Orasini anladik 😅 Ama kalp varsa büyük ihtimal vardir. Ama iste o kalpler bile artik rengine göre anlami farkliymis 🤷♀️ Tek bildigim kirmizi aski ifade eder Google amcadan bakabilirsin 😅
Google: Beyaz kalp emoji saflığı, temizliği ve sadakati ifade eder. Beyaz kalp atan erkek veya kadın için güvenin ve samimiyetin ifadesi olarak tanımlanır. Ben anlayamadim 😅
Önceden olsa kalp görünce direk Sevgilisi vardi derim. Ama artik birde kalp (renkli) emojileri olunca anlamlarida farkli oluyor. Ne gerek varsa bu renklere. Biz gibi anlamayanlar var 😅😅
Evet bende arada kaldim açikcasi ne yapacagimi bilmiyorum dil kursuna gidiyorum kendisi kursta ögretmen çok sempetik birisi surekli gulerek konusuyor çok hoşuma gidiyor
Ama öyle normal bir gülümse degil bu, kahkaha falan atarak degil. Tam olarak anladin li bilmiyorum. Yani aslinda bakislarindan bile anlamasi lazim aslinda. Ona bakdiginda (tabi konusmuyorken) hafif gülümse tebessüm et. Konusmayarak ancak böyle belli edebilirsin
Evet göruyor ozellikle bir şeyler anlatirken tahtada bana dogru dondugunde ben direk gozlerine bakiyor oluyorum zaten 😂 ben sadece diş gorunusumden çekiniyorum begenmezse falan diyee
Anliyorum kolay degil ama her seyin bir ilki var. Ve dis görünüsünden korkma çünkü çirkin falan degilsin. Burasini bende anlamadim ama Hiç fark etmedin mi güzel kizlar hep çirkin erkeklerle 😅 Unutma sana ait olan bir seyi kaybetmeyeceksin. En fazla tecrube olur 😅
Aynen daha once bir kiz daha denk geldi ama oda hayatinda kimseyi istekiyormuş şimdi o benim yuzume bakamiyor çalistigi yere gittim beni gorunce hemen saga Sola bakmaya başliyor
Gönlünde ne geçiyorsa diye degil (sonra üzülebilirsin) hakkinda hayirlisi neyse o diye dua edebilirim sana. InsAllah hakkinda hayirlisi neyse o olur ☺️
Sana daha öncede dedim ask mesk isleri benlik degil 😅 Istedigini sor ama ask konusunda bir sey sorma 😅 Hayattimda ilk defa bir erkege akil veriyorum bu konularda Bende daha tecrubeli arkadaslarin vardir 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beyaz kalp işte ne anlamı olsun güzel bir emoji
Hoşlandigim bir kiz var o eklemiş acaba sevgilisi mi var diye düşündum konuşmak istiyorum
Yanında bir harf falan olurdu diye düşünüyorum o zaman aman yaz yazmadan olup olmadığını öğrenemezsin
Dil kursuna gidiyorum kendisi orada hoca çok senpatik ve sicak kanli surekli gulerek konusuyor hoşuma gidiyor açikcasi
Anlam çikarma çünkü ben anlamiyorum.
Herkes kafasina göre koyuyor iste
Hoşlandigim bir kiz var o eklemiş acaba sevgilisi mi var diye düşündum
Orasini anladik 😅
Ama kalp varsa büyük ihtimal vardir.
Ama iste o kalpler bile artik rengine göre anlami farkliymis 🤷♀️
Tek bildigim kirmizi aski ifade eder
Google amcadan bakabilirsin 😅
Beyaz kalp içi dolu keşke sevgilisi var ya da yok yazsa 😂😂
Google:
Beyaz kalp emoji saflığı, temizliği ve sadakati ifade eder. Beyaz kalp atan erkek veya kadın için güvenin ve samimiyetin ifadesi olarak tanımlanır.
Ben anlayamadim 😅
Bende anlamadim 😂😂😂😂 baktim bunlara hep
Önceden olsa kalp görünce direk Sevgilisi vardi derim. Ama artik birde kalp (renkli) emojileri olunca anlamlarida farkli oluyor.
Ne gerek varsa bu renklere.
Biz gibi anlamayanlar var 😅😅
Evet bende arada kaldim açikcasi ne yapacagimi bilmiyorum dil kursuna gidiyorum kendisi kursta ögretmen çok sempetik birisi surekli gulerek konusuyor çok hoşuma gidiyor
Söylemesi kolay diyeceksin ama gidip konusman lazim
Baska bir çözümü yok🤷♀️
Nasil başlayacagim hayatinda birisi varsa ya da kabul etmezse utanirim yuzune bakmaya o yuzden 😥😥
Bir sey diyemem o zmn
Sonucta her gün yüz yüzesiniz
Aslinda haftasonu gidiyorum 2 ay boyunca iş degiştirmej istiyormuş bende referans olurum yardim ederim derim sonra drtayli konuşalim bunlari dedi kaldi
Sana kolay gelsin o zmn
Yerinde olmak istemezdim 🥺
Acaba hal ve hareketlerim ile nasil elli ederim
Elli derken?
Hareketlerim ile belli edebilir miyim yanliş yazmişim
Hareketlerinle zor aslinda
Yani sürekli ona gülerek tebessüm ederek bakmaktan baska bir sey yapamazsinki
Zaten canım canım gülmeye başliyorum onunla konušurken 🤣🤣🤣
Ama öyle normal bir gülümse degil bu, kahkaha falan atarak degil.
Tam olarak anladin li bilmiyorum.
Yani aslinda bakislarindan bile anlamasi lazim aslinda. Ona bakdiginda (tabi konusmuyorken) hafif gülümse tebessüm et.
Konusmayarak ancak böyle belli edebilirsin
Evet anladim insanin gozlerinin içi guluyor oyle durumda o kizda oyle aslinda
Bu arada bunlari yaparken
gözlerin içinede bak. Bir kizin bunlari anlama ihtimali yüksek.
Yani normalde öyle 😅
Aynen 🤣bakiyorum gözlerinin içine zaten gozlerimi alamiyorum ki ondan
😅😅
Senin baktigini görüyor mu bari?
Evet göruyor ozellikle bir şeyler anlatirken tahtada bana dogru dondugunde ben direk gozlerine bakiyor oluyorum zaten 😂 ben sadece diş gorunusumden çekiniyorum begenmezse falan diyee
Bence dis görünüsün gayet iyi.
Aman bos ver dis görünüs için bakmiyorsa, sen ondan uzak dur
Unutma güzelik görecelidir ve güzelik zamanla gider 😉
Tabiki diş gorunuş geçici olan bir durum haklisin ama nasil adim atacagim onun korkusu var 🥲
Dil kursu ne zmn bitiyor?
Eger olmusuz cevap alicak olursan ve utanacak olursan (sevgilisi falan var diye) kurs biteceyi zamanlarda söyle
Risk alma 😅
Aslinda ben a2 deydim ama kaldim geçseydim b1 olacaktim başka hoca gorecekti ama kursta denk gelme şansimiz olursa diye korku var aslinda
O zaman biraz daha bekle 😅
Almanca mi ingilizce mi?
Ingilizce kursu
Ingilizce yi bitirirsem başka kurslarada gidecegim ama o korku önume geçiyor
Bekleyemem dersen ve Itiraf edip olumsuz cevap alirsan ve yüzüne bakamazsan En kötü ihtimal kursu degistirirsin
Demokraside çare tükenmez 😅
Degiştitmemde o konuşma aşamasi gözumde canlaninca kalbimin ritmi degisiyor daha önce sevgilim olmadi nasil yaklaşirim ne yaparim bilmiyorum
Anliyorum kolay degil ama her seyin bir ilki var.
Ve dis görünüsünden korkma çünkü çirkin falan degilsin.
Burasini bende anlamadim ama Hiç fark etmedin mi güzel kizlar hep çirkin erkeklerle 😅
Unutma sana ait olan bir seyi kaybetmeyeceksin.
En fazla tecrube olur 😅
Aynen daha once bir kiz daha denk geldi ama oda hayatinda kimseyi istekiyormuş şimdi o benim yuzume bakamiyor çalistigi yere gittim beni gorunce hemen saga Sola bakmaya başliyor
Gönlünde ne geçiyorsa diye degil (sonra üzülebilirsin) hakkinda hayirlisi neyse o diye dua edebilirim sana.
InsAllah hakkinda hayirlisi neyse o olur ☺️
Selam aslinda bu konularda fzl bir bilgim yok ama yani anlar. Sonuçta 🐮degil ya 😅
Emoji guzelmiş 😅😅😅 ogretmenler gununu kutladim wp grubundan erkeklere karşi biraz mesafeli gibi
Evet güzel ama sen yine Yanlislikla yollama 😅
Tesekkür etmedi mi?
Tamam yollamam 😂😂 sence erkegi çekici yapan şeyler neler
Sana daha öncede dedim ask mesk isleri benlik degil 😅
Istedigini sor ama ask konusunda bir sey sorma 😅
Hayattimda ilk defa bir erkege akil veriyorum bu konularda
Bende daha tecrubeli arkadaslarin vardir 😅
Sıradan bişi hoşuna gitmiştir koymuştur
Hoşlandigim bir kiz var o eklemiş acaba sevgilisi mi var diye düşündum yani çok sempatik birisi adim atmaya çalisiyorum
anlamsız bence
Hoşlandigim bir kiz var o eklemiş acaba sevgilisi mi var diye düşündum
kalbim bos diyo
Hoşlandigim bir kiz var o eklemiş acaba sevgilisi mi var diye düşündum içi dolu beyaz kalp
Beyaz renk saflığı, temizliği ve sadakati temsil eder
Kalbim bos temiz diyor iste
O zaman konuşmak en iyisi ama nasil adim atacagim orasi sorun 😂😂😂gittigim dil kursunde ögretmen kendisi