Yoksa kalbi güzel olsun yetermi derdiniz çirkin kadın yoktur ama olursa şayet evlenirmiydiniz?
2 ay
Kadında görsel önemlimidir?

Ben dış güzelliğe de önem veren biriyim ve bunu yargılamıyorum sadece insanların sadece dış güzelliği önem vermesini yargılıyorum ama onun dışında bir insan dış güzelliğe de önem veriyor diye yargılayamam sonuçta sürekli hatta bir ömür o insana yüzüne bakacaksak bence güzel biri olmasını istemek hakkımız
1 cirkin kadin yoktur. Dünyanin en büyük yalanlarındandır
2 kadin da görsel en önemli şeydir
3 mevzu evlilikse gorselin pek bir onrmi kalmaz 3 5 seneye zaten usanacak ona karsi bir arzun kalmayacak. Onun icin bari kalbi güzel olsun da evlilik zindani en azindan katlanilabilir olsun.
Abooooooo😳😳😳😳
?
Ne olursa olsun görsellik önemlidir. Kadında da görsellik önemlidir. Çeker ya da iter. Ama kalp güzellini birbir yaşamasan, arkadaşlık yapmazsan bilemezsin
Görüş
13Görüş
Bir evlilik yaptim. Şimdi güzellik gram umurumda değil. Kisiligi tipinden daha önemli, güzelliğin öne geçtiği evlilikte. Hayatim mahvoldu. Dersimi aldim. Ama ilk evlilkte onemli olan ilk güzelliktir. Evlenince anlar.
Dersini alman güzel bunu anlaman daha Bi guzel
İlk evlilik resmen cahilliktir. Ve de ben gibi erken evlilik yapinca, farkini anliyorsun.
Kadında görsellik moda erkekte de aynı şekilde fakat davranış ve kendini yetiştirmiş insana her zaman öndedir
Valla ilk gördüğüm birinin kalbi güzel mi değil mi anlamıcağım için ilk başta tabiki güzel ve çekici olması önemli
Kalbi güzel olanın yuzude güzeldir karakter farklı yapar insanı ama yüzü guzelde cirkinlesebiliyor bazen
Onuda zamanla çözeceksin işte
Hocam kadında erkekte önce göze hitap etmeli. Yani dışı güzel olmayanjn içi de merak edilmiyor
Bu kadınlar için kötü bir durum hiç dusundunmu
Seni çok beğeniyor ve sen onu çirkin diye hiç bakmiyon görmüyon varlığından bile haberin olmuyor o derecedesin bu o kişi için çok kötü bir durum kendine küsüyor deprosyona giriyor olabilir değilmi vah vah ki ne vah
Belki mükkemmelse bazı kişiler düşünebilir ama ben çirkin kadınla yapamam
Niye çirkin kadın yakışıklı bir erkekle evlenmeye hakkı yokmudur
Bakımlı zevk sahibi olmalı mutlaka...
Yüz güzelliği önemlidir.
Kalbi güzel yeterli diyenler iyi sıkıyor
Benşm için pekte önemli değil
Maalesef evet
Aynen oyle göze hitap etmeli
evlenmek bu zamanda
hangi parayla:D
Değildir
En İyi Görüş