Birr aylık tanışıp konuştuğum erkek arkadaşım bugün ikimizin resmini durum atmış dedim erken değil mi ailen akrabaların görür herkes bilsin artık akrabalarıma ne ailem anlayışla karşılar dedi ve benim durumumda başımda puşili bir fotoğrafim var durumuma "başındaki pusu benim artık " yazmış ne demek istiyor burada ve ne bu acele gerçekten daha ilk tanıştığımız günlerde diyecekti ailesine zor durdurdum şimdide bana sormadan resmimizi birleştirip durum atmış? Takıntımı sevgi mi anlıyamadım yardımcı olur musunuz sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takıntı bence nasılsa kaptım seni der gibi bi bıraksan dünyası yıkılır
O takıntılılıgi durumuma yanıtında şüphe oluştu başındaki pusu benim artık açıkça ne demek istiyor öyle birine benzemiyordu başlarda 1 ay içinde mümkün mü sizce bu derece
Mümkün seni ağına almış bırakmak istemşyor pasif biri demek çabuk bıkar ama senden sana söyleyim gözü biraz açılsın
Saçma bence fazla bağlanma dan kaynaklı bence hemen bağlanıp böyle hızlı hareket etmesi yanlış hemen sahiplenmiş gibi daha 1 ay olmuş yavaş bea
O takıntılılıgi durumuma yanıtında şüphe oluştu başındaki pusu benim artık açıkça ne demek istiyor öyle birine benzemiyordu başlarda 1 ay içinde mümkün mü sizce bu derece dedim kendi kendime acaba puşi demeye mi çalıştı Karslı kendisi ama ne alaka dedim sonra
Bana yazım hatası gibi geldi puşi demiş olabilir ama yinede hemen sahiplenme durumu açıkça ortada bence yani 1 ay nedu hadi geçse bir 6 ay neyse
Haklısın bana sormadan koydu duruma herkesede açmış dediğim gibi daha ilk günlerde benim güvenimi bahane ederek demek istiyordu ben aileme diyeyim seni bana güven kafasından zamanla olacak şey ama bilemiyorum ya ne yapmalıyım sizce
Yani onu uyar daha başlardayız böyle sık boaz gibi ilişkimiz heryerde reklam yapma ilk önce kendimize alışalım her şey yerli yerine otursun ilişkide aradan belirli bir zaman geçsin anlaşılır ilişkinin ciddiyeti ona göre davranırız falan de bence
Tabiki uyardım başlarda ama duruma atmış lafımı dinlemeden kötü tarafı da aileler namusa aşırı düşkün tipler geri kafalılar akraba aileler duyması direk ciddiyet demek bizde napacagim bilmiyorum
Yani bilemedim çok zorluyosa nana kalsa uğraşmazdım sıkıntı çıkarır gibi geldi
Dediğin gibi aileler falan da var daha çok dert sıkıntı
Direk evliliğe geçiş yapıyor ailelere bırakarak sanırım ailemin kulagima bir gelse annem biliyorda babam duyarsa hiç dinlemezler bile direk evlilik uyku tutmadı yemin ediyorum
Ovv ben bile stres oldum şu an bak egerki harbi seviyosan belki olabilir ama oda yoksa tam uğraşmaya ne kadar değer orasınıda sen düşün
Oğlan şu an sevgi mevgi sormuyor umursamıyor direk aileye bırakıyor mesajlarada bakmıyor bu cildiricam
Ailenin kulağına gittiktwn sonra iş bitiyor ad çıktıktan sonra tamam töre namusa geçiş hastalandım stresten inanır mısın
Oov işin zor başına iş açmassa iyisir yani dediklerinden çocugun amacı düz evlilik bana öyle gibi geldi
İyiliğin için uğraşma bence
Gönder yani başkasımı yok hem rahat birini bulursun awvgi veren aceleye gelmeyen valla bu gidişle çıldırmaya gidersin yoksa
Daha 1 ay içinde ya tanışması konuşması buluşma bile yapamadım biliyor musun yüz yüze geldik tabiki ama ad çıkar biri görür duyar diye uzaktan bakıştık sadece
Ohooo sen ne yaptın bee burası neresiki bukadar katı
Ailenin kulağına gider aile istemeye kapıya dayanır haber yollarsa laf düşmüyor bana şimdi ailenin kulağına gitti ben napicam söyle kendini benim yerime koyarak
Kürdüz desem yeterli olur mu eski kafalı Aİleler.
Valla işin baya zor allah yardımcın olaun ne diyeyim bilemedim karşı gel desem ne kadar işe yarar ayrıl desem olur mu benm bile kafam karıştı strese gircem konu benle alakasızken
Yeterli olur yeterli olur işin baya zor orası kesin
Allah razı olsun oooff
istemeye gelirler merak etme çok yakında
Aile akraba duyması direk ciddiyet ben bunu anlayamıyorum napacagim şimdi
Aileler geri kafalı namusa aşırı düşkün tipler
Kadınlar biraz korkak
Anladık da yeterr
Uyuyamam vala bir akıl veren lazım
Yaz
Şarjda bitti bitecek neyi yazim
Sen uyu bi cacık olmaz senden