AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sevdiğimi çoooook sevdim ve ımursadım. Bu saatten sonra her şey bitmiştir
Erkekler taktik yapmaz gerçekten umursamıyodur
Öyle de bir yapıyorlar ki. Ben kendi gözümle gördüm umursadigi halde umursamaz davranan erkek hatta kendisi itiraf etti sen bu kanıya nasıl vardın
Erkekler abartılacak varlıklar değil. Detaycı değiller. Seni yemiş o zaman
Bilmiyorum önceki erkek arkadaşımın kendisinin yaptığını kendim anlıyordum mesajlara geç yazmalar ben ne kadar geç yazsam oda öyle yapmalar ve kendisi özelikle sana oynuyorum demişti..
Peki bir şey soracam diyelim ki, sınav için yaziyon ve erkek yardımcı olmak istiyor birde düşünceli şekilde istersen bilgilerini at istersen sorularını at diyor sizce ne anlama gelir.
Yaşı kaç
Pek bi anlama gelmez olması gerektiği gibi davranmış
26ydi dediğim kişi yani umursamaz derken şöyle ki mesela kızdan mesaj bekliyor ama beklemiyormus gibi yapması v. s
Öyle ama yinede düşünceli
Çok düşünceli aşık mı oldun sende hemen
Yokk rjdj
Olsaydın
Kaçan kovalanır çünkü.
Cool olma halleri
Ne sicarim Cool haline. Ayrılınca da kızı kenara çekip ağlayıp af diliyorlar ama bumu Cool Luk.. 😂😂
Ağırdan satıyor mesela kızın telefonu bekliyor ama beklemiyormus takmiyormus gibi yapıyor
İşte diyorum ya sana üstün o Muş gibi davranıyor baskın olmaya çalışıyor
Ee tamam da ilk kıza bakan oydu begenende oydu şimdi ne yapmaya calisiyorsa
Ya ilişkide baskınlık diye bir şey var. Kızı etkisi altına alıp erkeklik yapacak bunu yapma bunu etme. Bunu giyme böyle gülme falan filan işte.
Benden yaşça küçük ama yapabilir mi yinede djkds
Hemde nasıl yapar. Sen seni sevdiğini sahiplendiğini sanarsin bu ilk başlar hoşuna gider. Ama bı bakarsın ki ona bağlanmışsin özgür değilsin herseyine o karar veriyor senin söz hakkin yok. Sadece itaat ediyorsun. O yüzden dikkatli ol derim
Bır kizda yazmış ki erkekler taktik yapmaz umursamiyorsa umursamiyordur ben yapanı çok gördüm kendi itiraf eden bile oldu.. yok ben kendimi ezdirmem
Erkekler taktik yapar ama gerek yok bence taktiğe.
Taktik değil de şöyle işte mesela kızın mesaj atacagindan haberi varmış ama haberim yokmuş gibi davranmasi ne gerek var ki haksız mıyım demek kıza özel bir ilgin var bekliyormuş gibi göstermek istemion
Göstermiyor sa sevgisini de göstermez saygısını da hadi ordan et bu tip insanı
İşte tuhaf ben de çözemedim skdkd
Gizem kardeşim için peşindesin şu an tanışan belki kanı 5 kuruş etmez biri çıkacak
Gizemli olduğu için mi peşindesin diyorsun? Yok numaranı sildim dedim, ve de mesaj bir haftadır mesaj atmiyorum numarayida eklemedim zaten
Ama aklında kalmış çocuk onu yapacaz 😂😂
Ama bak kapak ettim onu bak şimdi merhaba dedim oda merhaba dedi sonra nasılsın dedim iyiyim teşekkür ederim ama tanıyamadım dedi bende dedim ki, tanımadığın birine neden numaranı veriyorsun ki sonra bu birden bire sırra kadem basti donuncede şunu dedi haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim ee zaten fotom var, sonra zaten benden mesaj geleceğini biliyorsun ben iyi demismiyim bir numara cikartamamak ne sanki numaramı ezbere biliyor ilk defa yazdım zaten...
popo etmişsin çocuğu 😂😂
Haketti ama o onu yazınca ben üç dakika içinde direkt yazdım tanımadığın birine neden numaranı veriyorsun ki diyerek jsjsjsjs sonra o açıklamasına inanmadım kör nenem inanmaz çünkü jdkdkdkd neyse umursamaz davrandim dedim olur öyle şeyler dkdkkdkdmdmd
Sizi önemsemeyini def etmesini bilin yeter
Kendi kendine kendini ağırdan almaya çalıştı ama insan bir düşünür bir şeyi yazmadan önce :)
Senin gibi bir çakal karşısına çıkacağını düşünemedi garibim 😂😂
Ya arkadaşım da dedi ki fukara ne yazsın gariban dkdkkdkr ya ama sen olsan sen de öyle demez misin 😂 şimdi numarayı kendisi veriyor sonra diyor tanımadım ee bende kapak ettim oda itiraf etmek zorunda kaldı sjskkssmkss
Sen kapak etmemiş direk şişeyi sokmuşsun 😂
Öyle mi dusunuyon cidden hangi sözden kapak ettiğimi anladinnajkaksks
Numaranı tanimakdiklarina verme demen. Birde orada resmim duruyor numarayı tanimamisim demişti ya sende resmim var orada dedin o işte
Yok resmi söylemedim sadece şunu dedim tanımadığın birine neden numaranı veriyorsun
O bile yeter kanka
Çakal olmak iyidir o zaman sjsjs
canım olmaktansa cakal olmak efsane bişey 😂
Eee bu konuşmaların devamı gelir mi dersin biraz yemledim çünkü beni kırdın diyip vicdan azabı çektirmeye çalıştım birde dedim zorlandığın ders olursa yazarsan bakarım birde kendi yapacağı sınavı başkasına yaptırdım sjjsksksksm
Gelir bence ilişkiniz olsa da sürekli çekişmeli geçer ama heycanli olur 😊
Bu sözden sonra gelir mi ben 1997 doğumluyum senden ne gibi bir beklentim olabilirdi ki böyle tuhaf davrandın biraz tuhaf davrandı bende gururdan böyle demiştim ama bu sozden sonra ne düşünür bilmiyorum ben senden büyüğüm sana o gözle bakmam rahat olmalısın anlamında dedim ama tabiki gururdan söyledim :( bir daha konuşsak felan bu sözü nasıl duzeltecem
Ukala davranışlarından dolayı kendimce öyle bişey dedim dersin.
Yazsa da o konu geçmez ama arada bir şekilde hissettirmem lazım bu söylediğini çok samimi olursam soylerim ukala davrandigin için öyle yaptım derim o mantıklı
Ama bana abla felan demiyor mesela ben olsam bir şekilde bir yere abla kelimesi koyarım ki, ben de sana o gözle bakmıyorum amaçlı
Önden keserim yani bende
Ya birgün düzelir aranız rahat ol. Ukala oluşu da ona kalsın devam ederse ukala olmaya selam sabahı kes yoluna bak
Konuşmuyoruz zaten, anca o yazarsa konuşurum ama dikkatimi çekti bana abla demiyor ben olsam derdim galiba bende sana o gözle bakmiom amaçlı
Sana abla diyecek kadar senden küçük değildir herhalde ya
4 yaş skskks
Sen o gözle bakıyor musun ona
Ama aynı gozukuyoruz
Evet bakıyorum ama tabi çok zor olduğunu da görüyorum:(
Zor demedim ki ama o sana o gözle bakmaz sa sikinti var. Onu elde etmek için neler feda edersin peki
Şöyle diyeyim ilk o baktı o beğendi bende hissettim anladım cesaret aldım onun beğenisi ve ilgiisini anlamıştım o gözle ilk o bakıyordu yanındaki arkadaşı bana abla demesine rağmen ki o benden baya küçük (8yaş) ben şimdikinin yasini da çok küçük sandığım için tinlamamistim sonradan öğrendim 3 4 yaş varmis o benim yanımda kendini büyük gostermeye çalisiyordu demek ki yanındaki arkadaşı gibi küçük olmadigini anlatmaya çalışmış yaziştik ya ollgun konuşuyordu düşünceli felan
Hiç bir şey feda etmem sadece beklerim. Yani işine gücünü alıp düzlüğe çıkana kadar hersekilde yanında olurum bogmam daraltmam
İstediği gibi gezer dolaşir yani umrumda olmaz kısıtlamam sonra senin yüzünden hayatımi yaşamadım demesin
Çok olgun düşünceli birisin biliyor musun herkes senin gibi bir eş ister
Yani ben öyle düşünüyorum birde çevresine karşı beni gizlemeye çalıştı konusmamizin duyulmasını istemedi galiba oda benim gibi çevreden utanıyor yadirgar diye çünkü çevremizin hepsi ortak herkesin sasiracgi bir şey olacak olsa
Bende gizlerim çünkü olursa kimseye söyleyemem gizli yaşarım sjsks
Yok bence alakası yok. Severse delikanlı gibi ilan eder kim ne boklar ki yargılayacaklar..
İlk baş için mesela kuzenim en yakın arkadaşı kardesime abi diyor ne bileyim akrabamız olan çocuk en yakın arkadaşı amcama abi diyor ben bile çok utanıyorum ya ne bileyim şey derler gibi ne alaka siz nasıl oldunuz felan ama yan yana gelsek hiç yaş farketilmez yani sadece kimlik yaşı olarak büyüğüm
Neşeliyim iskelet yapım felan çok genç gösteriyor öyle annesi gibi asla durmuyorum kendime de yakistirmam zaten 100 kişiye sorsak 100 kişide aynı yaştasinis der.
Ya anladım onu. Ne alaka nedir sevdik oldu deyin bence çocuk çekiniyor seninle olmaktan
Evet herkes çekiniyor sence neden peki. ? Zaten akrabamizin nosunu istedim konuşmamızın duyulmasını istemediği icin, mesajımı bekletti no ondan çıksın istemedi yaştan dolayı çekiniyordur diye düşünüyorum
Ya bilmiom bir kız akrabama onu biraz sordum oda biraz anladı gibi oldu ama şaşırdı hatta konduramadi gibi bir şey hani o senden küçük gibi benn bile çekindim yani duyulmasini istemedim söylemedim o kıza
Bence değil seninle seks yapma isteği olabilir mi bu çocukta. Yapayım bitsin de kimse bilmesin kafasında olbailir mi
Yok sadece sınav hakkında konuşmak istiyordu. Birde öyle bir şey olsa duyulacagini bilir sonuçta ben derim yani bu kişi bana böyle yaklaştı felan daha çok yaşimin büyük olduğu ve de, ortak çevremiz olduğu için duyulmasını istemiyor gibi geldi öyle s.. KS değil sadece korkak biri ve insanların yadirgamasini istemiyor gibi geldi.. şimdi aynı hisleri bende taşıyorum kimsenin duymasini istemiyorum bende mi s.. KS icin yaklaşıyorum hayır sadece ortak çevreden dolayı utanıyorum
Hm anladım ama yinede çok bel bağlama buna
Neden çok bel bağlama dediniz
Ne bilim etrafın lafından cekiniyorsa ailesinin lafından çıkmaz ailesi de ondan büyük birini ona almak istemez
Annesi beni begendi ama
Büyük ihtimal abisine beğendi ama beğendi yani sjsmsms
😂😂😂 yanlışlıkla abisiyle evlenme kız 😂
O numarasını istedigim çocuk çok fena biri birde bunun yakın arkadaşı şimdi o numarayı verse ondan çıkmış olacaktı o kişi bana abla diyor şimdi diyecekti senin o ablayla ne işin var ki uğraşmak istemedi cunku o çocuk anlardı bizim wpden konustugumuzu felan ve bende istemiyorum kimse bilmesin kendimiz arasında kalsin
O dediğim çocuktan ben bile çekiniyorum kuzenimdende baya şok olacakları bir mesele ikimizde onların yakınlarınız hiç asla konduramazlar dkdk baya şaşırirlar
Kız aranzda bişey yok şimdi ,😂😂
He yok ama beğendi diyorum yani sjdjdkskd annesi beğendi yani beni çok sorun etmez gibi
Bana özelden yazar mısın rica etsem ya 😊
Hahaha niye djdjdk
Özel bir nedeni yok ya sadece tanımak ordan konuşmak istiyorum seninle
Mesaj gönderilmyorsana bir de ben Aktif girmiyom
Nasıl olacak peki
Neden tanımak istedin ☺️
Öyle güçlü güzel bir kızı tanımak istedim sadece arkadaş olmak istedim yani. Tanıyamadım da demem ben😂
Güçlü güzel olduğumu nerden düşündün sende djdkkd
Sen tanıyamadım desende sonrasını iyi toplarsın kanka djdkksd
Güçlü güzelsin işte belli heryerinden. Evet toparlarim biraz
Ee ne yapacaz
Kanka ben olsam şöyle derim fotoğrafın gozukmedi o yüzden sonuçta karşı telefondan fotomun gozukmeme olasılığı var belki net iyi cekmiyrodur felan buna inanırdım.😂 bu kadar basit bir cevap yerine o gidip ekmeğime yağ sürecek cevabi veriyor haberim vardı tanıyordum ama no cikartamadim nskksksk düşünüp düşünüp bulduğu cevap
Mesaj atılmıyor sana
İnsta var mı sende
Aklı sıra ben isteniyorum modu
Ağırdan satma halleri yanii
Umursamıyordur belkide sen öyle düşünüyorsundur
Ee oda olabilir ama umursamadigi insana heyecanlanıp saçmalamaz bence
Umursamıyordur. Kabullenelım kızlar
Ee peki niye ilk mesaj atınca heyecanlanıp sacmaliyor
Sacmalamak için sacmalıyordue
Ne biliyon belki gerçekten si klemiyor
Ee tabiiki ama ilk mesaj atınca heyecanlanıp sacmaladigi için
Ne yazdı
Saçmaladı işte öyle diyeyim herkesçe inanilmayacak bir şey diyelim
Aşığım seni seviyorum demedi inş ajdkdd
Yok mesaj atacagimdan haberi varmış ama haberim yokmuş gibi bir şeyler yaptı
Kaçırma bunu o zaman acemi bu sa lak aldatsa hemen ayıkırsın süründür pici gotünde köpek et ağzına sıc
Herkes acemi tecrübesiz genç ve toy deneyimsiz diyor nasıl anliyorsunuz hayır ya hoşlanıyorum oyle bir şey olsa kullanmak istemem bana daha tatlı geliyor ☺️
Bu yolun yolcusuyuz anlarız sjdkd
Bır kizda yazmış ki erkekler taktik yapmaz umursamiyorsa umursamiyordur ben yapanı çok gördüm kendi itiraf eden bile oldu
Peki bana böyle yaklaşiyorsa yani utangaç rahat olmayan şekilde nedendir? Hisleri mi vardır
O kızın gotünden haberi var mı sor bakim
Bilemen ki amacını her türlüsüne açık ol yani : D
Nasıl yani djdjd
Peki sen dedin ya acemi sen deneyimlisin diyelim sen bu durumda ne yapardin? Diyelim kız mesaj atıyor haberin var ama tanimiyormus gibi yapmak istersen
Amacı diyorum bilemezsin ne istediğini zaman gösterir az takıl bak işte sanki sanki holdingin varda zamanın para mı mk en baba öğrencisin boş vaktinde mesajlaş takıl işte
Ben taktiklerimi söylemem herkes kendi aklıyla yürüsün aga ajdkd benim tezgah sağlam nazar değdirmem
Sanki seni tanıyorum sende sjjsjs hadi söyle sevap işle diyelim kıza önceden ilgin var kız abinden senin numaranı sınav için almak için soruyor sende numaramı ver diyorsun neyse kız yazıyor ama mesajı beklediğini göstermemek için tanımadığını umursamadigini göstermek için ne yaparsın yani deneyimli beyefedi merak ettim 😂☺️
Yani mesaj atacağını bilipte bu tavırlara girdiyse havalara girdiği aşikar, sana tavsiyem ağırdan al yoksa gotünde koşarsın bunun
Ama kendini rezil etti bak şimdi merhaba dedim oda merhaba dedi sonra nasılsın dedim iyiyim teşekkür ederim ama tanıyamadım dedi bende dedim ki, tanımadığın birine neden numaranı veriyorsun ki sonra bu birden bire sırra kadem basti donuncede şunu dedi haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim ee zaten fotom var, sonra zaten benden mesaj geleceğini biliyorsun ben iyi demismiyim bir numara cikartamamak ne sanki numaramı ezbere biliyor ilk defa yazdım zaten...
Adamı iyi kapak etmişsin helal kız sana ahaha bu saatten sonra yazıp havalara sokma aklınca cool ayaklarına girmiş. Ondan gelen adıma göre hareket et derim ama asıl fikrimi sorarsan uzak dur bu arada gizleniyorım ilk kez bu kadar uzun yorumlaştım mk
Thanks be iyi yorum yapıyon haaa sjkdkdskdk bak şimdi bende sanki hiç umrumda değilmiş gibi açıklamasına dedim ki olur öyle şeyler jdjdkdkdkdkkdks bir şekilde numarasını sildigimi söyleyip yemledim dedim ders konusunda zorlanirsan yazarsın sjksks uzak duruyorum şu an djdkdks
Sa lak mısın kızım zorlanırsan falan demişsin sana ne mk ne bokk yerse yesin yazmak isteyen got düşünsün onu cesareti varsa yazsın ama ya pısırık tip ya da ego kasma çabası bunun ki. Zekası taktik yapmaya yetmez yaşı kaç bu malın
Orası uzun mevzu biraz hafif tartıştık ben sınav için başkasını buldum dedim senin davranışına kırıldım dedim neyse oda dedi işte sınavdan bir kaç gün önce yaz yardımcı olurum bende dedim ben başkasi yapacak demiştim sana dedim. Sonra dedim işte senin zorlandığın bir ders olursa yazarsan bakarım numaranı sildim dedim oda dedi ben seni kıracak davranış yapmadım bende peki diyip güldüm daha da yazmadım hepsini anlatamiom kanka ama bir erkek kankam utaniyor dedi belli dedi erkegiz duygularımız ayni dedi
Değişik hacım sizin mesela ya sen yırtık gözü açık kıza benziyon bundan sana yar olmaz git pic sevgili bul bu seni üzer mıymıntı tip belli
Gözü açık kız olduğumu nerden anladın? Evet herşeyi anlarım ama hoslaniyordum ya birde ben buna gururumdan ne dedim biliyor musun ben dedim 1997 doğumluyum senden ne beklentim olabilir ki böyle tuhaf davrandın bir tuhaf davranış yapti o yüzden sonra oda dedi ben anlamadım sen ne demeye çalıştın felan 😂🤷🏻♀️ ben ağırbaşlı bir kızım efendi düzgün biri istiyorum ama fena biriyim birde yaşim ondan büyük olduğu için böyle oldu sjjkd ayrıca bu dediğim çocuğun ilk bana ilgisi vardı
Bu yolun yolcusuyuz biraz mesajlaşim yeter anlarım djdlflf offf yaşın büyükse hiç uğraşma çocuk avutursun anca, iletişimsizlik diz boyu, bu çocuk nasıl biri biliyor musun? Buna ince espiri yap anlamaz bile onu açıklamak zorunda kalırsın, jetonu köşeli onun geç düşüyor
Yav laf soyluyorum diyorum ilgin için sağol o sanıyor cidden ilgisi için sağol dediğimi djdkdkksksks rica ederim diyor sonra diyorum bana açıklama yap diyor ne diyeyim ki jakskskskskks
Anlatmana gerek yok kaşık desen aşık mısın anlar bu dingil erken yaşlanırsın bro
Gönlüm kaymiş kanka ne yapayım jajjajajw zaten senden büyüğüm sana bakmam dedim :( bizim iş nanay
Sende sıcmış sıvamışsın nerden gittin bellisiz be brom s jdkdl adam şaşırmakta haklı mk zaten sa lak adam tam mala döndermişsin dnkdld
Ne yapayım ya umursamaz davranıyo sandım bende kendini bir sey sanmasın diye öyle dedim ajjsjsjsjs ama dönüşü olmaz mı sence? Gururdan öyle dedim hani ona da belirttim kırıldım dedim belkide o yüzden demisimdir anlamıyor mu o kadar dkdmks birdaha bir şekilde yazarsa o senden büyüğüm sana nasıl o gözle bakacam dedim ya o sözü nasıl düzelteyim be
Yarın okur yazarım ben buna cevabı şu an kanka sjdkdl
Ok boş ver aman sjsksksk sağol cevaplar iyisi sjdjs
Ne demek knks iyi gecelerr
Kızlar böyle seviyor
Yani ağırdan satma halleri
Evet
Mesela kızın telefonu bekliyor ama beklemiyormus gibi yapıyor normal mi
Kaçan kovalanır
Doğru ama kaçmaya gerek yok ki anns
Bilmem
Kadınlarda aynı şekilde
Evet öyle ama neden
Bize geçmiş atalarımızdan miras
İlk mesaj atınca heyecanlanıp saçmaladı sizce neden
Ne diyeceğini bilemedi maksat yazmak nasıl olursa olsun
Ama sonra bende hemen laf çaktım oda baya düşündü ne yazacağını sonra saçma bir cevap verdi
Peşine düşmek icin
Kız mi pesine dusecek
Evet
Mesela kızın telefonu bekliyor ama sanki beklemiyormus gibi yapıyor
Kızın havalanmış diye
Kız havalanmasin diye mi
Aynne öyle
Kız da onun saçma cevabına karşılık cevap verme hakkı oldugu halde olur öyle şeyler diyip umursamaz olmuşsa peki