ariyorum yoksa o senmisin hadi kimligini al gel :P
pek tatlısın valla :D
09 Yorumla- +1 yıl
mütavazı olmam tatlıyımdırr bak ona lafım yok :) ama yakışıklı görmüyorum teşekkürler bu arada
- +1 yıl
teşekkür ederim sende güzelsin ama seninde zayıflaman lazım benım gibi söyleyim bu arada saç tellerin sanki biraz ince daha dolu gözkürse saçların çok iyi bir görüntü sergilersin ve sana örgü tatlı durur daha sonra saçlarını alıp sol omuzundan aşagı bırakırsanda çok çekici olursun ve dudak rengınden biraz daha kırmıızı bır ruj kullan çok iddealı olacagına şüphe yok :)
- +1 yıl
öylee ama ::::)
- +1 yıl
birazda sinirlilik sezdim :)
- +1 yıl
olma zaten hayat fani güll geçç mutlu olmaya bakk ne zman gidecegımız belli değil
Fotograf atmak modami?
03 Yorumla- +1 yıl
ilk defa nerden cıktı bu soru?
- +1 yıl
Himm yok bea öyle bir anlık
kim demiş çirkin diye :D
12 Yorumla- +1 yıl
eskiden biri işte ve taktımm buqun :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücut çalış tam afet olursun :P
24 Yorumla- +1 yıl
Vucutlu olacagim merak etme spora başladim calisiyorum yakinda baklavalar gelir :))
Cevap sahibi+1 yılE hade hayırlısı :D
- +1 yıl
3 gundur gitmiyorum gittim buqun hamlamişimm yahuu
Cevap sahibi+1 yılİhmal etme yoksa kas ağrıları çekersin
Nasılım? konusunda 645 cevap paylaştı. yakışıklısın paşam...
01 Yorumla- +1 yıl
Allah razi olsun gardaş
+1 yıliyisin hoşsun neyi dert ediyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
sevdıqım ınsanlar beyenmıyo :((
- Nasılım? konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılYakisikliligin lens mi
23 Yorumla- +1 yıl
hayır ya ne lensi çimenn gözümm ben :))
- +1 yıl
Gozlerini gormemistim o zaman habersis cekim :$
- +1 yıl
:::))
yakışıklısın canım d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakisiklisin :)))
17 Yorumla- +1 yıl
şımarırım haa :))
Cevap sahibi+1 yılSimarmak insani tatli yapar :)
- +1 yıl
sen kaşındın :P şımardım o zamann :))
- +1 yıl
Gizli kullanici olarak hic yazmadim nasil bir duygu ☺ merak ediyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılTamam simar :) çok güzel bir duygu ajan gibi hissediyorsun : D
- +1 yıl
ajan mı alemsin :)) o zaman Raluka-- Never Give Up dinle rahatlatıyor adamı :)
Cevap sahibi+1 yılTamam dinlerim :)
yakışıklısın bir kaç yıla daha iyi olursun. d. d
12 Yorumla- +1 yıl
24 üm zaten off :( 30 a gidiyorum :)
Gayet iyisin bence fotonun açısı kötü
14 Yorumla- +1 yıl
Anladim tşkler çok saol yaaa bir dahaki sefere degisik acidan isteyecegim merak etme :)
- +1 yıl
İyi geceler uyuma vakti spordan sonra yoruluoo insan :))
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat