1 yıldır ayrısınız karsı taraf sizi sevdıgını vazgecmyor hatasını, anladığını soyluyor boyle biri ile barısısırmısınız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 yıldır nerdeydin derim doğrusu bu kadarmı malsında 1 yıl sonramı anladın derim, bu arada hala içimde bişeyler varsa ona karşı yinede gömerim diye tahmin ediyorum çünkü benden sonra kimbilir kimlerle naptı?
Gecmı olur hersey ıcın, aslında karsı taraf vazgecmıyorsa bır sans vermek gerekmezmı
Bunu yapan bence birdaha yapar herkese hayatta 1 şans yeterli bence değerlendirmesi ona kalmış
Senden vazgecmıyorsa biraz düsünmek lazım bu kız veya erkek sevıyor diye
Bir daha yapmaZ anladıysa degısyçtıysr
Bende hep öyle düşünürdüm ama düzeltmeye kalkınca iyice kötü oluyor ve o arada kimle naptı bu benim midemi bulandırır bana göre değil maalesef benim fikrim bu
Pekı anladım hayatımda biri var yalanı soyluyorsa nasıl yaklasmalı. Karsı tarafa
Yalan derken 1- gerçekten olabilir, 2- gerçekten seninle konuşmayı istemiyodur, 3- kendini daha değerli göstermeye çalışıyordur ki sen olmayan biriyle rekabete giresin. Başka bir ihtimal bence yok
3. nasıl yanı rekabet anlamadım ve digeri. Olsa takıp etmezmı
Aynı yalanı bir daha soylemıstı
3. Şöyle, hayatımda biri var diye yalan söyleyip seni olmayan bir insanla rekabete düşürüp kendi peşinden koştırmaya çalışmak. Kendini daha kıymetliymiş gibi göstermek yani
Bulunmaz hint kumaşı zannetmesi kendısını oylemı pekı hayatında varsa onu takıp etmezmı sosyal medya dan
Etmek zorunda değil, iş yerinden falansa gizliyor olabilir
Biz takıplesıyprduk ama pekı nasıl yol izlemek lazım
Ortak arkadas varsa sezdirmeden o yoklayabilir cocugun agzını
Vardida eskıde kaldı onlar
Ablasına sorsam yanlıs anlar dıye cekınıyorrum
Sorulabilir bence
Anladım eger yoksa senıde istemıyprsa nasıl davranabılırım
Bu kadar koşmaya değecek biri olduğunu sanmıyorum ve zaten istemiyorsada istemiyordur sal gitsin
1 yıl sonra arkadas bılr olamayız soylemıstı hanı sadece benim ona davrandıgım, seyleri soyleyip duruyordu hanı kendisinin soyledıgı kelimeleri bıle unutmuş evet hanı tıp olarak cok ıyı degış ama
Kimse için bu kadar uğraşmaya ve kendini değersizleştirmeye gerek yok, bence sal gitsin başkaları cıkacak illaki
Anladım kendını Bulunmaz kumas ve egosu artmıştır ozaman oylemı
Olabilir tabiki sonucta bu tarz laflar ediyorsa
Senın ondan vazgecmedıgını anlamıyorsa caba gostermıyorsa evet haklısın
Bence kasma bi düşün önce bunları sonra haklı oldugumu göreceksin bence
Ne yapmak lazım nasıl davranmak gerekir en, azından erkek gözu ile cevaplarsan
Adam zaten istemiyorsa kesinlikle napabilirsinki? Bende bunu anlamadım yani adamın yerine kendini koy, sen istemediğin biriyle olurmusun? Olaya bu acıdan bakman gerek
Nasıl yanı
Olmam ama eger vazhecmıyorsa hatasını anladıysa senelerdir bisey olsun, diye caba gösteriyorsa bir düsünğ sans veririm
İşte buda senin düşüncen sonucta saygı duyarım
Sen, hic yardımcı olmuyorsun erkek gözğ ile bana fıkır verırımısın
Yani erkek gozuyle soyluyorum bu kadar sey yazdım, ben istemiyorsam birisini istemiyorumdur ve hiçbir güç beni döndüremez net olarak bu
Bna da yazık degılmı cunku duygum ile oyanmıs hiisediyorum
Valla bizede yazıktı ama kimse takmadı maalesef böyle oluyor dicek bişey yok
Anladım.
Pekı son bisey cok fazla pesinden, kosup kendisini bisey zanneden bırını nasıl pısöan edebılırız ve senın soyledıgın seylerımı düsünür
Pişman edemezsin maalesef öyle olmuyor, zaten seni takmıyorsa sen naparsan yap pişmanlık duymayacak. Bence en güzeli takmaman ve hayatına bakman olur
Ben aslında ona karsı sevgım kalmadı ama sadece bitmesinin suclusu benmı sım sucluluk psikolojisi ve 1 senedır cok caba sarfettım olsun dıye gormedi bu, yızden barısmak istıyorum aslında biri oldugunu dusunmuyorum olsa takıp ederdi. Hersey de yarım, kaldı
Anladım
Bak suçluluk psikolojisine girme hatalı sen değilsin bence bunda karsındaki. O acaba kendini hatalı görüyormu? Sen neden sadece kendini hatalı görüyorsun? Sen elinden geleni yapmışsın bence sal bırak önüne bak
Arkadasım biseyler demıstı bende onu dinlemeden engelledım ama cok pısman oldum, resmen gururumu ezdım yazdım ulaştım her yerden ama görmedi bu, engel yüzünden agzımdan cıkan kelime yuzunden benı sucluyo halbukı kendısı de bana dedı
İşte kendini suclu hissedeceğin bir durum bence yok, istiyorsa zaten kendi gelir bence artık sal gitsin önüne bak
Anladım bu seyler yüzünden bitmez sevmedıgını anlamak lazım ozaman sevse anlardı haklısın bazn tanımadığın ınsana dert yanmak daha ıyı fıkırlerın, ıcıb, tesekkur ederim
Rica ederim
Sana bisey sormak istiyorum
Sorabilirsin tabikide ama istersen özelden sor burası cok mesaj doldu:)
Bir soru sormuştum 1 sene oldu hersey için gec olur mu tekrardan onunla sevgılı olmak için
Evet hatırlıyorum
Evet barışılabilir. İnsanlar değişebilir.
Katılıyorum ama sevgılı bılr olamayız dıyorsa 1 sene gectı diye nasıl, yaklasmalı
Tatlı bir dille sorular sorabilirsin bu süreçte neler yaptın bundan sonra neler yapacaksın vs vs
Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla buluşmuş gibi
Senı istemıyorsa ve hayatımda biri var dıyorsa
İşte o zaman yapacak bir şeyimiz yok. Bizim içimizi parçalayacaktır, bunu atlatmak zor olacaktır ama olgun davranıp o kişiden uzaklaşmak gerekir.
Bilemem