Kadınlarrr
Erkeklerr
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar daha çok yalan söyler, ben erkeğim oradan biliyorum :P Şaka bir yana ihtiyacı olan herkes yalan söyler. Sıkışınca insanoğlu kendini kurtarmaya bakar.
Başka türlü kadınlara nasıl bir ürün satabiliriz ekomoniyi ayakta tutmak için 😂
Bunu bana ikinci defa söylüyorsun bunun farkindamisin bilmiyorum sadece hatırlatmak isterim 😂
İlk paranin neden bulunduğunu biliyor musun 😂 bende bilmiyorum 😅
Bilmemmiii 🤣🤣 https://youtu.be/vkOU4FOq_IU
Bende eğitim verecektim paranin neler satın alamadığını güzel bir sohbet gibi fakat yanında bir kahve satın alabiliyor 😂😂😂
Bunu bir kez daha yazmıştın uyuz 2 anlamiyore 2 berabere kaldın lan hakem penaltıyı nasıl vermezsin 😂😂😂
Mizikcilik yok doğru bol köpüklü kahve yapmaya senin için özel Brezilyadan toplattim toplayan ablalarin ellerini nasır oldu şimdi seni Instagram'dan canlı yayınlayacağım kahve nasilda güzel yapılıyor görsünler toplamak olmuyor öyle çiftte kavrulmuş lokumları unutma lokumlardaki antep fistiklarini toplayan ablalarada yarın yollarım şimdi uyuyorlardir yarın görürler orta şekerli olsun 😂🤭
Kahveler soğuyacak 😂😂😂
Bendede öptüm nefesinden uzaklardan çalıyor ağzın kahve kokuyor bensiz içmek haaaa sfsfsfsfsf
Candan Erçetini severim fakat beni anlatan tek bir şarkı var https://m.youtube.com/watch?v=Io_EkN-X4lM
Gömleğimi hala utulemedin arkadaşlarin yanına gideceğim buruşmuş halde gitmeyim hastaneye gömleksiz gidersem sorarlar iyilestin mi diye kahve dökmüştum ellerim arkada bağlıyken sağolsun doktor bir aylık sakinlestirici bir günde verdi sakinim şu an 😂😂😂
Sıradaki parçayı bekliyorum 🤣
Mustafa Ceceli İrem Derici Burak bulut falan rastegele çalıyor bende şu an Bilgisayar açık telefonda KS karsimda sen sıradaki şarkı Kayahan karşımızda kız kulesi olabilir mi 😂 Elif Kaya bir bilebilsen çıktı şansına yirtin paçayı 🤭
Kahveleri soğuttun şarkıları soğutma nerede kaldı sakinlesticilerin etkisi azalıyor hemen Mezdeke dinlemem lazım 🤣 🤣🤣
O kadar iyisin diyorsun 😂 teşekkür ederim eig için 🤗 bir kahveye feettim aslında 🥰
O artistik patinaj şampiyonunu görmek istersen 1996 Türkiye artistik buz pateni şampiyonu diye Google arastirabilirsin 😂
Bakalım bulabilecek misin 😂😂😂
Cevap
16Cevap
Bence karaktere göre değişir. kadın erkek diye ayırmamak gerekiyor.
Burada anlatıyor😀😀😀
gene noldu da ulasamiyorum ciddiye i aldin dedigimi bn hastaneden geldim ama gne ulasamadim helal olsun sakayi ciddi sndin bnim sevgilim vr abla
Mesaj atamadım neden sildin üzüldüm
tamam
Araştırma öyle diyorsa biz daha iyi bilemeyiz 😄
Erkek haritasını bir kadının elle çizdiğine yemin edebilirim ama ispat edemem 😅
Kadınlar daha doğuştan başlıyor zaten yalan söylemeye erkekler kadınlardan ogreniyor
Kadınların söylediği yalanları anlayamıyoruz ki. Elde kanıt olmadığından erkekler diyoruz
İkisi de birbirinden fena bu konuda.
Bence araştırmalar doğru söylüyor
Bence kadınlar daha çok yalan söylüyor...
Kadınlar yalan söylemek için yaratılmış
🤣🤣 En çok ben ama bütün erkekleri katamam
Erkekler söyliyor doğru
Kadınların söylediğini anlamazsın ki
Erkekler daha fazla
Kadınların önünden bile gecemeyiz
eşit yaa😀
Net kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?