5 aydır ayrı eski sevgilimi aradım iki defa mesgule attı yazdım cevap vermedi ama engellemedi de normalde engelleyen bir insan Instagram falan engelliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tamam işte sen sürekli ara üzerine duş diye açık kapi bırakmış sana
Dalga geçmiyosun dimi
Bir kız olarak ciddi düşüncen nedir
Hayır ben neden dalga geçeyim. Açık kapı birakmis sana yani eğer hiç istemeseydi engellerdi ulaşacak yer bırakmazdı. Böyle düşün
Üzerine nasıl düseyim peki her gün mi arayayim mesaj mi atayim bir kız aklıyla tavsiyen nedir
Yerinde olsam yapmam. Yani sen ne kadar düşersen okadar biyeri kalkacak. Ama şimdi niye ayrıldınız o mevzuları bilmiyorum sen mi hatalisin o mu diye. Onuda bı özet geç
Karsilikli ama en çok galiba ben
Hani tavsiye
Bari kacgunde bi yazayım veya arayayim onu de
Ozaman sensen ara arada ara zaten oda dayanamaz açar senin telefonunu ara ama habire değil ara ara ara tmmi. Yani yavaş yavas mesela yarın bir iki kere gece de bir iki kere gibi
Acmassa hic mesaj atmayayim mi AC teli konusacaz gibisinden
Evet mesaj da at üstüne açmasını sağla açınca da özür dile direk üste çıkma kendini affettir yani
Çok naza çeker simdi başka napabilirim
Karşısına çik ozaman
Uzak mesafe ilişkisi kilometreler var simdi telini açsa ben seni unuttum falan dese ben ne demeliyim ona
Beni unutmadığını ikimizde biliyoruz
Fazla duygusal görünmekte istemiyorum cunku
Gözünde hem komigim en ciddi anlarda bile bazen dalgaya alan biriyim
Duygusal konuşma yapsam sıkılır mı
Aynen güzel söz ama aşırı inatçı sırf inadından bunu inkar bile edebilir
Sıkılmaz ama hiç olmadığın bir ruh halinde konuş onunla yani nasıl desem bu çocuk hiç böyle değildi noldu buna desin
Ağlamakli bir ses tonuyla mı Konuşayım demek istedin
Ben napacam ya bu kızı benim almak lazim 5 aydır naptiysam gitmedi
Yaşadığı şehre gidip ev tutacam da ya olmazsa oda var bütün hayatımı değiştirecem sonuçta yaşadığım yeri cevremi
Emin olman lazım bu kızdan çok seviyor musun yani değer mi kıymet bilir mi ciddi mi evlilik düşünüyor mu hepsini düşün öyle kolay basit değil ama kızı görmeye gidersen belki bir çok şey değişir git gör
Evlenecektik zaten oda istiyordu benimle evlenmeyi kıymet bilen bir insan yani karakteri düzgün biri görmeye gitsem evden nasıl çikarticam inat biri ev tutsam ondan habersiz ya olmazsa yine masraf bi ton
Kanka bazı şeyler için fedakarlık yapmak zorundasin
Masrafsa masraf battı balık yan gider
Knk masrafın da valla değilim giden para olsun ama boşuna çabalamak koyar
Ya başka biri varsa bide orası var
Ama öyle olsaydı engellerdi dimi
Ozaman öğren ben geleceğim de oraya yani nasıl öğrenirsin baskı yaparak biraz öğren düzgünce
Kanka başkası olsa engeller yani her kapıyı kapar kendimden biliyorum
Şöyle mi yapsam annemler benim evlenmemi istiyor kız bulmuşlar son kez sana geldim mi diyeyim napayim
Aynen her yerden engelliyim instagram facebook wp bitek arama acik
Öyle dersen busefer der ki ailesi hemen gitmiş kız bulmuş demekki bu cocuk benden vazgeçti
Yok vazgeçmedi ailesine rağmen hala aklında ben varım gibi düşünür mu
Hayır kanka şey de.
Zor durumdayım son kez seni görüp gidecem de ndkdkkdkjdkd bir kez sonra zaten göremeyeceksiniz hicbiriniz de hahahaahhaha
Bana yapmıştı sevgilim işe yaradı belki sizde de yarar
😂knk isin sakasi aklimda turlu turlu yalan dolan duzzenbazlik dolu ama onu bunlarla kaldırmakta istemiyorum
Bı taraftan düşünüyorum gerek var mı diye hani seni ozleyip gelmeyecekse hiç gelmesin yani ay kafam karıştı
Şöyle düşünüyorum aşırı inatçı demismiydim belki seviyordur ama inadı yüzünden yapıyor olabilir bu arada tatile gitmiştik yer facebooktaki yer bildirimleri hala duruyor
Knk insan severken tamam seviyorda ayrılınca manyak oluyor daha bi bağlanıyor
Ya ciddimisin bak bunu hiç bilmiyorum
Valla bende öyle oldu bende bilmiyordum
Anlıyorum kanka önce bir ara bakalım sonra banada haber ver açarsa eğer mesajlarına cevap verirse olmadı diğer planı uygularız
Diğer plan ne 😂
Reis naptın merak ettim
Sonunda kendimi engellettim sonra fake hesap açıp yazdım onu engellemedi
@Müslümgürsex_ bir şey yapamadım
Yaw bırakın bu işleri müslüman çok sıkıcı sorular bunlar
Bidakine liste hazırla ona gore sorayım