Aşk İlişkileri Çok sevdiğiniz birinden ayrıldıktan sonra onu unuttunuz mu? Aklınıza gelmiyor mu? Mavigözlüüü Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Unuttunuz mu Çok sevdiğiniz birinden ayrıldıktan sonra onu unuttunuz mu? Aklınıza gelmiyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sevdiğim birisi olmadı 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Zaman zaman gelir ama gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aklıma gelen kimse yok 0 0 Yorumla
Antpli27 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sevdiğim biri olmadı. Birini sevsem zaten karşılık alamazdım boyum kısa çünkü kızlar asla kısa erkeği sevmez. 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. sevilen unutulmaz 0 7 Yorumla Mavigözlüüü +1 yıl Unutur unutur. Hele bi baskasi ile evlensin o unutturur. Yorumla Subayyyy51 +1 yıl yaşadınmı böyle bi durum Yorumla Mavigözlüüü +1 yıl Yaşıyorum galiba vefasiz birinden Yorumla Subayyyy51 +1 yıl yasıtın birimi Yorumla Mavigözlüüü +1 yıl Evet Yorumla Subayyyy51 +1 yıl aynı sehirdemisiniz Yorumla Mavigözlüüü +1 yıl Ayrı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiğim birisi olmadı
Zaman zaman gelir ama gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor
Yok gelmiyor gelse de hala bişeyler olduğu için değil
Aklıma gelen kimse yok
Sevdiğim biri olmadı. Birini sevsem zaten karşılık alamazdım boyum kısa çünkü kızlar asla kısa erkeği sevmez.
sevilen unutulmaz
Unutur unutur. Hele bi baskasi ile evlensin o unutturur.
yaşadınmı böyle bi durum
Yaşıyorum galiba vefasiz birinden
yasıtın birimi
Evet
aynı sehirdemisiniz
Ayrı