Her şey yolunda giderken birden ayrılan sevgili?

Herkese selam 14 aydır devam eden güzeller güzeli bir ilişkim vardı. Pürüzler elbette vardı ama onlarda konuşulup düzeltiliyordu. Sevgilimi aileme anlattım oda beni ailesine anlattı. Tabi Kız arkdaşımın ailesi tamamen korumacı ve bu konularda hassas bir aile.1 yılın sonuna gelırken soyledı benı aılesıne bu zaman kadar neden tanısmaya gelmedıler dedıler oyle bir muhafazakar aile. Gelelim olaya bır cuma gunu birbirimize seviyorum iyi geceler diye mesajlaştık ve uyumaya geçtik. Sabah oldugunda bana soğuk davranmaya basladı. Asla emojisiz konuşmayız sıfır emoji sonra aşkım hayatım sözleri kesildi.1 gün sonra yazdıgım meseja cok gec cevap vermeye basladı ve artık hayırdır dedim. Sanırım sıkıldım galiba yapamıyorum dedi. O an duygusallıkla sebebini öğrenmek istedim hani ne oldu aılen mı benı uygun gormedı ben de bır gelecek mı gormedın vs derken seni uzmek istemiyorum ama yapamıyorum mutlu degılım mutluymus gıbı de gozukmekten bıktım benden bu kadar dedi. Instagram dan takıpten cıktı ve dırekt engelledı.1 gun sonra calıstıgı yere gıttım duzgunce konusmak ıstedım oturduk dedım ben buraya barısmaya ya da aramızı duzeltmeye gelemedım kafamda kı soru ısaretlerı ıcın geldım dedım. Ben maddı olarak bır gelecek sunabılecegını dusunmuyorum dedi tek taraflı olmuyormus. konusma da ben konustum ben dınledım ne konusursam hıc bır duzelmeyecek degıl mı dedım hayır dedı hoscakal dedım kalktım yanından. Bir anda neden boyle oldu anlamadım uzun suredır aklını kurcalayan ayırılık dusuncesı olsaydı muhakkak bellı ederdı ıster ıstemez dıye dusunuyorum. şimdi instadan engellıyım ona ıstesem ulasırım her turlu. Neden bır anda buna zorundaymıs gıbı yapıyor anlamadım

Her şey yolunda giderken birden ayrılan sevgili?