Çirkin kızların bile afrodit gibiymişçesine tribe girmelerinin sizce sebebi nedir beyler ?

bakıyorumda 155-160 boyunda ki 60 kilo kızlar bile kendilerini manken sanıyorlar.Bence bunda ki en büyük etken bizim çok fazla onlara yüz vermemiz.Kısacık boyları ve göbişleriyle tribe girmezler mi anlamıyorum.Tamam Benim boyumda 180 civarı bende 165 boyunda kız severim ama her konuşulana abazalık gözü bakıp kendi boy kilo ve yüz hatlarına bakmadan kendini beğenenlerin harbi durumu vahim.kısa boylu ve kilolu kız arkadaşlarımız alınmasın anlayan demek istediğimi anladı.Biz 180 boyunda çok yakışıklı ve kaslı bir fiziğimiz olmasına rağmen mütevaziliği koruyup bazı kızlar ise birşey demeden herşeyi abazalığa vurup şekillere giriyorsa bu da artık bizim canımızı fena halde sıkıyor.Lütfen kendinize çeki düzen verin kafamız atacak yakında
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler diye sorduğumu hatırlıyorum ama kızlar yine şekillere girip cevap verme havasına bürünmüşler.Sorunun altında ki açıklamada kısa boylu ve kilolu kız arkadaşlarımızda alınmışlar ama bücürükler alınmış.Girin triplere yine cüceler böyle abazlar oldukça sizi ipleyen çok olur burda kamil kamil cevap yazarsınız.Size muhtaçmışız da yok size bağımlıymışızda ulan o zaman bu soruya niye cevap veriyorsnuz ben mi dedim gelin diye yürüyün gidin tipsiz,sakallı,göbekli,esmer fareler NOKTA
Çirkin kızların bile afrodit gibiymişçesine tribe girmelerinin sizce sebebi nedir beyler ?