Evlilik yolundayız. Aileler tanıştı lakin daha söz bile yok. Evlenmemiz de yazı-sonbaharı bulur. Her şeye sürekli zam geldiği için mobilyaları şimdiden almak istiyor. Daha nerede oturacağımız bile belli değil. Ailem de acele ettiğimizi söylüyor. Sizce ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
asgari ücret zammından sonra toplamda 100 bin lira harcayacağın yerde 150 bin ödeyince erkeni görürsün.
güncel
😂😂 erkek kafası böyle demek ki
üzerini tamamlayacağım dersen ona da uyar. babana söyle daha fazla para ayarlasın sdkfbgkfg
Ben her şeyi ona bırakmayacağım zaten. Ama 8 ay önceden almak da çok erken
sevgilin şimdeden alacağı takımların parasal hesabını yapsın şu anda alırsa ne verecek hesaplasın. farkını da senden alsın. o kadar basit. yani şimdiki fiyatı yüzde 50 olarak ikiye bölün . farkı da senin yüzde 50 ne eklesin. mantıklı olan bu. ben olsam öyle yapardım
Sen bu kafa ile zor evlenirsin zaten. Boşuna hesap yapma
ben eveleneli yıllar oluyor ve her şeyi yarı yarıya yaptık. kendini kocasına yaslayacak asalak bir kadınla evlenecek halim yok.
Kadınlar her şeyi kocasına yaslamıyor. En azından her kadın bunu yapmıyor. Seninki evlilik değil. Ticari-duygusal ortaklık.
farketmez ticari micari sonuçta ev cocuk iş her şey var hayatı güzelce götürüyoruz çok şükür.
Haklı ama ailen de haklı
Orta yolu bulmak adına alısverıs yapacağınız parayı altın veya Baska sekılde bısey alıp degerlendırebılırsınız
Paranız tl ise haklı. Çünkü enflasyon var
Ama hayat bu olur ya ilerde ayrılırız garantisi yok hiçbir şeyin eşyalar ne olacak o zaman? Ev de belli değil.
Altın veya dolar alın
Bu ekonomide haklı tabi gidişatımız kötü çünkü..
Sen olmasan bile başkası olur yani almadı lazım doğru karar 👍
Beyaz eşyalar için eve söylediğinde haklısın. Ama mobilyada olmaz o iş. Benle beğendiği mobilyaları başkası ile mi kullanacak?
Hayır kullanırsa yanlış tabiki.. alacak saklicak.. yok öyle kullanma falan olursa sen haklısın. Kendimi yerine koyuyorum istemem öyle bişey.
O anlamda demedim misal biz mobilyaları beğendik aldık saklıyoruz. Ya da mağazada bekletiyoruz ilerde allah korusun ayrıldık diyelim sonra ne olacak o mobilyalar?
O alırsa Ayrılırsanız ona kalacak tabiki.
Alsın zararı ne
Ev belli değil. Ayrıca ilerde ayrılık durumu falan olursa ne olacak
Başkası oturur artık 😅
Sen oturur musun senden önce alınan eşyalara 🙂
Aşkım merak etme benim böyle dertlerim yok ayrıca erkekler söylemez bu durumu kız direkt oturur nerden bilsin garibim
Senin böyle bir derdin var demedim. İnsan kendi seçmek ister kullanacağı eşyayı
Benim üstümden konuşma yani :) belki çok anlayışlı bir kızdır oğlan ne dese kabul eden biridir olmaz deme oluyor böyleleri. Hiç olmazsa satar yenisini alır ama sanmam
Haklı ve mantıklı