Baya samimi konuşkan biri o bende öyleyim. Ufak bir bakkalı var sürekli gider gelirim sohbet ederdik. Bugun bir mevzuda konuştuk. Sana no vereyim ordan beni ararsın sorun olursa dedi. Bende eşimden mesaj attım. Cunku oda evli problem olmasın diye akrabalar numarası eşimdede var zaten. Duzeyli sohbet ettik. Sonra benim gündüz netim yok dedim. İsrarla sana net yukleyeyim dedi. Sizce Bi problem çıkar mı bana yavşar mı acep bu düzeyli arkadaşlığı bu şekilde tutma gibi imkanım var mı çünkü banada çok iyi geldi dertleşmek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ne kadar düzeyli olsada alışkanlık olacaktır. Ve bu alışkanlık size zamanla zarar verecek. Benden sana tavsiye yapma güzelim evliliğinin düzeni bozulur. Hem sana hem karşındaki kişiye zarar eşlerinize de haksızlık olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma banada yazık dürüstçe söyledim ona düzel bak ben kendimi tanıyamıyorum. Bosluktayim dedim. aldatırim dedim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Gerçekten dertleşecek tek bir hemcinsiniz yok mu kardeşiniz, Arkadaşınız, akraba eş dost yok mu? Allah’ın adını verdim en ufak boşlukta neden böyle yapıyorsunuz neresi uygun bu davranışın sohbet etmek ne ya evli değil sevgilin dahi olsa normal değil bu durum siz herşeyi mahf ediyorsunuz sen senin gibi insanlar şu siteye girdiğimden beri birbirine boynuz takan takana ya da o yolda ilerleme bahane ise eşimle sevgilimle anlaşamıyoruz ilgi yok bilmem ne ayrılın kardeşim kimseye bunu yapma hakkınız yok 2 gün sonra müge anlıda görmeyiz umarım sizi bi cinayete kurban giderek ya da cinayete ortak biri olarak
03 Yorumla
Soran+1 yılBen karınca incitmem. Eşimde o tarz biri degil geniş biraz anlayacagn
- +1 yıl
Eşin geniş derken güzel kardeşim bakkala yazdır git koynuna gir ödemi diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler her haltı yanlış anlar bilmez misin de böyle bir münasebet içine giriyorsun? Sana paket yükleyeyim nedir ya senin eşin varken elalemin adamı ne diye sana destek çıkıyor. Bi erkek boş yere böyle teklifler de bulunmaz. Baya yüz bulmuş senden. İki gülümseme ile bi erkeği yanlış düşüncelere tesvik edebilirsin. Yazık. Bunu bilmemen mümkün değil zaten. Bile bile bu haddi ona tanıyorsun sonra gelip acaba yanlış yete gider mi diyorsun kendini kandırma, temize çıkarmak için buraya yazıp milletten akıl almayı da kes.
79 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma boşuna dememişler. Kadinin düşmanı gene kadın Dr
Cevap sahibi+1 yılHayır seni kötülemek istemem ne çektiğini bilmem. İlgi arıyorsun belli ama yanlış yapıyorsun. O adam iyi niyetli değil. Allah korusun eşin bi şekilde öğrense ya da senden bi an şüphe duysa nasıl aşacaksın bunu. İşler kötüye gider. Bu çile çekilmez kızım boşan gitsin ya neden bosanmıyorsun valla rahat rahat istediğinle konuş et.
Soran+1 yılÖğrensin bisey olmaz eşime her lafı saydım ben ilk evlendiğimde erkek arkadaşlarımla zaten konuşurdum dert etmezdi
- +1 yıl
Ne kadar geniş insanlarsınız, şaşılası yani.
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Kes
Soran+1 yılBisey yapmaz eşim. boş ver ya konuşmuyorum zaten
+1 yılsanırım bir buhrandasın, umarım bir an önce toparlarsın. lakin o havadan derhal silkelenip önündeki açık manzarayı görmelisin. o arkadaşlık asla öyle kalmaz. tek bir kalıcı yolu dahi olmaz bunun muhtemelen tüm erkekler de bunu söylemiştir.
14 Yorumla
Soran+1 yılBuradakiler in aklı hep bel altı zaten
- +1 yıl
aslında tüm erkeklerin aklı.. sadece bazıları ahlaktan bir çit örüyor etrafına. o adam kesinlikle dost kalmak niyetiyle kalmaz hanımefendi maalesef... 😔
Soran+1 yılZaten giriyor ara ara gece mutlu luk olur gibi tersledim. Sonra içim fesat muamelesi yedim
- +1 yıl
karaktersiz adam. ahh ah.. bu adam her türlü çirkinliği ve çirkefliği potansiyel olarak taşıyor olabilir, iyi yapmışsın. bana abimin tavsiyesiydi, reddettiğim biri mesaj atıp duruyordu ben de açıklamalar yapıyordum filan, abim dedi ki bak o erkek, senin gibi düşünmüyor, senin olumlu ya da olumsuz her cevabın ona bi umut ve fırsat veriyor. gerçekten bu adamla olmak istemiyorsan hiç muhatap olma ki iyi biriyse umutlanmasın.. bu bana baya ders oldu, belki sizin de işinizi görür..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle insanlara güven olmaz asla. Zamanında benim de başıma geldi, abi dediğim bir adam vardı işimden ötürü sürekli yan yana gelirdik. İşi bıraktığım gün numarasını verip ne zaman neye ihtiyacın olursa ara, istersen abi gibi ara istersen sevgili gibi ara falan dedi, şok oldum mesela beklemiyordum asla böyle bir şey. Sen ne kadar iyilikle de yaklaşsan, abin olarak da görsen karşı tarafın sana yaklaşımı aynı şekilde olmayabiliyor. Zihinleri pis çünkü. Anladığım kadarıyla yalnızlık çektiğin bir dönemdesin ve birileriyle dertleşmeye, konuşmaya ihtiyacın var. Online psikologlar falan var eğer gücün yeterse. Fiyatları da öyle çok uçuk değil. Hem derdine gerçekten derman olurlar hem de biraz kafan rahatlamış olur. Son karar yine senin ama bana pek iyi niyetliymiş gibi gelmedi karşı taraf.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet yavşar. Söyleyeyim. Her iyiliğin bir karşılığı vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bana sen dünkü çocuksun derdi abi derim bende
+1 yılYavşamış zaten ne münasebet sana kontör yüklemek felan.🙄
Böyle bir münasebete karşıysan uzak dur.
Yok hoşuma gidiyor diyorsan sen bilirsin.
Esra Erol reyting için malzeme arıyor.10 YorumlaYorumdakiler hep aynı şeyi söylemiş. Sen hâlâ savunma halindesin. Niye sordun öyleyse buraya.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden kadınlar hep hemcinsini rencide etmek için o beynini yorar.
Soran+1 yılBen ona hiç sırrımı vermiyorum o döküyor. Gunun birinde yavsarsa kendi zararlı cikar
+1 yılMk senin düzeyli arkadaşlığının eşin yanında konuş yiyiyorsa ooo olmak yolundasınız gebersin senin ve onun gibiler
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum beraber gidiyoruz dukkanina
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKasin dana yavsayacak, bulasma , tanidigin ve etrafinda olam biriyle sakin konusma. Ben cektim sen crkme
05 Yorumla
Soran+1 yılNe çektin anlatırmsn
- +1 yıl
Sokagimdaki briyle biraz samimi oldum sonra basima bela oldu, zar zor kurtudum
Soran+1 yılHmm bu bela olacak Bir tip değil eşinden korkuyor
- +1 yıl
İllaki eşi mi sorun? Ya eşin duyarda
- +1 yıl
Ben cevremden veya tanidiklarimla samimi olmam, kesinlikle eni sonunda baş agritir. Demedi deme
Tam hadi numarasını verdi pardon da benim eşimden başka bir erkek neden bana net yükler bunu bir düşün sadece sohbet mi
01 Yorumla
Soran+1 yılYükleyemez kzdim
Yani belli ki senin bulunduğun sıkıntılı durumda sana destek veriyor muş gibi yapıp oradan senin gönlünü kazanmak yani resmen sana yavşıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz bisey
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İşin sonu oraya gider eşin duyar ise sorun olur , olmazsa sen mutlu olursun. belli ki. ?
02 Yorumla
Soran+1 yılYoksa o derece ileri gitmesine izin vermem
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılMüge Anlı'yı izlemiyormusun? Hep ''abim gibiydi, komşumuzdu, aynı köyden-mahaledendik, bana çok ilgiliydi''...
05 Yorumla
Soran+1 yılİzlerim evet ama. ben kendime yaklaştrmam
- +1 yıl
Tatlı tatlı muhabbetle başlar sonra ilgiye döner sonrada buluşma.
Soran+1 yılÇağırdı bugün gel gel sıcak ekmek geldi alacan mi diye bende çocuğu yolladım 2 dakika kendim gitmedim
- +1 yıl
İyi yapmışsın
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin sonu nereye varacak izleyelim görelim... Dizi olur bundan 🤣
013 Yorumla- +1 yıl
Müge apla düzeyli sohbetle başladık nasıl oldu düzeysiz oldu yakalandık karısı veya kocam gördü anlamadım okadarda dikkat ettik 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Çapkınkurtt 🙂 gidişat o yönde
Soran+1 yıl😂😂yok be herkes abi kardeş biliyor nah yakalarlar
- +1 yıl
Haa niyeti bozdun yani.. 🤣 Valla bi bakış bi gülüş ele verir seni ben diyim... 🖐️
Soran+1 yılYok ya ben. de oda aynı modayız zor bizi. yakalamak
Soran+1 yılBirbirimize bile itiraf edemiyoruz yediğimiz poku
- +1 yıl
Bu devirde ne çıkıyorsa abi kardeşten çıkıyor
Soran+1 yılAYNEN VALA HAKLISJN
- +1 yıl
Tecavüz ve tacizciye idam derim
Dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez demişler - +1 yıl
@Çapkınkurtt tecavüz ve taciz olayını lütfen bu işe karıştırmayın.
Bir galeri vitrininde gördüğünüz son model arabayı beğeniyor musunuz? Evet. Almak için imkan var mı? Varsa alırsınız.. Yoksa çalar mısınız? En kaba şekilde böyle anlatabilirim... Adam elektrik direğine de tecavüz ediyor. Direk nasıl onu tahrik etmiş olabilir ya da damacana? - +1 yıl
Evet benzer yönü var işte bindiğin arabayı begenmeyebilirsin yüregin varsa satarsın ya arabasız kalır ya da daha iyisini alırsın ama yoksa adam değilsen başkasının arabasına binmek için yavşar veya onun arabasını çizersin
- +1 yıl
@Çapkınkurtt işte legal olmayan hususlara birtakım 'kuyruk sallama' şeklinde kılıf bularak açıklamalar yapmak ve legalize etmeye çalışmak tehlikeli bir bakış açısı. Dişi kuyruk sallar mı, evet saklayabilir ama tecavüzün haklı gerekçesi değil bu. Bir insan hayır diyorsa hayır demektir. Bu tartışmanın soranın sorusuyla alakası yok bence. 🖐️ Konuyu kendi açımdan burada kapatıyorum.
- +1 yıl
Tecavüz başka ya bakkal ve müşteriyi baz alarak yazdım tecavüz ve tacizin sebebi yok idamlık
+1 yılSacmalama adamin amaci devam edip seni yataga atma derdin de i.45y
07 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz
- +1 yıl
Niye cukumu kalkmiyor. Niye yapamasin
Soran+1 yılBen o yolu vermem
Soran+1 yılO konulara girmem eşimin akrabası abi olarak görüyorum zaten konuşamam cinsellik vs
Soran+1 yılKonuşana cevap vermem ben zaten
- +1 yıl
Neden cekiniyormusun
- +1 yıl
Hadi korkma ya nolcak
+1 yılMal mısın sen ya adam bal gibi sana yürümüş problemin alası çıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konus
- +1 yıl
Yorumlarını okudum bir sktr git yaa erkekler karınıza ilgi gösterin yoksa ilgiyi başka yerde arar mesajı veren troll bir soru troll olduğun belli çok düzgün konuşmuşum senle
Soran+1 yılAsla trol değil gerçek bu evet ilgilenmeli erkekte kadında eşini boş bırakmamalı ben 10 yildr eşimden insan muamelesi görmedim. Evdeki musluğu bile. ben tamir ederim. hamile hamile çuval çuval. komur taşırım yukarı adamn umrunda değil. Kahvelerde gezer gece 12 ye kadar. Eve gelir sigara içer telefon elinde robot. gibi gider gelir PO.. rno izler. Cahil biri kadını erkeğe hizmet etmek için yaratmış Allah o kafada gün oldu çocuğuma poşet kesip içine bez koyup bağladım çünkü bez al. derdim. kahveye gider gece 12 de gelirdi. dukkanlar kapanms derdi. Cok çektim helal. etmiyorum onu
- +1 yıl
Hep allah diyorsun hem de aldatacakmış gibi konuşuyorsun nasıl is
- +1 yıl
Bir taraftan da başka gözle bakma diyorsun istemem yan cebime köy be isin var evli adamla git bayan arkadaş edin onunla dertleş ona dok içini
Soran+1 yılTamam sus sus konuşmuyorum adamla zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav sizde hiç akıl yok mu arkadaş abi mabi bırakın bu işleri. Seviyeli sohbet etmek istiyosan otur eşiyle yap sohbetini adamla niye konuşuyosun o sohbetin nereye gideceği çok net. Adam sana net yükleyeyim demiş sen kimsin ki bana net yüklüyosun diyeceğin yerde sohbet etmişsin. Aynı teklifi senin eşinin başka birine yaptığını düşün o şekilde davranmaya devam et.
08 Yorumla
Soran+1 yılEşim umurumda değil. esim insan değil anca hizmetçi gibi ona hizmet edecegim tek tatlı lafı yok hayvan
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşan. Kiminle ne yapmak istiyorsan yap. Kendi mutluluğun için.
Cevap sahibi+1 yılAma sana net yükleyeyim diyen birisi yarın seninle olduktan sonra başkalarına da net yüklemek isteyebilir onu söyleyeyim
Soran+1 yılYuklesin banane gönül ilişkim yokki benim
- +1 yıl
Yavrum gönül ilişkin var veya yok. Sonuçta sen birisiyle bi münasebet halindesin. Ve farkındasın ileriye dönük bi münasebet bu, farkındasın ki şu an bunu buraya paylaşıp akıl istiyorsun. Aldatmak sadece fiziksel olarak veya duygusal olarak değildir. Bu da bir aldatma söyleyeyim. Çünkü bu gizli bi görüşme. Eşin biliyor mu bu muhabbeti? Böylesine sohbetler ettiğinizi. Bu da aldatma. Bence o bunak adamdan uzaklaş. Eşinle mutsuzsan da boşanma davası aç. Bahaneler üretirsin şimdi yok çocuk var yok ailem istemez bla bla bla... Geç bunları ve boşanıp istediğini yap
Soran+1 yılTam boş ver gorusmeyecegim. Zaten yarın gelecekmisin o tarafa dedi gitmem
- +1 yıl
Ozaman boşan eşinden
Soran+1 yılBosanmayacagm böyle iyi
+1 yılMüge anliya malzeme cikar bu arkadasliktan 😂
032 Yorumla
Soran+1 yılBana da çok iyi geldi ne yapaym
- +1 yıl
İyi geldiyse devam et karda yürü izini belli etme sakın 😅
Soran+1 yılOda çok. dikkat ediyor. Çıkmaz problem. ya oda evli. sonucta
- +1 yıl
Hele bir aranizda elektiriklenme olsun o zaman isin rengi değişir
Soran+1 yılBenden ona elektrik olmaz.
- +1 yıl
Niye olmaz büyük konuşma ben diyim sana 😃
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Hiç ummadığın anda ates bacayi sarar görürsün benim anladigim kadariyla kocanla iletisim sorunun da var gibi onunla konusup içini rahatlatıyor sun simdilik tabiki
Soran+1 yılBen ona o gözle bakmam oda bana dünkü çocuksun der sakalasir
- +1 yıl
Sen bakmazsın belki ama o bakar aranizda ne kadar yas farki var mesela
Soran+1 yılO 44 ben 28
- +1 yıl
Himm baya varmış sen ona abi diye mi hitap ediyorsun
Soran+1 yılEvet abi derim
- +1 yıl
Demesin sana birgun abi deme lazim olur diye😅
Soran+1 yılÖyle bisey yaptığı an direk ona yazma der mesafe koyarım Bi problem olmaz
- +1 yıl
Arada gorusuyormusunuz bakkala gidip birsey alma bahanesiyle
Soran+1 yılYoo ben günlük sabah 8 de ondan ekmek alırım akşam uzeride yolda beklerim kendim gitmem çocuğu yolarım. sabah okula çocukları bırakırken ordan geçiyorum. Oyle bahane üretip gitmem o sordu bana yarın sabah okula gidecekmisn diye ben gideceğim dedim.
- +1 yıl
Sorduguna gore seni bekliyor gormek icin
Soran+1 yılYani sabah gelecekmisin dedi. Mesaj atacakmısn da dedi. yok dedim ailevi çok problemi var genç bir oğlu var problemli oda bir boslukta
- +1 yıl
Zaten boslukta olmayan biri konusup dertlesecek birini aramaz siz iyi bulmuşsunuz birbirinizi adamda sansliymis
Soran+1 yılBana güzelliğime vs hiç iltifat etmedi. sadece fit olmama oda ben hiperaktifim diyince evet belli tığ gibisin dedi
- +1 yıl
Fizigini beğenmiş belli yani
Soran+1 yılNe bilim belki tombul seviyo
- +1 yıl
Belkide senin gibi zayıf tığ gibi birini seviyordur erkekler belli bir yastan sonra zayif kadinlar dikkatini çeker
Soran+1 yılOlabilir de bana sen dünkü çocuksun diyor yasin ne ki diyor
- +1 yıl
Sen ona göre citirsin ondan oyle diyordur seni kizdirmak icin
Soran+1 yılYani bence kendiyle beni denk göremez 28 im ben ona bakmam
- +1 yıl
Ama onun senin gibi citir bir kadinla konusmasi bile iyi birseydir ona gore tabi
Soran+1 yılHmm peki o zaman mesafe koyayım
- +1 yıl
Kotu birsey demeden ya da niyetini farketmeden koyma yani sonucta aranizda hos sohbet ve sana iyi geldiğini soyledin
Soran+1 yılTamam bugün yağmur var dedi durdu bende evet severim yağmurları dedim. Oda bende çok severim dedi. Insan eşiyle yürüyecek yağmurda dedim. O işte o olmaz dedi. Esiyle yürümek istemiyor galiba
Soran+1 yılOlur
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Net yüklemek demişse kesin yürür uzak dur devam ederse eşinize bildirin.
11 Yorumla- +1 yıl
Yürüyecek tabi neden neti yüklüyor kontürden koca anlamasın
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıladam neden verdi ise arama sala geç başa bela olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZerre kocanı seviyorsan bu adamla bir daha muhattap olmamalısın kardeşim. Başka diyecek sözüm yok sana
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGit kocana seni sevmiyorum boşanalım de , boş boş adamı kandırma yani.
Soran+1 yılBoşanmam
Cevap sahibi+1 yılKötü bir insansın o zaman
Soran+1 yılEvet kötüyüm
- +1 yıl
Sonra diyorlar damat karsının anasını bacısını yengesini sülalesini önce becerdi sonra gebertti senin gibilerin sonu bu yazık kocana varsa çocuğuna
Soran+1 yılOff Bi sus siz erkekler yapınca sevap bize günah nikinden hayır yok
yav uzak dur kafayı mı yedin. Kardeş diye diye yaklaşıyolar böyle. Kaç kızım saçmalama
00 Yorumla
+1 yılSana TL yükleyeyim derken yavşamış zaten , daha ne yapmasını bekliyorsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu düxeyde tutamaya bilirsin belki sana yavşıya bilir ama sen geçiştirirsen belki vaz geçer
00 YorumlaSenin borçlarını da siler o bakkal gazozda verirse iç korkma 😜
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dertlesmek iyi de. Seni yatağa atma derdinde yani. Net.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNet o kişi neden başka bir bayan değil kaldı ki gidişat korktuğun yöne doğru gidiyor gibi görünüyor bunu biliyor farkındasın ama ictende istiyor gibisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen belanı arıyon bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana bildiğin yürüyor bu erkek kişi farkında mısın? :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Düzeyli arkadaşlıktaji amaç nedir? Yarın konu başka noktalara gidecek! O zaman ne diyeceksşn?
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte gitmemesi için önlem. alıyorum
Soran+1 yılBana iyi geldi
Soran+1 yılO zaman tavrımı koyarim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÖyle sevgili vs tarz ilgi istemiyorum. Guclu biriyim ben evlat sevgisi yeter bana sadece biraz sohbet edip içimi döktüm düzeyli bir sekilde
Soran+1 yılBen asla o gözle bakmadım bakmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adama sakın güvenme bir daha konuşma erkek olduğum için biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlla ki duygusal ya da bedensel bir çağrışım yaşanır.. bence başlamadan bitirin. Konuşmak iyi geliyor madem kadın arkadaşla konuşun ama sırlarınızı asla kimseye vermeyin..
13 Yorumla
Soran+1 yılYok bende olmaz onda olması da beni bağlamaz bana bisey yapamaz biliyor eşimin aile yapısını kendi ailesini ortaya çıksa onun bana yavsadigi ona sorun olur
Cevap sahibi+1 yılKarar sizindir, dostça yorumumu yaptım. Allah selamet versin sizlere..
Soran+1 yılTesekurler
+1 yılBu konu hakkında istediğini sorabilirsin. İstediğin Zaman mesaj gndr bn
02 Yorumla
Soran+1 yılTm m
- +1 yıl
Uyudun?
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Dengeyi sağlamak zor iş başka yerlere katabilir
110 Yorumla
Soran+1 yılBen karar verdim azcık anormal yavşar tarz davranışı olursa direk engelleyecegim
Soran+1 yılYavsarsa engellerim
Soran+1 yılÜlkecek ne haldeyiz yorumlara bak ya abi gibi görüyorum diyorum
ADAM seni öpecek vs gibi yorumlar ağzıma almak istemiyorum neyse ya ben o kadar karaktersiz biri degilim
Soran+1 yılKz erkek arkadaş olamz yni bak şöyle. bir başlık acsaydim. Lise deyim erkek arkadaş edinmeme ailem izin vermiyor. Erkekler sapık diyor ailem vs deseydim😂😂ailen cahil vs diye yagardılar
Soran+1 yılAynen
Ah bakkallar bakkallarımız..
10 YorumlaAdamın niyeti belli zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bundan sonrası müge anlı da işlenir
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
hayırlı akşamlar
bugün mü mesajlaştınız055 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın dün mesajlastk
Soran+1 yılEvet ilk
Soran+1 yılİlk evlendiğimiz dönem takılmadı erkek arkqdwslarima sonradan iletişim kurmadım. yillar sonra ilk arkadqslgm
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılYok skldm
Soran+1 yıl28 44 o
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHmm skldm ben ya bugün hiç yanına gitmedim. ondan galiba sogudum
Soran+1 yılSal boş ver
Soran+1 yılKalsa kalmasa napim
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılVan lıym
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
Soran+1 yılVan bir şehir🤣🤣
Soran+1 yılDegilim
Soran+1 yılboş ver yav
Soran+1 yılÇok sıkıcı muhabet
Soran+1 yılSus armsn
Soran+1 yılFeriha
Soran+1 yılBabam Rıza ya sor🤣🤣
Soran+1 yılNiye. dogu kültürü nde ne var anlamadm
Soran+1 yılSenin Turkcende sorun var gene anlamadm
Soran+1 yılSus yav
+1 yıl- Eşinle neden dertleşmiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz engelli
- +1 yıl
Niye evlendin
+1 yılGit eşinle dertleş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz mal
+1 yılEee zaten böyle başlar. Sende kasiniyorsun🤣🤣
09 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konus
- +1 yıl
Eşinle mutlu degilsin, sorunların var. Ve bu kisi de bunun farkinda. Ve sende bana iyi geliyor diye devam ediyorsun. Kasıntı var.🤣🤣
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Hee canım hee 🤣🤣 hayırlı işler
Soran+1 yılSus bi
- +1 yıl
Kocanın veremediği başka seyleri de varsa bu kisi sana verir merak etme. Abi deme lazım olur 🤣🤣
Soran+1 yılRezil
- +1 yıl
Mideniz geniş işte
Soran+1 yılIftiracı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yavsamaya baslamis
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Uzak dur o iş iyiye gitmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık mi bu🙂🙂🙂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Net yükleyeyim derken yürümüş zaten
00 YorumlaEşin duyarsa boşanma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karşı asıl amacını test edip anlaman ona göre devam etmen çok kolay
00 Yorumla
+1 yılbu ileriye gidecek :D
00 Yorumla
+1 yılSen ümitsiz bir vakasın, ruhun o...
00 Yorumla
+1 yılİyi değil sonu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer bi olayı yaşadım iyi olmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılUluorta anlatmayım yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılKocası mi öğrendi benimki öğrensede bisey yapmaz.
Cevap sahibi+1 yılYok ya daha kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun sonu yatakta biter
053 Yorumla
Soran+1 yılAsla ben böyle aşağılık olmam
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşma hep böyle başlar
Soran+1 yılYok ben yapmam
Cevap sahibi+1 yılSenin niyetin belli ama o erkek
Soran+1 yılİşte biz okulda hep. erkek arkadaşlarla gezer tozardık sonu hiç yavsamayla bitmedi. Bunuda böyle devam etiremezmiyim
Cevap sahibi+1 yılHayır, evli olunca olmuyor bu işler bir yerde kopuyor... Bekarken kimse sorgulama ama evli olunca işler değişir
Soran+1 yılHımm peki
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde başlayan arkadaça deyip ilerleyen ilişkim oldu
Soran+1 yılOda evli bence Bi hata yapamaz
Cevap sahibi+1 yıl😄 o zaten hatayı göze almış çoktan
Soran+1 yılTamam ama gizli bir şekilde eve gidince yazmadı bana da sil mesajı dedi. Asil o eşinden çok korkuyor Ben degil
Cevap sahibi+1 yılİşte sil mesajı demesi bile niyetini ortaya koyuyor
Soran+1 yılAra diyor ama mesajı siliyor. evet
Cevap sahibi+1 yılAdam seni beğenmiş belli, kopmak istemiyor
Soran+1 yılKomik Bi yapın var diyor. Bayadr ailecek çok zor şeyler yasadi. Gulelim biraz diyor
Cevap sahibi+1 yılSanırım sende onun davranışlarını sevdin
Soran+1 yılEvet banada komik ben esprili erkek severim ama tabi ona o gözle bakmadm
Cevap sahibi+1 yılBakabilirsin bu senin hayatın. Karşı cinslerin muhabbeti her zaman güzeldir. Bence o gözle baktın, samimi olalım
Soran+1 yılSamimi bir şekilde söylüyorum o gözle bakmadım ben 28 im 44 yaşında adamamı bakacagm
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni. Bunlar yaşla değil ama insan huzur ve mutlu olduğu yeri arar
Soran+1 yılBuna cesaret ederse bitiririm. arkadasligi
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bu kadar netsen top onda, ya seni yoklar benim gibi kaybetmektense bu şekilde devam eder ya da değerin başka şekilde ise bir adım atar teperse aman boş ver der yoluna gider
Soran+1 yılBende bunu diyorum ben net tavır koyarsam cesaret edemez abi kardeş muhabbetini başka yöne cekmeye
Soran+1 yıl😂😂😂bu cevap bana çok komik geldi sebepsiz guluyorum
Cevap sahibi+1 yılGülüyorsan ne güzel espirili erkek oldum😄
Soran+1 yılTovbe estagfur
Cevap sahibi+1 yılKonuşcak mısın onunla kararın ne
Soran+1 yılYarın bana mesaj atmazsa yazmam ben bidaha gitmiyorum yanına da
Cevap sahibi+1 yılAttı mı mesaj
Soran+1 yılAttı evet baya yazıştk
Cevap sahibi+1 yılNe diyor ne anlatıyor
Soran+1 yılVala çok özelini anlattı ama bana yavşayamiyor. Dominant bir karakterim korkuyor
Cevap sahibi+1 yılAma sınıra yaklaşmış di mi. Yolluyor seni. Özel derken neyini anlattı
Soran+1 yılKarısı eski kafa yazk adama sınırları cokmus
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamadım dimi, yatakta ki sınırdan bahsediyoruz
Soran+1 yılYani kadn dominant biraz adam peşinden kosuyor
Cevap sahibi+1 yılAdam yatakta mutlu değil yani
Soran+1 yılBeni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılSeninle alakalı diye sormadım, muhabbeti merak ettim. Özel konulara girmiş mi yani. O bu konulara girince sen namussuz olmuyorsun sonuçta. Ben de evliyim ve evli her konuyu konuştuğum arkadaşlar var. Bazen ayarı kaçırıyorum elimde değil, karşı taraf uyarınca sınırıma dönüyorum. Yani seni eleştirmiyorum yanlış anlama
Soran+1 yılYani evet eşi yetmiyor adama eski kafa yeni şeyleri yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılBahsettiği şeyler oral anal vb dır, ve de en önemlisi heyecan yoktur
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin bu konuda ona
Soran+1 yılOlan. olmuş öyle kabulleneceksin dedim
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun yapacak bişey yok. Sende sorun var mı diye sordu mu😃
Soran+1 yılSordu ya sorun yok dedim
Soran+1 yılHrgun peynir yemek sıkıcı dedi
Cevap sahibi+1 yılOoo bunun ne demek olduğunu biliyorsun di mi
Cevap sahibi+1 yılSence haklı mı bu söylediğinde, samimi ol, yani ahlak din olarak bakma
Soran+1 yılBen direk ona evlisin mecbyrsun dedim ve oda evet haklısın dedi.
Cevap sahibi+1 yılBuradan konuşmak zor daha öncede teklif ettim kabul etmedin, özelden konuşmayı teklif ediyorum😃
Soran+1 yılUycam simdi
Cevap sahibi+1 yılBende uyuyacağım. Ben açayım sen mesaj at sonra devam ederiz
+1 yılBüyük dert çıkar
10 YorumlaYavsar tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUçurumdan aşağı uçuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin öğrenirse yanlış anlayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir kadin evli bir erkekle ne dertleşebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Sana yavşamış bile. Ne düzeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum
+1 yılSonu yatakta biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen doğulu inançlı biriyim. burada çok yalnızım düzeyli konuştuk biraz sonu kötü olacaksa konusmam
+1 yılBu işin sonunda bir ölü çıkar
010 Yorumla
Soran+1 yılYuh deme ya
- +1 yıl
Sen saf mısın
Soran+1 yılYoo alakası yok ben ilişki istemiyorum arkadaşça
- +1 yıl
Esin yetmiyor mu arkadaş olarak
Soran+1 yılSohbet muhabbet yok eşim. hizmetci gibi davraniyor.
- +1 yıl
Gel konuşalım
- +1 yıl
Takip eder misin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Daha çıkmadı mi
+1 yılUzak dur lütfen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yavşar.
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle aynı köyden olan abi bana numarasını verdi. Bir sorun çıkar mı acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler