Aldatılma fobim var ve çözümü olarak bundan sonraki ilişkilerimde aldatsam bu fobiden kurtulmanin bir yolu olur mu bu? Zaten sadık adam yok önüne gelen aldatıyor. En azından çifte boynuz olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen git ne kadar zampara varsa takıl aldatıl sonra Sadık adam yok de Sıkıntılı adam radarı gibisiniz Nediim🤣 oda fobi değil Erkekler her zaman bir sonraki ilişkisinde reset atabilirler Kadınlar her zaman önceki ilişkilerinde ki sanrıları bir diyerine aktarır. Bunu aldatmakla kurtulma düşünmen Mantıksızlığın alası resmen bu boyle gider
098 Yorumla
Soran+1 yılReset mi atıyorlar valla bana reset atanı hiç denk gelmedi siz erkeklerin beyni çok çok daha inatçı unutmak konusunda. Kimse reset atmıyor, sen oyleysen gerçekten güzel bir şey bu. Ama sahit olamadan inandırıcı gelmiyor kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılResetten kastettiğim unutma hiç hatırlamama değil Bak orada Sanrılar dedim Bir kadın ne kadar çok ilişkide bulunursa Bir noktadan sonra duygusal anlamda bağ kurma ve ilişkisine kendini verme odaklanmada sorun yaraş her ilişki bilinç altına işler adeta bu dediğim araştırmalık bir şey O anlamda dedim biz reset atıp şu an ki kişiye odaklanabiliyoruz Tabi önceki ilişkilerde Tranva denilcek seviyesinde bir şey olmamışsa
Soran+1 yılBu yargıda bulunmadan önce cok ilişki kurmus biri olup olmadığımi sorman gerekmez miydi? İlk ve tek ilişkimdi ve aldatıldım. Söylediğin durumun benim yaşadığım ve içinde bulunduğum furumla benzerlik gösterebilscsgi tek bir husus yok anlayacağın
Soran+1 yılMüneccim misin başka sorudaki yorumumu beğendin😂
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkin bile yeterlidir. Dediğim gibi araştırmalar boyle soyluyor yani bunu ben uydurmuyorum 🤣 kadınlar Olumlu olumsuz herşeyi taşırlar bu böyle hatta bu yüzden Alfa dul diye bi tanım vardır. Bilmiyorum denk gelmiş olabilir sanırım 🤣
Soran+1 yılAyrıcaa şu da var ki bir kadın gayet tabii hatırlanmak üzere unutulabilir ama siz erkeklerin becerebildigi bir şey değil. Ben biriyle ilişki kurcaksam yeni bir sayfa açacaksam aklında hatırlayacağı bir kadın olacağı gerçeğine ben nurdan ferman gibi küfrü dizerim öyle gerçeği de.
Soran+1 yılHatırlanmamak üzere**
Soran+1 yılBurdan*
Cevap sahibi+1 yılBak tek bir ilişkin olmuş aldatılmışsın ve bu sende fobi oluşturmuş aslında bu benim dediğim sanrı denilen şey ve Hatta diyorsun ki sadece tek bir ilişki yaşayıp bir kere aldatılan birisi olarak Zaten sadık adam yok Bu zaten dediğimi ispatlıyor burada bile hep Kızların ilişkilerinde yaşadıkları olumsuz deneyimlerden sonra Hiç şaşmaz bu ErkekLER YANİ LER diyerek genellemeye alarak hep eleştirdiklerini görüyoruz. Erkekler farkettiysen çoğu zaman bu genellemeyi yapmıyor İşte kız şöyle yaptı felan örnek bunlar işte
Soran+1 yılAnlıyorum ama asıl mesele bu değil. Birini sevdiysem değer verdiysen özel bir şey yasadiysan hiç hatirlamamak üzere unutabilmek için yeniden sevmek ve yeni birisi olması gerekiyor. Ama sen unutturma kısmını basarabileceğin gibi bri sonuc olacağı gibi basaramayacagin gibi bir sonuç da olabilir. Dolayısıyla bunu riske atmak yerine hiç kimseyle ilişki kurmamak daha mantıklı geliyor bana. Hiç yanilmamak için hiç denememek gibi
Soran+1 yılFazla duygusalim yanılmak benim için kötü sonuçlara sebebiyet verebiliyor kendimi düşünmek zorundayim
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim şey birazda yapı ve Özelliklede Bilinç altı meydana gelen bir şey aslında Unutmak biraz başka neyse anladın sen Şunu söylemem lazım Kesinlikle seni aldatmayacak adam var ve çok piyasada emin ol ama bunlar görünmez erkektir İyi adam her zaman sıkıcıdır. Sevdiremez kendini bu hep böyledir. Bu yüzden görülmezler bile ama aldatacak adam zaten hoppa zıppadır eğlencelidir Kötü çocuklar bu yüzdende sevilir bu işin artık resmen doğası olmuş O yüzden kadınlar mıknatıs gibi çekiyor boyle tipleri adeta Yani özetle seni aldatmayan adam varsa bilki beğenmeyeceğin adam odur 🤣
Soran+1 yılİyi yahut kötü ilgilendigim nokta bu değil. İlgilendiğim tek bir nokta o da aklıyla fikriyle bedeniyle sadece bana ait olabilcek ve ait kalabilecek biri. Gerisini onemsemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi madem o zaman beyfendi efendi adamlara yürü aldatılmassın kolay kolay merak etme
Soran+1 yılBeyfendi adam geri dönüş yapmıyorsa napalim
Cevap sahibi+1 yılNe ara denedinde donmedi 😄
Soran+1 yılBoşver🙄
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Muhtemelen ne yaptın bilmiyorum ama , Lep diyim leblebiyi, anlasın istedin Ama erkek zihni öyle çalışmıyor işte 🤣 daha net olman gerekti
Soran+1 yılMustafa mıydı
Cevap sahibi+1 yılMustafa mı? Benden mi bahsediyorsun sen yoksa
Soran+1 yılEvet direkt senden
Cevap sahibi+1 yılHeh işte böyle 👍 iyi özele gel ordan devam edelim yoksa bura baya uzar gider
Soran+1 yılHayır olabilemez
Cevap sahibi+1 yılPeki burdan olsun madem. Ne zaman oldu bu mevzu
Soran+1 yılCok oldu birsuru ay geçmiştir
Soran+1 yılKısa süre konustuk 1 kaç gün
Cevap sahibi+1 yılAnladım Alt metin mesaj verdin Ve dediğim gibi anlamadım. Şimdi durum şu Sizin genelde konuşmalarınızda bir ima yolu vardır. Kelimeleriniz altında fazla bi söylem yatar Hatta Sözde farklı Hissiyatta farklı olma durumları bile meydana gidir Mesela defol git derken aslında hayır burada kalmanı istiyorum Bile denebilir. İşte buna alt metinden konuşmak denir. Bizdede durum tersi Ne düşünüyorsa onu söyler konuşuruz. Genel olarak böyledir İma nerdeyse yoktur. Zaten bu anlaşılmadığı için erkekler hep bu kadınları anlamıyoruz derler. Neticede her iki cinsde farkında olmadan kendisine göre düşünür karşısındakini o yüzden erkek bunu anlamak için net yalın bir söylem olması gerektiğini düşünür O yüzden muhtemelen alt metinden konuştun benimle ve doğal olarak anlamadım mevzuyu
Soran+1 yılBen defol git diyosan kalmasina tahammülüm olmadigi icindir. Çok güvenme sen o düşünce tarzına bay mantık
Cevap sahibi+1 yılMerak etme Bay mantığın güvendiği daha çok düşünce olduğu gibi Güven vermeyide bilir 😎
Soran+1 yılOrtada benim olan bir şey yok iyelik eki gereksiz oldu
Cevap sahibi+1 yılOrtada değil Bende Olmasını isteyen için Verilecektir 😏😎
Soran+1 yılAynı zamanda mesaj atıp irtibatı koparmak istemediğin biri için ver sen onu
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne demek istediğini ama ben irtibatı Koparma noktasında olmadım ki hiç. Olay benim için yukarda bahsettiğim şekilde oldu. Hepsi bu 😄 biz kapımıza şefkatle gelen birini Eli boş çevirmeyiz. Yeter ki çekinmesin anlatsın meramını açık şekilde 😉👍
Soran+1 yılGece gündüz kuzey güney falan mı izliyosun sen bu ne gider
Cevap sahibi+1 yılVay izledin demek😄 iki defa bitirdim zamanında bende, Pek sevdiğim Türk dizisi yoktur. Az sayıda sevdiğim dizilerden biri olmuştur. Ama en son izleyeli oldu baya Hiç unutmam KURABİYE VAR SİMİT VAR , LAN MAYAĞIM flean 🤣
Soran+1 yılİzlemeyen zevksizdir
Cevap sahibi+1 yılÖyle pek kalmadı sektörde adam akıllı bir şey valla Neyse çok geç olmuş. Yarında cuma malum yatsam ben iyi olur. Yoksa Saat 2 de felan anca ayalırım kaçırmayayım namazı ve dediğim gibi mesele alt metin sorunsalı yani bi problem yok aslında devam etmek istersen Kapım açık yoksa canın sağolsun ilgin alakan için teşekkür ederim İyi geceler ponçik 😊😴
Cevap sahibi+1 yılHmm mustafa dedin gerçi Muhammed di bir kaç ay oldu dedin evet hemen hemen öyle oldu. Ve mevzu dizilere geldi. Kim olduğunda ilgili güçlü bir tahminim var şu an 😏😄
Soran+1 yılDizi ile alâkalı hiç konusmamistik tahminde bulunma istersen hiç
Soran+1 yılUmduğum kişi değilim üzgün emojiler üzüldüm ama senin adina
Soran+1 yılUmdugun
Soran+1 yılUmarım geri gelir üzgün emojinin hatırına
Cevap sahibi+1 yılFerahladık geldik yine Rabbim kabul etsin inşallah 😄 Şimdi diziden konuşmadık demek. Hmmm 🤔🤔 o zaman tahmin etmek biraz daha zorlaşacak İşte sana anlattığım Alt metin diyalog ima yoluya ikinci ifade Meselesini öğreneli çok olmadı. Şimdi sen deyincede aklıma geldi. Bu tarz konuşmalar kızlarla baya oldu. Hahaha maalesef bilmiyoruz. Tabi düz mantık yaklaştığım için Çoğu zaman anlamamışım.🤣 Asıl sorum şu peki neden direkt veya net ifade etmiyorsunuz. Yalın şekilde Onu hiç anlamıyorum Mesela, Hmm , Üzgün emojinin hatrına, diyorsun yoksa bu tarz emojilerin olduğu bir diyolog mu oldu Onu mu kastettin yoksa "Umduğun , üzgün emoji" Heee belkide ahahaha 🤣anladım ben
Soran+1 yılKim olduğunu tahmin ediyorm deyip üzgün emoji atan sensin ben de kim uzduyse onu bekle dedim
Cevap sahibi+1 yılBu "😏" emoji Üzgün emoji mi?🤣
Soran+1 yılÇok mutlu sayilmaz
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ikisiylede ilgili değil.:D Güçlü bir tahminim vardan sonra gelen bir şey tahmin senin :D
Soran+1 yılSence ben aptal bir kadına mi benziyorum , beklediğin kişi kimse git onunla muhatp ol
Cevap sahibi+1 yılAh bu ne karamsarlık 😄 ponçik şey ben Niye aptal sandığım biriyle muhatap olayım ki 😄 ama bak sana başta dedim. Sadece aldatılma fobin değil bu Belli yani seni karamsarlaştırmış. Emojiyi ağlamaklı bir ifadeye olarak gördün Sözlerim alakalı olmamasına rağmen Neyse olur böyle şeyler canını sıkma Ben beklerim 😉😎
Soran+1 yılBekle o halde
Cevap sahibi+1 yılNeyse o zaman sana iyi günler 👋🖐️
Soran+1 yıl👏👏
Soran+1 yılNeyi beklediğinle çok ilgileniyor gibi görünüyor muyum Şu an
Soran+1 yılBeklerimmişmiş
Cevap sahibi+1 yılHaahhahahaha🤣🤣🤣🤣🤣 ben bunu kastemedim ki Kendin kurup kurup Kızıyorsun yapma relax ol ya Bu ne şiddet bu celal 🤣
Soran+1 yılEmoji yanlış oldu
Cevap sahibi+1 yılİşte bu kadar.🤣 Bi emojiden nerden nereye atladın Ne içti bu diyecektim resmen
Soran+1 yılKendi attığım emojiden bahsediyorum ya alkış emojisini diyorum. Konu atlaması gereken noktaya atladı belki de böyle durumlarda tahminde bulunmak çok mantıklı bir karar olmuyor karşı taraf için
Cevap sahibi+1 yılAnladım zatende işte bu derken , He üzülme emonijsi değilmiymiş deyip basitce kapatmanı bekledim, ben aptalmıyım falan filan gibisinden baya başka yerlere gitti. Dedim noluyo 🤣 Hmm 🤔 Tahmin bulunmak hee seni bunun altında düşündüğün sebep mi rahatsız etti. 3. kişiye vurgu var hep 😄 ooo burada da mevzu kaymış Merak ettim sadece kimdin diye söylemiyorsunda Bu durumda merakı gidermek için tahmine başvuruyorsun mecburen Müneccim değiliz ki bilelim 😄 Yani mevzu başkası değil Ana karakteri bulmaktı zaten
Soran+1 yılTamam ben de sana tavsiyede bulunuyorum tahmin de bulunman tahmininin tutmadığı noktada riskli olabilir diyorum. Kadın denen varliktan bahsediyorsak
Cevap sahibi+1 yılYani yanlış tahminde bulunursam bu risk şu olacak, demek ki aklı onda gibisinden, Tabi bu karşındakinin moralini bozacak Sanırım bu yüzden 3. kişiye atıfların oldu Doğru mu?🤔
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılE bu değilse ne diye Yükseldin peki?🤨
Soran+1 yılYukselmedim sana oyle gelmiş
Soran+1 yılŞöyle görüş gizleyenler de gram güven vermiyorsunuz 50 tane boncuk dağıtiyorsunuz dağıtın dagitin
Cevap sahibi+1 yılYine kastettiğim bu değildi. Niye öyle bi an öfke patlaması yaşadın o anlamda niye Yükseldin dedim.😄 görüş gizledim çünkü son yorumu ben attım dönmedin Bu tekrar kontrol ettiğin anlamına gelir 😄 niye anlamıyorum aşırı guard alma gereği duyuyorsun neden çekiniyorsun Gerçekten aldatılmaya fobin varmış. Tahminden kıskançlık krizine girdin resmen ortada başka bir 3. kişi yoktu sadece kimsin onu Anlamak istedim hepsi Söylemediğin için oluyor. Ama yine yoo öyle değil felan diyeceksin Sen kendine güvenmedikden sonra kimse sana o güveni veremez. Geri dönmemekden yakındın bende kimden Bahsediyorsun benden mi Deyince Evet senden diye cevap verdin Şimdi Kendini ağırdan satmaya çalışıyorsun niye BASİT GÖRÜNÜRÜM SAÇMALIĞI yüzünden oysa Sadece ilgisini göstermiş birisine karşılık vermek istedim. Dargın olmasın boşa gitmesin istediğini alsın diye ben mütevazi bir insanım bi taraflarım kalkmaz merak etme hayatım boyuncada yer yer ilgide gördüm ama kimseyi basit görmedim görmem Neyse sonuçta Guard almayı sürdüreceksin yok öyle değildi falan filan Dediğim gibi sen kendine güvenmiyorsan kimse sana O güveni vermeyecektir. Hadi saldırganlığa devam et
Soran+1 yılSadece ilgisini göstermiş birisine , sadece dargın olmasın boşa gitmesin istediğini alsin diye karşılık vereceksen hiç verme benim de asabımı da ağzımı da bozma
Soran+1 yılNe sanıyorsun sen kendini bu neyin egosu?
Cevap sahibi+1 yılSadece derken başka bir art niyetim yoktu Anlamında sadece diyorum sen egodan bahsediyorsun nasıl bir zihin yapın var Herşeyi kötü ve karamsarca yorumluyorsun Melek desem bana Şeytan mı dedin bana anlayacaksın nediim ya 🤣
Soran+1 yılSen kendini ifade etmeyi bilmiyorsan yahut yanlış ifade ediyorsan bu benim problemim hiç değil kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılBunu emojiyi bile yanlış anlayan mı söylüyor 😒🤣
Soran+1 yılBen istediğimi alırım zaten bunun için seni vazgeçirmeye vicdanina ihtiyacım yok, özgüvensizlik meselesiyle de alakası yok bir süre konstuk sonrasında mesaj atmayan sendin isteseydin atardın. Gururumdan daha önemli değil hiçbir şey yüzsüz bir şekilde mesaj atamazdim atmadım ve atmiycam
Soran+1 yılVazgeçirmeye ne ya klavye yazdı onu senin vicdanına ihtiyacım yok**
Cevap sahibi+1 yılBak işte sen söylüyorsun Gurur diyorsun ortada gurur yapacak bi mesele yok Mesaj atardım meseleyi açık şekilde burada söylediğin gibi söyleseydin Dedim sana alt metin anlamaz hiçbir erkek diye Vicdan ne alaka? Onu hiç anlamadım 🤣 ne mesaj atsaydın nede açık sözlü olsaydın bu seni küçük düşürmüş olurdu. Yersiz gururun sana bunu yaptırıyor Olan bu Aslında ego sende var bende değil zarar görmesin diye Guard alıyorsun zaten 😄 Zaten burada bana söyledin diye ben yönümü sana döndüm Ve seni ezikledim mi? Böyle bir tavır mı gördün Ama gururun ve egon sana vicdan yapıp acıdığımı düşündürüyor. Çok fazla varsayımdasın
Soran+1 yılBirincisi çok konusuyorsun beynimi ağrıttın. İkincisi aylar öncesinde ilk konsutgmuz zamandan sonraki mesaj atma kısmını kastediyorm
Soran+1 yılOldu mu böyle bir adımın olmadı
Soran+1 yılİsteseydin olurdu
Soran+1 yılNiye anlaşılmıyorum ben Şu an
Cevap sahibi+1 yılBende ondan bahsediyorum Yalın, açık sözlü davransaydın karşılık verirdim. Ne olduğundan haberim yok 🤣 Şimdi burada söyledin net şekilde ve bende bu yüzden döndüm sana O zaman deseydin aynı şekilde olacaktı.
Soran+1 yılBen uyuyorum iyigeceler dedikten sonra yarın mesaj atarsan güzel olur diye eklemem mi gerekiyordu çok pardon akıl edememişim
Cevap sahibi+1 yılMesajlarımı hiç silmem sadece bir kişiye bunu demişim neyse şimdi bir iş teklifi aldım meşgul olacağım sonra dönerim
Soran+1 yılYok biz anlaşamıyoruz seninle bir anlam kopukluğu var iyigeceler
Soran+1 yılOlur bazen aura tutmaz
Soran+1 yılGizem diye biri vardı konuşmustuk bir mesaj atayım diye aklına geldi mi gelmedi, tartışmak manasız Şu an
Cevap sahibi+1 yılİsim yok İsim vermemiş Nick Kalple alakalı bir nick tam yazmasam daha doğru olur Hiç mesaj silmişliğim yoktur ben uyuyorum iyi geceler dediğim tek bir kişi var oda bu
Soran+1 yılBen dedim onu ben
Soran+1 yılUyuyorum diye en son
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir mesaj yok bende arıyorum yok yani baya olmuş anlaşılan ama ismi hatırlar gibi oldum bu mesajla eşleşiyor kafamda birşeyler
Soran+1 yılAnlıyorum iyigeceler
Soran+1 yılSilmişsin neyini savunuyosun şu an silmiyorum diye herneyse
Cevap sahibi+1 yıltamam iyi geceler sanada
Cevap sahibi+1 yılBaya olmuştur hemde baya
Soran+1 yılOfff sıkıldim
Soran+1 yılAçıklama yapma mecburiyetin yok
Cevap sahibi+1 yılÇünkü hatalı bir doğum tarihi vardı onu düzeltmeye çalışıyordum. O sıra mesajlar felanda gitti komple Hayır yani bi işede yaramadı hala 27 gözüküyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben silmedim silindi 😄
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılNeyse ponçik, yarın mesaj atsan iyi olur demen gerekmiyordu. İlgilendiğini bilmem gerekiyordu O zaman burada söylediğin gibi bunu ifade etseydin karşılık verirdim O zamanda 😉
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılDevam et kanka yolunda ne diyelim şimdik
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Karaktersiz olabiliyorsan buyur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılAferin çözümü bulmuşsun pompaya devam
00 Yorumla
+1 yılVerecek misin bebeğem 😏
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!