Aşk İlişkileri İmkansız bir aşka tutuldum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 allahım çok iyi değil miiiii? KAFAYI YİCEM İmkansız bir aşka tutuldum? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dizide çok güzel rol yapıyor komik 😄 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Yani bir enrique iglesias değil. Benden yakışıklı orası ayrı ama ben imkansıza tutulacak olsam bunu seçmezdim sanırım 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Nesin sen 0-13 yaş arası çocukmusun filmdeki adamlara aşık oluyorsun 😏 0 0 Yorumla
pisces_girl_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bir ben sevmiyorum heralde çok itici ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl adamın dizideki hareketleri çok iyi Yorumla pisces_girl_1 1 yıl Hareketleri ve sepmatikliği olmasa yakışıklı değil sıradan bir tip. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dizide çok güzel rol yapıyor komik 😄
Yani bir enrique iglesias değil. Benden yakışıklı orası ayrı ama ben imkansıza tutulacak olsam bunu seçmezdim sanırım
Nesin sen 0-13 yaş arası çocukmusun filmdeki adamlara aşık oluyorsun 😏
Bize cıkanlar da kel kütük cıkar
Kaşlara bi yarim metre girilse eh işte
yokluk insana neler düşündürüyor
Bir ben sevmiyorum heralde çok itici ya
adamın dizideki hareketleri çok iyi
Hareketleri ve sepmatikliği olmasa yakışıklı değil sıradan bir tip.
Çocuksun geçer
Aşkın normali var mi ki zaten..