Biraz önce erkeklerin daha çok sevdiğini öğrendim ve ikna oldum 😄

Biraz önce erkeklerin daha çok sevdiğini öğrendim ve ikna oldum 😄

Erkeklerin kalbi geniştir çok iyi niyetli oldukları için birden fazla kişi sığdırıp hepsini seçebilme becerileri vardır kadınlar bu konuda daha beceriksizdir hayatını mahvedicek birini ne koşulda olursa olsun severler
Ne kadar doğru
vazgecin artik su sorulardan ya. hala bunu anlamicak kadar deneyimsizmisiniz. yoksa sadece soru sormus olmak icin mi soruyoniz. erkkek mi daha cok kadinmi. yok o mu sever bumu. yok o mu daha istekli bumu. gecin artik sunlari ya. karekter meselesini sahsiyet meselesini neden cinsiyetle karistiriyonuz ki?
Siz de hala bu sorularin eğlence ve goygoy amaçlı olduğunu anlayamadınız. Tabii ki bu konuların sahsiyet meselesi olduğunu bilecek yaştayım. Hayatım burada soracağım soruların cevaplarına bağlı değil olamaz da zaten.
Burası sosyal bir platform ve beraber gülelim görüş yapalım eğlenelim diye soruyorum. Bıkmadınız sürekli yargılamaktan sorgulamaktan.
bikmadiniz surekli yargilamaktan bla bla bla...
siz bos yapmaktan biktkniz mi ki bize bu cumleyi kuruyorsunuz. bu soruyla egleniyosan bisi diyemicem. eglence anlayisin icler acisi uzuldum. 🙁🙁
Kendin için üzül bence her seyi ciddiye aldığın için hayatın cok sıkıcı olmalı 😕
aksine kimseyi umursamadigim icin hayatim cok eglenceli. hayati sıkici olanin kim oldugunu anlamak zor olmamali aslinda sordugunuz eglence amacli sorunuza bakillirsa 😊
neyse tartismaya hic gerek yok guzel bi sabah gulup gecelim seni takip edicem eglenceli girl bakalim nekkaaaa eglenceliymissin 😊
Aynen 🥳
Seversek öz ve tam severiz, duygularımız yoğun ve gerçek olur... Bazı kadınlar gibi yapmacık, yalan ve sahte duygularla yaşamayız ( bazı kadınlar dedim, tüm kadınları kastetmedim, bunu da parantez içinde belirtelim 😂 )
Bazı kadınları okurken tırnaklarım çıkıyordu neyse sakladım geri 😄
Tırnaklarını uzatma 😂😂
Erkek severse o ilişki mutlaka evliliğe gidiyor ama kadın çok sevince hem aldatılıyor hem cepte görünüyor hem de enayi yerine konuyor o yüzden az çok değil erkek sevince o ilişki sağlam temelli oluyor
Cevap
29Cevap
Sevginin kadını erkeği olmaz
Bu ülkede ne erkeğin ne kadının aşktan anladığını sanmıyorum. kadınlar paraya erkekler fiziğe bakıyor.
Selam gadası 🙃
Sevgi her iki cins içinde aynı ölçüde yer alır.
Öncelikle kimin daha çok sevdiğini ölçebilecek bir aygıt yok. İkinci olarak da çok sevmek cinsiyet değil yürek işidir.
Tabii ki
Tabiki de erkekler onlarca kişiyi seviyorum 🤣
Gönlü bol insan 😄
Kimsenin gönlü kalmasın 🙃
Bazen olur erkek sevmeye çalışır kadını kadında çok naz yapar değer bilmez
Bazende olur Kadın birlikte olmaya çalışır her şeye ragmen ama erkeğinde düzelmeye niyeti yok..
Yani bu kişiye bağlı..
Bizim kalbimiz siz memelilere göre daha genişse suç bizim mi asddjdk
Yaa af buyurun 😄
Seven seviyor işte.. Erkek kalbiyle kadın kalbi farklı mı ki birbirinden..
şaşırtmaca var hakime hanım :)
bunu bir kıstaslamak için yeteri kadar bilgi sahibi değilim ama kişiye göre değişir, bence anne babalar daha çok sever
Evet erkekler, ama hep yanlış kadınları 😄 erkeklerin unutamadığı eski sevgilisi ya aldatmış oluyor, ya değer vermeyip yarı yolda bırakmış. Aksini çok duymadım 🥲
Bu konularda erkekler veya kadınlar demeyi doğru bulmuyorum. Karakter meselesi bazı adamlar ve kadınlar çok güzel seviyor, ayakta alkışlamalık 🤌🏻💖
Sevginin cinsiyeti olmaz ama kadın sevse tek insanı sever, erkek aynı zamanda birkaç kadını sevebiliyor
Ben az sevmeye çalışıyorum, çok sevince ayrılmak da zor oluyor. Ayrıca o kadar kişiyi idare etmek de zor. 😂
O konuda hanımlara az değil erkekler seviyorsa onu seven gönül verende bir kadın olduğundan 1-1 berabere kalırız gibi
Kesinlikle erkekler :D
Erkeklerin her şeyi gerçek ve içtendir. Tüm duyguları, göz yaşları, üzüntüleri..
Sahtekarlık katiyen yok.
kadınlar daha çok seviyor ama biz daha sağlam seviyoruz
Fedakarlık yapan en çok sevendir. Kadın erkek anlamam.
Sevmenin, sevilmenin kıymetini bilen herkes, sevip aşık olabilir.. 💫
Erkeklerin sevgisi daha baskın oluyor diye hissediyorum nedense.
Kadınların çok çok ve çok daha fazla sevdiğine şahitlik ediyoruz.
Kadınlar daha çok sevseydi efsanelerin ana karakterleri erkek olmazdı.
Bu durum kişiye göre değişir ama kadınlar her zaman duygusal açıdan bakar erkekler daha rahat o yüzden kadınlar daha çok sevebilir. Ama bir ilişkide erkek daha çok seviyorsa o ilişki evliliğe gidee
😁🤣 Erkekler desem inanacaksın sanki
Çok iyi inanmış gibi yaparım 😄
İşte ben yalanı beceremiyorum 😀
Ah 😄
İşte ben büyük yalanım 🤣
En çok köpecikler ssever
Evettt gercekten 😌
Köpecikler sahiplerini tanrıları gibi görürler die bir anlatı vardır o yüzden ona dokunulmasını ona zarar verecek durumları filan kabullenmezmiş
Evet köpekler sahiplerini tanrı gibi görür, kediler de kendilerini tanrı gibi görürmüş.
Kediler hallerinden hakkını veriyorlar 🤣
Kadinlar cok daha duygusaldir o yuzden kadinlar
Göreceli, karakter , ruh, yetişme hepsi etkiler.
En çok değer veren sever kadını erkeği yok bunun
Sevmeyi bilen hakkıyla sever zaten..
Kadınlardan üstün sevdiğimiz belli
Güzel kadınları sevdiğimiz doğrudur
Herkes herkesi ederi kadar sevse keşke
Karşılıklı reis sevginin miktarı yoktur
Kadının işi ne abi. hangi erkek gelse bastırır geçer. Ama erkek bastığını unutmaz
Geleni geri çevirmek olmaz bence de
Günahtır
Erkek adam çapkın olur...
kımseye kefil olmak ıstemıyorum ((:
Kadin
Muamma
Erkekler
Biz güzel severiz
Ben değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?