Uzak öesafelli ilişki sürdürmek değermi?

Üç aydir uzak ilişki yaşiyoruz. başdan her şey çok güzel gidiyordu, her hafta 1-2 kere yanıma geliyordu. Sonra son 2-3 haftadam beri geleme zaman ayirmıyordu ve benden uzaklaşmaya başladı. ben bunu fark ettim ve o bana “bu bir süreç olabilir, şu an ilişki istemiyorum” bende tamam dedim, ama bu olay beni üzdü. sonra zaman zaman derdini anlamak için sorudun soruşdurdum, ç ve o bana “şu an kafamda çok şeyler var herşeyi sana anlatmiyorum bile ama aklimdan ilişiyi bitirmek geçmiyor” dedi.

bir kaç gün sonra ondan düşünmesini rica ettim ve bir daha benim gibisini bulamicağını belirtım ve o bana hak verdi. sonra biraz ağır konuşdum ve o bana “ben senin yerinde olsam bu işe son verirdim dedi” bende bunlar senin yüzünden oluyor ve bitiren olursa sen bitircen dedim. oda bitmesini istemedığımı dedı ama kavga dan sonra bitsin bu iş dedi. Bunlarin hepsi whatsapp da oldu ve benim için bittmedi, çünkü bir kpnuşma yaşanmadı ve ben onunlan konuşmak istiyorum.

Ona karşı ağır konuşduğumu hıs ediyorum ve içimden özür dilemek geliyor, ama ona yalvarma ya da baskın yapmak istemiyorum. Onu bu süreçınde yanlız birakmak istemiyorum.

ben onu çok özlüyorum ve geri dönmesini istiyorum, öfkeylen bittini düşünüyorum, ve ayrıldıkdan sonra işe gitmedığını duydum. ne yapmaliyim - sızce yazımı?

Uzak öesafelli ilişki sürdürmek değermi?