Alevi ben ona hiç alevisin de olmuyo demedim oo sonumuz yok bizim dedi ayrıldı çok seviyorduk aradım olmaz dedi konuşmak istemiyorum dedi wp durumuna da o gece dünü toprağa gömmesen yarınlar çiçek açmaz yazmış
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ailesi cok katı olabilir istersen bu konunun ikiniz icin de sorun yaratmayacagını hem kendi ailen icin vs konus
Benim ailem öğrendi ve babam ona düşman gibi hiç konuşmamış annem de öyle normalde çok iyilerdi
sanırım senin baban alevi damat istemiyor cocuk da o yuzden senden uzaklasmıs olabilir once babanla iyice bi konusman lazım
Evett dün akşam sordum sonumuz yok dedi baban düsman gibi benimle baksana dedi olmaz dedi konuşmak istemiyorum falan dedi
gururuna dokunmus bence olay babanda bitiyor
İstemiyorum senii dedi arama ararsan engellerim dedi sonra oo gece wp durumu dünü toprağa gömmesen yarınlar çiçek açmaz yazmış
ya gonderme yapması normal sonucta ailenin bir tavrına alınmıs
1 senedir tanışıyoruz 4aydir konuşuyoruz bunları da biliyordu zaten
bence sen bir yaz cidden boyle kestirip atacak mısın diye
Diyorum kaçıyor istemiyorum diyo arama diyo
:( artık yapacak bir sey yok gibi baya bitirmis
Numaramı da silmiyo attığım şeylere 2dk sonra hemen bakiyo
hem istemiyorum deyip hem incelemek.. saırım kafasında bitirmeye calısıyor
Bilmiyorum ama dün bide şey dedi vakit ayrimiyodu falan de bittir sende dedi ama bana hiç vakit ayirmamaxlik yapmadı konuşmak için elinden geleni yapti
Ailesi demiştir olmaz ayrıl diye Aleviliği sorun yapan aileler çünkü
Ben ona sormuştum benim için de ailem için de hiçbir sıkıntı yok demişti hatta amcası falan gelin kızım diyor muş
Muş işte bak nerden belli dedikleri
Amcasini bende tanıyorum bana da diyordu onu tanıdığımız için gördük tanıştık zaten oo yazmıştı yanii
Hmm annesi babası ne dedi acaba çünkü benimde sevgilim. aleviydi başta aileler sorun çıkardı ama çözmüştük sorunu
Henüz kimse benim ailemden bilmiyordu duydular çok kizdilar biz ayrıldık diye biliyorlardı ben üni falan okuyup gelince soylicektik
O zaman onun derdi başka birileri kötülemis de olabilir
Sordum biri bir şey mi dedi dedim yok dedi istemiyorum artık dedi engellerim arama dedi demin de wp durumda yolun sonu görünüyor diye bir şarki var ya onu attmış normalde wp pek bişi attmaz dii
S. et uğraşma soğumuş demekki detaya inmekle uğraşma
Ben pişman olsun istiyorum gelsiin yalvarsin istiyorum çünkü ben herşeyi karşıma alırken beni yarı yolda bıraktı
Yazma arama kaçan kovalanır sende karşılık durum at ama seninkiler eğlence temalı olsun
Tek kırmızı bı gül attım cok teşekür ederim iykiii ❣️ yazdım gördü akşama oo durum attı
Etkiye tepki devam et bu tarz şeylerde
Oo da durum yolun sonu görünüyor diye bir türkü var da onu
Sana bı taktik veriyim mi bu türküye karşılık
Dinliyorum
Elma suyu ay viski bardağı gibi bardağa koy televizyon dan YouTube a gir clupta çekilen video lar var çek onu bardağın bı kısmı görünecek şekilde ama televizyon olduğu belli olmasın altinada yolun sonu clup yaz 😅
Benim öyle şeyler yapmicami bilir bana hep annemin ak sütü gibi güveniyorum sana diyodu hep bir erkek görsem ysninda yemin ederim yanlış anlamam diyodu
Benim tek hayalim isteğim sensin diyodu
İnsanları şaşırtmak lazım yinede sen bilirsin ama
Bunları diyen biri Aleviliği bahane edip ayrılmaz başka birini bulmuştur
Başka biri de yok bende eminim
O kadar emin olma ayrılması için geçerli bı sebep yok çünkü
Ben çok kıskanıyorum birazcık kavga ediyorduk oo yüzden de biraz sanırım anlaşamıyoruz dedi dün akşam bide çok bunaltim ben onu farkındayım ama işte
her ilişkide olur bunlar yine geçerli bı sebep değil 😅
Öyle mi diyosun
Ben köpek gibi pişman olsun istiyorum ne yapmalıyım bi erkek olarak fikrini söylesene
Öyle tabi ben 4 sene evden çıkarken haber vermeyi geç uyuycagim zaman haber vermesem trip atan kızdan ayrılmadım aleviydi oda işte 😅
Biz de tam böyleydi işte illa ilk kavga ediyorduk sonra ben çok inat bir insanım o da öyle bana şey dedi ben senin gibi inat birini görmedim biktirdin Aleyna yeter ettin
Soğumuş o zaman başka açıklaması yok bunu
Dedi bunlardan 1 hafta sonra aradım beni seviyomusun dedim gülümsedi adamlar var sonra konuşuruz dedi tamam dedi aramadı yine aradım uyuodu uykulu açtı sinirlendim aramadım 2hafta falan işte dün akşam aradım
Pekii soguduysa ne yapmam gerek pişman olsun yazsın istiyorum ben daha yazamam bitti yani baya aştım kendimi çünkü
Çocuğun pişman olmasını istiyorsun sürekli sen yazıyorsun yazma bekle durum ay sadece
Eğlenmene bak bırak özlesin biraz seni
Çok sabırsız biriyim de ama bunları hiç haketmedim oo kadar hayalerimiz vardi
Yazmıyorum daha zaten yazmam
Hayaller başka kişiye artık
Yazmaz mi daha sence
Allah aşkına dm e gecelim mi konular karışık ak diye korkuyorum 😅
Sen yazma bı zaman sonra yazar dediğin kadar seviyorsa
Yook ben bir kişinin şeyini atlatamaz Ken burada kapanır benim ilişki şeysi☺️
Anlamadım bak bunu 😅
Tam 2hafts falan yazmadım o da yazmadı hiç
Neyi anlamadın
Sabret gerçekten seven yazwr
Yook ben bir kişinin şeyini atlatamaz Ken burada kapanır benim ilişki şeysi☺️ bunu anlamadim
Yanii daha ilişki kaldiramam bu benim için ilk ve son olur
İnşallah yazar ama süründürüm yazarsa yazmaz gibi de ama
Ya onu bı gecicen zamanla bak nasıl yeni bı ilişki yapıyon 😅
Yazarsa süründür yazmazsa s. et zaten
Yok ciddiyim ben benim midem öyle şeyi almaz
Yazmaz belki 😢
Mide ile alakası yok bunun karşına biri çıkar ulan bana ne oldu dersin
Yani belkide hiç yazmiycak
Belki de
Ama numaramı da silmiyo attığım şeylere 2dk sonra bakiyo hemen yanı bı insan bittirdigi şeye niye baksin
Akışına bırak
Tamam işte seni merak ediyo sen yazma 1 ay falan yine yazmazsa unutmuştur
Bıraktım zaten bu saaten sonra
Yani en iyisi illa birine yazicaksan yaz bana konusuruz knk
Teşekkür ederim dinlediğin için
Rica ederim ne demek
Anlık olarak böyle yapması beni şaşırttı sanırım sevgisi bitti veya ergen mi ki bu böyle tepki verdi anlamadım açıkçası sevgilinle yaşınız kaç
Ben 18 oo 22
Bence çocuk doğru olanı yapmış senin ailenin o şekilde davranması hiç hoş değil.
Hiii soru neresindeee?
Neden bı anda böyle yapiyo işte 😀
Oda etkilenmiş ayrılmaktan ve bunu atlatmaya çalışıyor hepsi bu
Çok ağır kelimeler konuştu ama
Bence hiç kaşıma bazı şeyleri her şey akışında devam etsin
Zoruma gidiyo sadece
Bitmişse bitmiştir. Kafa yorma bence
Pişman olsun benii kaybettigine istiyorum çünkü hiç haketmedim herşeyi karşıma aldım
Üzülüyor
Üzülse bana da yapmaz böyle şeyleri