Kırgınlığımı yazdığımda görüldü atan eski flörte ne denir?

Erkek olsa bunu yapmazdı bir erkek tuttuğunu koparır sevdiğine sahip çıkar. Bu hep benimle evlilik hayali kurardı. Beni sevdiğini bile söyledi egosuna rağmen. Neyse 5 Güne bir yazınca bunu engelledim gönlümü alması için. Gelmedi,2 ay sonra bi geldi beş dakika bi şey yazıp benim attığım engel ona çok koyduğu için beni engelledi, bi de kıskançlık hesapları sordu. O bunu yaptıktan 5 ay sonra da ben instadan engelini kaldırıp ona bi kızın manitini engellediğinde hediye aldığı videoyu görünce attım. Seni affetmem mümkün olmaz ama şu videoyu görünce adamlık görünce aklıma bi de ben seni engelledikten sonra yaptıkların geldi yazıp videoyu attım. Hemen sohbeti sildim,2-3 gün cevap gelmeyince heralde engeli yeni kaldırdığım için mesaj isteklerinde kalmıştır mesajım diye istek attım isteğimi hemen reddetti. Ben de sırf görmen için istek attım senin fake hesabını görmek isteyeceğimi sanmadın heralde yazdım görüldü attı. Demekki diğerine de görüldü atmış. Ben kahraman gibi beni bırakmayan erkek hayal ederken bana saplantılı aşık gibi davranan erkek bozuntusunun yaptığına bakın yazıklar olsun

Kırgınlığımı yazdığımda görüldü atan eski flörte ne denir?