Aşk İlişkileri 20 yaşındayım hiç öpüşmedim, ilk öpücük nasıl hissettiriyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Öpüşmemiş temiz erkek olsun istiyorum Güncellemeler+1 yıl Yaw Allah aşkına sorduğum soru belli neden IQ seviyeninizi belli eden yorumlar yapıyorsunuz 20 yaşındayım hiç öpüşmedim, ilk öpücük nasıl hissettiriyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Bir kaç saniyenin yıllar sürmesini istiyorsun 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bende hiç öpüşmedim bilmiyorum 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bende hiç öpüşmedim sevgilim de olmadı evlenince öğreneceğim tabi evlenebilirsem 0 0 Yorumla
Nacirius Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Profil fotoma baksan anlarsın ama ben bişey anlamamıştım, gerçekten anlıcak yaşa geldiğimde çok utanmıştım korkup kaçmış gibi uzaklaştım 1 1 Yorumla Varcharr +1 yıl Çok tatlı :D Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 23 yaşındayım hiç öpüşmedim, ilk öpücük nasıl hissettiriyor bilmiyorum. Sevgilim de olmadı el ele gezmenin nasıl bir duygu olduğunu bile bilmiyorum. 1 5 Yorumla kerem684 +1 yıl bu ben ama yaş 20 Yorumla Varcharr +1 yıl Çok iyi yalancısın Hüseyin devamke :D Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl @Varcharr Yalan olduğunu düşünüyorsan önce ki görüşlerimi oku gerçeği görürsün. Yorumla Varcharr +1 yıl Aga profilin kapalı Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl @Varcharr Şimdi bak Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ha bi çıplak kasaptaki eti öpmüşsün onla aynı cunki öptüğünüz insana duyduğunuz duygu öpücüğün tadını oluşturur 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kanka eğer ten uyumu varsa aşk şehvet varsa çok güzel hissettirir ama yoksa maalesef lahanaya öpüşmekten farksızdır 😂😂 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Öpüşmemis öpmeyi bilmez 😉Gel Öpüşmeyi öğretelim ayıpsın 0 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Harika , şehvet dolu , muck muck çıkan o ses maalesef şu sıralar opusemiyoruz :((( 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Duygu beklemediğin biriyse bok gibi beslediğin biriyse harika 0 0 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl öpmeyi bilen biriyle şahane, bilmeyen biriyle çocuksu. 0 0 Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sadece biraz heyecan oluyor yoksa sadece bir öpücük. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bej 25 yaşına gireceğim hiç öpüşmedim artık helalimizi bekliyoruz. 0 1 Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Helallll Yorumla
1UMUTCAN1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Heyecandan eli ayağı titrer tatlı gelir ondan daha istersin. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Heycandan kalbin duracak gibi oluyor ve o anın tadını çıkartıyorsun 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Valla ilk öpüşmemde çilek tadı gelmişti güzeldi bayağı 😂 0 0 Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ben sevdiğim kızla öpüşmüştüm tadı hala dudaklarımda aynı hissi çok nadir yaşadım 0 0 Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tofita yemişti hâlâ tofita görünce onu hatırlarım 😂 1 1 Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Ahaha tofira mi sürdü dudaklarına 😂😂 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Iyi de opusmemis varmidir hiç 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İşin şakası be abi Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Valla çok güzel bi duygu ben kankalarimla opusurdum hep Yorumla Soran +1 yıl Abi bu ne genişlik Yorumla Soran +1 yıl Daha yaşamadim bilmiyorum Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Ohoo zamanında çok yaptım anlatayım gel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalsın abi Yorumla
Psychosocial_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ağzı kokmuyorsa sıkıntı değil ağız sağlığına dikkat etmeyen kadınlardan soğurum. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bilmem bende hiç öpüşmedim nasıl bir his bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğin insanlaysa eğer farklı bir duygu. Başın dönüyor. Sevmediğinle de iğrenç bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 20 yaşına kadar hiç öpüşmediysen şimdide öpüşme bence geç kalmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz de öyle sevenimiz olmadı iyi biri olduğumuz halde 🤦🏻♂️çok zevkli olacağını düşünmem sevdiğin insan olduğu için hoş gelir yani 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl çok farklı duygular yaşıyorsun o an duygu yoğunluğundan bişey anlayamazsın sonrasında düşündükçe hoşuna gidecek 0 0 Yorumla
barmen1515 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl utanma ile birlıkte ne yapacagını bilemezsın sonra heyecan sonra bir titreme ve korku tarzı ama zevklı 0 0 Yorumla
Insaatci35 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Öğrenirsin, önce dokunuş sonrası sal kendini kapat gözünü 0 0 Yorumla
universtyofTurkyeMe Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Etek havaya kilot aşağı uzan gerisi sapla çek... Ah 0 0 Yorumla
Areell1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kalbim durcak gibiydi. Her düşündüğümde yine yine heyecanlandıran mükemmel bi histi 0 0 Yorumla
horoziğo23 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Dil dile değmeden yapıyalan öpüşme öpüşme değildir. Onun güzel hissini bu verir 0 0 Yorumla
ateslıadam1456654685 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl denemeden nasıl anlatsam bılemedım yakınmıyız 0 0 Yorumla
Ehrimen696 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sana ilk öpücüğün için 3000 bin tl verebilirim? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yürü git Yorumla Ehrimen696 +1 yıl Seni kendime aşık etmekten başka seçenek bırakmadın bana Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. Bende hiç öpüşmedim yaş 22🤨😂 1 0 Yorumla
muhsinaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. bende merak ediyorum bakalım nasip 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Böyle bir karşı cinsin kaldığına hep inanıyordum gerçekten varmış 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Dondurmanın sıcakta erimesi gibi.. 0 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Vıcık vıcık bir şey ben haz almadım şahsen 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Heyecanlı çok heyecanlı hissettiriyor 0 0 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşırı guzel bir sey 0 3 Yorumla kusurlu1 +1 yıl Neredeyse boşalıyorsun 😬😁 Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl @kusurlu1 haahha Yorumla kusurlu1 +1 yıl Haksız mıyım ama Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Hep böyle merakla başlar acılar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O an ne yaşiycağını nasıl hissediceğini anlaman çok kolay aslında 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl bitter çikolatanın ağızda erimesi gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalbin çıkacak gibi oluyor 2 1 Yorumla barmen1515 +1 yıl elin ayagın titriyo dimi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aaa ne kadar ortak yönümüz var sksksksk 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Ne ortak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş yasanmamislik sksksk Yorumla Soran +1 yıl Böyle çok insan vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedin yani o zmaan sksksksk Yorumla Soran +1 yıl Sinir etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızma 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bu emoji ne hiç sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öküz sen. Ne anlarsın 😏 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıcık Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir daha yorum yazarsan o dudadigini öpen ilk kişi ben olurum ok? Yorumla Soran +1 yıl Sbsbsb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim babe akskks Yorumla Soran +1 yıl İroni yapıyorum babe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İronine devam edersin babe Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İroni yapmaya devam edersin diyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Harbiden öpüşmedin mi sen de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan borcum var mı sana 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ya sen çok tripli duygusal bir şey çıktın hdhshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka sksksksk Yorumla Soran +1 yıl Öyle öyle Yorumla Soran +1 yıl Knk ama bu konuyu unutmamız lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi Yorumla Soran +1 yıl şu an konuştuğumuz konuyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmmm Yorumla Soran +1 yıl Knk olcaz Yorumla Soran +1 yıl Bak bu konuyu açarsan döverim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Utanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa sıkıntı yok gel Yorumla Soran +1 yıl Tamam knk Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uçarsın temiz biriyle yaparsan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce bi kızarıyorsun sonra omur boyu unutamiyosun 0 1 Yorumla barmen1515 +1 yıl elın ayagın titremedı mı Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayakların yerden kesilir zevkten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Bir kaç saniyenin yıllar sürmesini istiyorsun
Bende hiç öpüşmedim bilmiyorum
Bende hiç öpüşmedim sevgilim de olmadı evlenince öğreneceğim tabi evlenebilirsem
Profil fotoma baksan anlarsın ama ben bişey anlamamıştım, gerçekten anlıcak yaşa geldiğimde çok utanmıştım korkup kaçmış gibi uzaklaştım
Çok tatlı :D
23 yaşındayım hiç öpüşmedim, ilk öpücük nasıl hissettiriyor bilmiyorum. Sevgilim de olmadı el ele gezmenin nasıl bir duygu olduğunu bile bilmiyorum.
bu ben ama yaş 20
Çok iyi yalancısın Hüseyin devamke :D
@Varcharr Yalan olduğunu düşünüyorsan önce ki görüşlerimi oku gerçeği görürsün.
Aga profilin kapalı
@Varcharr Şimdi bak
Ha bi çıplak kasaptaki eti öpmüşsün onla aynı cunki öptüğünüz insana duyduğunuz duygu öpücüğün tadını oluşturur
Kanka eğer ten uyumu varsa aşk şehvet varsa çok güzel hissettirir ama yoksa maalesef lahanaya öpüşmekten farksızdır 😂😂
Öpüşmemis öpmeyi bilmez 😉
Gel Öpüşmeyi öğretelim ayıpsın
Harika , şehvet dolu , muck muck çıkan o ses maalesef şu sıralar opusemiyoruz :(((
Duygu beklemediğin biriyse bok gibi beslediğin biriyse harika
öpmeyi bilen biriyle şahane, bilmeyen biriyle çocuksu.
Sadece biraz heyecan oluyor yoksa sadece bir öpücük.
Bej 25 yaşına gireceğim hiç öpüşmedim artık helalimizi bekliyoruz.
Helallll
Heyecandan eli ayağı titrer tatlı gelir ondan daha istersin.
Heycandan kalbin duracak gibi oluyor ve o anın tadını çıkartıyorsun
Valla ilk öpüşmemde çilek tadı gelmişti güzeldi bayağı 😂
ben sevdiğim kızla öpüşmüştüm tadı hala dudaklarımda aynı hissi çok nadir yaşadım
Tofita yemişti hâlâ tofita görünce onu hatırlarım 😂
Ahaha tofira mi sürdü dudaklarına 😂😂
Iyi de opusmemis varmidir hiç
İşin şakası be abi
Valla çok güzel bi duygu ben kankalarimla opusurdum hep
Abi bu ne genişlik
Daha yaşamadim bilmiyorum
Ohoo zamanında çok yaptım anlatayım gel 😂
Kalsın abi
Ağzı kokmuyorsa sıkıntı değil ağız sağlığına dikkat etmeyen kadınlardan soğurum.
Bilmem bende hiç öpüşmedim nasıl bir his bilmiyorum
Sevdiğin insanlaysa eğer farklı bir duygu. Başın dönüyor. Sevmediğinle de iğrenç bir şey
20 yaşına kadar hiç öpüşmediysen şimdide öpüşme bence geç kalmışsın
Biz de öyle sevenimiz olmadı iyi biri olduğumuz halde 🤦🏻♂️çok zevkli olacağını düşünmem sevdiğin insan olduğu için hoş gelir yani
çok farklı duygular yaşıyorsun o an duygu yoğunluğundan bişey anlayamazsın sonrasında düşündükçe hoşuna gidecek
utanma ile birlıkte ne yapacagını bilemezsın sonra heyecan sonra bir titreme ve korku tarzı ama zevklı
Öğrenirsin, önce dokunuş sonrası sal kendini kapat gözünü
Etek havaya kilot aşağı uzan gerisi sapla çek... Ah
Kalbim durcak gibiydi. Her düşündüğümde yine yine heyecanlandıran mükemmel bi histi
Dil dile değmeden yapıyalan öpüşme öpüşme değildir. Onun güzel hissini bu verir
denemeden nasıl anlatsam bılemedım yakınmıyız
Sana ilk öpücüğün için 3000 bin tl verebilirim?
Yürü git
Seni kendime aşık etmekten başka seçenek bırakmadın bana
Bende hiç öpüşmedim yaş 22🤨😂
bende merak ediyorum bakalım nasip
Böyle bir karşı cinsin kaldığına hep inanıyordum gerçekten varmış
Tarif edilmez yaşqnır
Dondurmanın sıcakta erimesi gibi..
kimle olduğuna bağlı değişir
öpüşmemiş erkek bulabilirsin.
Öpüşürsün güzel heyecanlı oluyor.
Kasıklarına kramplar giriyor :D
anlatılmaz yaşanır gel ;)
Vıcık vıcık bir şey ben haz almadım şahsen
Benim gelecekteki sorum jdkdk
Heyecanlı çok heyecanlı hissettiriyor
Aşırı guzel bir sey
Neredeyse boşalıyorsun 😬😁
@kusurlu1 haahha
Haksız mıyım ama
Hep böyle merakla başlar acılar
O an ne yaşiycağını nasıl hissediceğini anlaman çok kolay aslında
aynada deneyimle kendi kendinle :D
bitter çikolatanın ağızda erimesi gibi
ciddimisin sen bu devirde hala var mı böyle
Kalbin çıkacak gibi oluyor
elin ayagın titriyo dimi
Aaa ne kadar ortak yönümüz var sksksksk
Ne ortak
Yaş yasanmamislik sksksk
Böyle çok insan vardır
Diyorsun
Diyorum
Dedin yani o zmaan sksksksk
Sinir etme
Kızma 🥺🥺
Bu emoji ne hiç sevmem
Öküz sen. Ne anlarsın 😏
Öyle
Gıcık
Yapacak bir şey yokk
Bir daha yorum yazarsan o dudadigini öpen ilk kişi ben olurum ok?
Sbsbsb
Sorunu beğendim babe akskks
İroni yapıyorum babe
İronine devam edersin babe
Ne diyon
İroni yapmaya devam edersin diyorum
Tamam
Harbiden öpüşmedin mi sen de
Yalan borcum var mı sana 🙄🙄
Ya sen çok tripli duygusal bir şey çıktın hdhshs
Ne alaka sksksksk
Öyle öyle
Knk ama bu konuyu unutmamız lazım
Hangi
şu an konuştuğumuz konuyu
Tmmm
Knk olcaz
Bak bu konuyu açarsan döverim
Niye
Utanırım
Haa sıkıntı yok gel
Tamam knk
Uçarsın temiz biriyle yaparsan.
Benimde hiç sevgilim olmadı öpüşmedim de
Çıtayı yükseltiyorum. Ben de hiç öpüşmedim.
Islak :D Tuhaf :D
Önce bi kızarıyorsun sonra omur boyu unutamiyosun
elın ayagın titremedı mı
Ayakların yerden kesilir zevkten
Tirim tirim titrersin 🙂