Arkadaşlar eşim googleden sehir adi **** aramasi yapmış?

2.5yillik evliyiz... Arkadaşlar eşim googleden ecsort aramasi yapmis birde birisini aramis... kadin acmamis tabiki... geçen sene pavyona gitmişti... zor affetmistim kendime gururuma yediremiyorim İnsan neden aldatirki... 24 yaşındayım eşim 35 yaşında... Yabanci uyrukluyum... bizim ailede hiç öyle birsey görmedim 3 ay önce babamı kaybettim... ortalıkta kalmış gibi his ediyorum... mutluyuz sanıyordum ben... insan neden aldatirki? evliliğin gerektirdiği önemli kavramlardan birinin de sadakat olduğunu anlayamayan bireyler de mümkünse bir heves edip evlenmesinler zaten... kaynanam diyor birdaha yapmaz... Affedemiyorum... Ekonomik özgürüm Abudhabide çalışıyordum Avmde eski iş yerimdeki patronumla konuştum istediğin zaman gelebilirsin dediler... ama ben oraya gitmek istemiyorum başka bir yere gitmek istiyorum Rusya olabilir iş bulurum nasil olsa... Ama Anneme nasil anlatacam bilmiyorum çok kızmıştı evlenirken psikolojim bozuk... intiharmi etsem diye düşünüyorum... bu arada hala aynı evdeyim...
Arkadaşlar eşim googleden sehir adi **** aramasi yapmış?