Arkadaşlar yeni bir işe girdim iki hafta falan oldu, işten memnunum fakat midemi bulandıran bir durum var konu şu insan kaynakları yani benimle görüşen işe alan bir bayan evli kendisi neyse birgün hava almaya çıktım kapının önüne kendisi de orada sigara içiyordu hemen biri damladı iş yerinin mühendisiymiş sonra baktım isminden falan geldi bana sert yaptı falan sen sigara içmiyorsun ne işin var burada burada iki kişi durulmaz falan dedi ertesi gün sordum insan kaynaklarina eşiniz mi dedim? Güldü bi de yoo dedi niye sordun dedim o gün sert yaptı ya içeri gir falan diye öyle sandım dedim... neyse sonra adamı gözlemliyorum evrak falan getiriyorum insan kaynaklarina araya giriyor falan kıskanıyor canım mühendissin sen mühendis evli bir kadına nasıl tenezzül edersin ki zaten ona başka kimse de bakmaz yani kalitesi belli neyse dün de çicek geldi kargo ile gül falan almış evli kadına bugün de ikisi geldi böyle diyor ki oğlan dün sana cicek geldi mi falan ben böyle saçma sapan bir ortamda çalışmalı mıyım sokarım böyle işe yani lavuk da çok artist bi de kıskanıyor başka elemanlar da bu ikisinin yakınlığını kabullenmişler kadın göz göre göre eşini iş yerindeki mühendisle aldatıyor sizce ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Huu huu kimse yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Acill cevap lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler