Sevgiliniz ile ilk nereye gitmek istersiniz?

İlk buluşma ise bu sessiz sakin bir restoranta gitmek en doğrusu, herşeyi güzelce masaya yatırıp eğrisiyle doğrusuyla konuşabileceğin bir ortam. Birbirinize uyum sağlayıp sağlamadığınızı anyalabilmek adına birbirinizi hem güzelce dinleyebilecek hemde romantik bir akşam geçirmiş olacaksınız.
Sevgilim değil nişanlım değil 😂 ilk birlikte sosyal tesise gittik çay içmeye ben oraya gitmek istedim 😂
Görüş
37Görüş
Kendisi ile gezmek ve yapmak istediğim çok şey var ancak öncelikle bir orman evine gidip En azından kısa da olsa bir süre orada vakit geçirmek istiyoruz karşılıklı isteklerimiz arasında ve en uygun sürede yapmayı planlıyoruz
Biley sorucam size erkek arkadaşıma şaka yapmıştım öğretmenler gününüz kutlu olsun bana kahbeliği öğrettiğin için diye oda hep ben mi suçluyum falan demişti , evet öylesin dedim sonra şaka yaptım dedim alındım ama demiş sizce ne yazayım onaaaaaa benim aklıma gelmedi size sormak istedim @Neveaşıkbiri sence alındım ama cevap ne yazayım senin cümlelerin hoşuma gitti
Güzel bir gezintiye çıkmak isterim böyle yaklaşık iki hafta sürecek gezicez birlikte uyuyacağız vaktimiz oldukça birlikte yiyeceğiz içeceğiz
Bunun için önce bir sevgili olması gerekiyor olsun düşünürüz 😁😁
Küba
Önce bi sevgilim olsun orasını o zaman düşünürüm 😊
Tarihi turistik geziye... Ama ilk demişsin ilkinde olmaz sanırım😄
Ana malzeme kalmadı elimezde 😂 olsun dusunulur
Alacağım yeni arabamla İstanbul'a gezmeye giderdim. Maalesef ki sevgilim yok. ☹
Sonsuzluğa ama o bana Umut verdi güven verdi yarı yolda bıraktı ☹️😢
Bisiklete binip sahil kıyısında oturup cips, kola, cikolata ve çekirdek yemek 😊
Bie kafeye yads onun istediği bir yere gitmek isterdim
Daha ilk sevgilim olmadı olursa ilk sinemaya giderdik herhalde ya da ilk nereye gidilir hiç bilmiyorum
Sessizliğin olmadığı yaprakların döküldüğü son bahar havasında bir deniz kenarına gidip boş boş bakıp onun güzel şeyler söyleyip beni mutlu etmesini isterdim ellerimi tutmasını yüreğimi ısıtmasını isterdim herşeye çok geç kaldım beyazlarım çıkıyor böyle birini bulmak mümkün müdür 😔☘️
Olduğu 🫵☄️
Hayatım yanlışlarla dolu cümleler bile yanlış olmak istiyor
Sevgilimle gitmem ama eşiml olucaksa maldivler ya da tayland olabilir
Olsunda sevgili bir yere gitmesekte ben heryere gitmis hissederim :)))
Sevgiliye göre değişir
O olsun da, neresi olursa olsun hiç fark etmiyor
Güzel anılar biriktereceğimiz bir yere
Türbelere Kutsal yerlere
Onunla her yere giderdim
En İyi Görüş