Vücudu güzel yüzü çirkin
Yüzü güzel vücudu çirkin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim için önemli olan benim taş kalp mi içine girip o taştan olan kalp mi bir güzel temizlesin isterim taş eser kalmasın beni sevsin benim yanımda olsun hiç ayrılmasın isterim ve onu kokusunu içime çekmek isterim onu varlığı bana yeter
benim için yüzü çirkin vucudu güzel ya da tam ters fark etmez sevsin yeteer
Cevap
16Cevap
Yüzüne fiziğine vücutduna çok önemli değil gönlü kalbi güzel olacak ama başla yönde soruyorsan Yüzün çirkin o işlerden daha iyidir
Yüzü ve vücudu güzel kız tabii ki. Seçeneklerinden ikisini de seçmem mümkün değil.
Bizde bilirdik o seçeneği yazmayı ikisinden birini seç diye sorduk awk
Bok
He ya ıyy bok gibiyim 🤮
Evet çok kötü bee
Aynen
vücudu çirkin den obez vs olması lazım onlar tatlı oluyor
Obezlerin nesi tatlı awk
Suratları tatlı çoğu vücutları kocaman kafaları küçücül felan:)
Ulan balık etli desen anlarım obez ne lan sağlıklı değiller bi kere obezlik yüzünden çıkan hastalıklardan dolayı ölme ihtimalleri %70
Bilader tatlı dedim banane ölme ihtimalinden kendi şeyi o yüzü çok güzel ama obez olan kaç kişi var yani yüzü tatlı geliyor vücudu kötü ama yani arkadaş olunur sende obez düşmanı mısın a*k
Kalbi temiz karakteri düzgün namuslu bir kız daha mantıklı olmaz mı
Bence vücudu güzel kendisi güzel hiç bir kız cırkın değildir
ozellikle ayaklar onemli. ayak goremem bilader. ayak cok sewerm. Karımnan ilk gorustugmde ayaklarna bakıordum az kalsin bni oklawayla dovuordu :DD. bi eski sevgilm vardi ayaklarnı dondurma gibi yalardim. İğrenirdi ama durmazdım... ;))
Ici güzel olsun vücut degisir
Yüzü güzel
Vucutttt kessinn
Hayallerime uygun kiz
Yüzü güzel
Vücudun dolgun olsun yüz önemli değil
Vücud önemli
vucut alayim
Kalbi güzel olan
isci kadınlar
Vucüdü güzel olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?