Neler oluyor sonunda?
Bugün 1 ay süre boyunca ara verme kararı aldık.
Bugün 1 ay süre boyunca ara verme kararı aldık.
İlişkiye ara vermek bana ters geliyor İlişkinizde anlaşamadığınız sorunlar varsa bunu oturup konuşabilirsiniz İlişkiye ara verildiği zaman kişiler ister istemez birbirlerinden uzaklaşıyor, birbirlerine karşı olan duyguları azalıyor araya soğukluk giriyor Her ilişkide böyle olmasa da çoğu ilişkide bu böyle maalesef
Gerçekten kafami toplamaya ihtiyacım var onu çok seviyorum bitirmek de istemiyorum onun da kendine vakit tanıması lazım. Verilen arada birbirimizden uzaklaşmak yerine daha da özlem duyup bağları kuvvetlendirecegimizi düşünüyorum
Ara vermek kadar saçma sapan bir şey yok. Anlamsız bir şey. İstediği gibi takılacak edecek canı isteyince hadi barışalım mı diyecek. Komik. Ben böyle bir şeyi kabul etmem, teklif de etmem.
Saçma değil istediği gibi takılma olayı da bizde yok. Belli anlaşmalar dahilinde aldık bu kararı Barışmak için de küs olmak lazım kelimeyi doğru tanımlayamadın
Cevap
13Cevap
Sevgilim olmadı hiç
Ara verelim demişti bitirdim bende ara verilen ilişkiden hayır gelmez
Hali saha maçı mi bu ara vermek nedir 🤣bitti işte olmuyor kabullenin artik
Ara verilen ilişkiden daha hayır gelmez, sonu ayrılık
1 marta kadar bizde ara verdik umarım puştluk yapıp yeni sevgili yapmaz
Ooo sizinki baya uzunmuş. Siz neden verdiniz peki bu kararı
Çünkü bizimkisi uzak mesafe ilişkisi mesajda beni anlamıyordu anlasa ters anlıyordu arasam zaten açmıyordu veya arkadaşları vardı açamıyordu sanki bilseler dalga geçecek. 1 martta benim bulunduğum şehre gelecek yüz yüze konuşacağız o yüzden
Anladım. Bizim konum ikimizin de aynı mahalle ama yine de bu karara ihtiyacımız vardı. Uzak yakın değil olay umarım iyi olur
Bakalım gerçi araya gerek yok az düşünse benim haklı olduğumu anlar da düşünmüyor asalak
Ara vermekten hayır gelmez. Geldiğini de duymadım...
ne bu reklam arası gibi ya biter ya kalıcı olur bizde
Neden peki? Buna sebep olan şey ne yani
Kafam çok karışık onun da benim de bir durgunluk düzeyine ulaşmamız şart
Kafanızı karıştıran şey ne mesela yani nasıl desem örnek versem olmaz. Karıştıran şeyler ne
Geri dönüşü olmayan aralar verdiğim oldu
A. ck bulduk kulanip kullanmamak kaldı
Senin ben üslubuna sokayım
Ara verme fikri bana göre değil
Vermedim direkt ayrildim.
başka kızlar
Sizin film kopar
hayır olmamıştı
sevgilim olmadığındna hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?