Aşkın gözyaşları vardır. Ağlatır aşk. Ama ne kadar ağlarsan ağla dönüp de bakmazsın yine de suratına… Canın acısa bile sana olan sevgi sözcüğüne cevap veresin kalmaz bir zaman sonra. Kendi kendine daha rahattır kafan. Onunla can sıkıntısı yaşayıp sinirini bozacağına, onsuz ; onsuzluğun acısını çeker ve gözyaşı dökersin ara ara.
Bazen o kadar çok özlersin ki sesini. Ve sana olan sözlerini. İçin sanki sızlar sızım sızım. Ama yine de dönmezsin; yaşını dökersin içine. Ve yine sevgiyi açıktan yaşamayı seçmezsin.
Aşkın; gözyaşları vardır. Ilıktır ve sade. Hiçbir süse sığınmaz. Sahte değildir kimselerin yanında akmaz. Kendi kendineyken sadece sızar dışarı. Canını yakanın ruhu bile duymaz.
Ama ben inanırım çokça akıtırsan o yaşı. Birgün yol olur akıttığın aşka. Kalpten akıtırsan ama. Kalbimden akan gözyaşların onun kalbini de sızlatacaktır mutlaka… Boşuna yapılmamıştır kaplten kalbe yol… Akış da gözyaşlarıyla..
Emeğine yüreğine böbreğin 😂sağlık zaman ayırıp güzel özetlemisin. Bende o kişilerdenim ancak gözyaşlarımı içine akıtırım hep. Seninki imkansız bir aşkın hikayesine benziyoe
Kimse için ağlamam, kendimi çabuk toparlarım bu konuda arsızım En uzun ilişkim bittiği günün akşamı hazırlanıp dışarı çıktım yeni biriyle tanıştım Ağlayıp zırlayıp bunalıma girmek bana göre değil Beni unutanı ben çoktan unutmuşumdur 🙂
Yok ya istemiyorum artık. Birine bişey hissettim aldattı uzun zamandan sonra yine birine bişey hissettim o da beni yarabandı niyetine kullandı coskcmsksk bahtsız bedeviyim😂
Döktüm elbet ama sonra çok boş kişi olduğunu görünce daha saygılı bir ilişki bekliyorum hayattan karşılıklı saygı çerçevesinde olmalı iki tarfta ruh eşi olduğunu fark etmeli
Ben 4 sene yalvardım ailemle aram cok kotuydu ona ailemsn dedm neler yaptm görsen Bı agzına ekmek vermedgm kaldı ama o dedı ki cok ilgi veriyor sıkıldım dedi arkamdan benı de arkadslarına taş gibi kız diye anlatmış meze etmıs arkadsları bana sarkıntlık etti sonra bana kızdı sen herkesle konsuyorsn dedi ben konsmadm ki onlar bana sarkıntlık etti
Ben değilim be... Hep böyle yapıyorsun zaten. Yok sen sandım diyor onu bunu takip ediyorsun. Beni böyle mi arıyorsun? Numaram var herşeyim var bulmak isteyen zorlanmaz... Bahane arama...