Aşk İlişkileri Bir insanın ilk neresine bakarsınız? prenses7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar erkeklerin ilk önce neresine bakiyosunuz?Erkekler siz kadınların ilk neresine bakiyosunuz? Bir insanın ilk neresine bakarsınız? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gözlerine bakarım eğer gözlerini kaçırıyorsa iletişim kurmam 0 1 Yorumla prenses7878 +1 yıl Utanır ondan kaçırır Yorumla
ksatakan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende bi tik oldu bu. Ayak fetiscisi falan degilim ama ilk once bileklerine. İnce olmasi cok hosums gidiyor. 0 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. fiziksel olarak giyim tarzına falan bakıyorum sanırım 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı. gözler yalan söylemez 😀 0 2 Yorumla prenses7878 +1 yıl Söyler söyler Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl valla mı kfkff Yorumla
Heavenman Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüzüne bakar ve içini görürüm. 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Gözler ve kalça 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Saclar ve yüz hatları 0 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Gözüne 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı. yüreğine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gözlerine bakarım eğer gözlerini kaçırıyorsa iletişim kurmam
Utanır ondan kaçırır
Bende bi tik oldu bu. Ayak fetiscisi falan degilim ama ilk once bileklerine. İnce olmasi cok hosums gidiyor.
fiziksel olarak giyim tarzına falan bakıyorum sanırım
gözler yalan söylemez 😀
Söyler söyler
valla mı kfkff
uyumlu mu diye bakarım
Saçına, gözüne, yüzüne
Yüzüne bakar ve içini görürüm.
Yüzüne bakarım ilk başta
Göğüs ve kalça
Ellerine
Gözler ve kalça
Saclar ve yüz hatları