Yay Burcu erkeğiyle tanismistim bana ciddi yaklaştı geleceğe dönük sorularıyla hep kendini belli etti yalan en sevmediği şey?

Başta anlasmistik kuralları bir birirmize yalan söylenicez gibi bı tarz konuşmalarımız olmuştu insgtagramdan tanıştım, sonra o sırada benim erkek arkadaşım vardı ama o sormadigi için soylememistim. Kendisi geçmişinden eski sevgilisinden bahsetti ama benimkini sormadı, o hastaydı ben erkek arkadaşımla taksim'e gitmiştim sabah bana günaydın nasılsın yazmiati akşam cevap verebildim.. sonra ona erkek arkadaşımdan bahsettim ama ciddi olmadığınızı ilişki durumunuzun belirsiz olduğunu bahssettim ciddi bişey yok dedim aramizda.. kızdı sen benim yerime geliyosun ve arkadaşınla erkekle falan diye çok kızdı ve baslamadan bitti, bende goruselim en azından belki birbirimizden etkilenmicez bı konuşalım seni tanımıyorum ki dedim benim fikrim degismez falan dedi ve tartışarak konuşmaya son verdik. Sizce bu durumda ne yapılabilir haklı mı haksiz mi ne yapmam lazım?

Yay Burcu erkeğiyle tanismistim bana ciddi yaklaştı geleceğe dönük sorularıyla hep kendini belli etti yalan en sevmediği şey?