Yazın sonlarına doğru bir kızla tanışmıştım, ikimizin de yaşı 27 ve ben kızla tanışmak için bulunduğum şehirden uzak bir şehre kızı görmeye gittim tanıştım, bizi tanıştıran ortak kız arkadaşım eğer ciddi bir ilişki istiyorsan bak çocuk senin için ta nereden geldi niyetin ciddi ise görüşmeye devam edin yoksa çocukta hayatına baksın dedi, kız benim niyetim ciddi ben anlaşırsak evlenmek istiyorum dedi. Ben orada 3-4 gün kaldım kızla görüştüm iyice tanıştık gezdim ve sonra yaşadığım şehre geri döndüm. İlk defa birisiyle ciddi bir yola girdiğimi düşünüyordum ve sadece uzak mesafede olmamıza rağmen ona ait olmak istiyordum. Kız farklı zamanlarda 2 defa günübirlik beni görmek için yaşadığım şehre geldi gezdik eğlendik birlikte vakit geçirdik.. En son geldiğinde de birşeyler sezdim ve telefonunda şifre falan yoktu lavaboya gittiği esnada WhatsApp'ına girip mesajlara ve arama kısmına baktım benden sakladığı bir şeyler vardı. Telefonumda benimle ciddi ilişki düşünen bir kız başka bir erkekle gün içinde defalarca görüntülü görüşmesi ve o kişiden gelen canımlı cicimli mesajları vardı ayrıca ben görmeyeyim diye sohbetleri sessize alıp arşive koymuştu. O mesajları gördüğüm zaman korktuğum şey başıma geldi. Kıza daha sonra bunları sorduğum zaman hiçbir açıklama yapamadı, çünkü aynı zamanda isimlerini kodlayarak telefonuna kayıt ettiği başka erkekler de vardı ve o kişilerden de mesajlar gelmişti aramalar gelmişti ve hepsi arşivde idi konuştuğu kişileri bana açıklayamadı, açıkçası beni aldatıyordu. Ve bana hep yalan söylemişti.. Bana yaptığı tek açıklama *"bana yazan erkeklere hayır diyemiyorum"* Ne kadar iğrenç bir cümle idi sen benimle ciddi bir ilişki istiyorsun evlenmeyi düşünüyorsun ama aynı zamanda sana yazan erkeklere hayatımda bir ilişkim olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyleyemiyorsun.. ilk defa birisine güvenmişken güvenimi kırdı.
Değerli arkadaşlar siz bu konu hakkında ne yorum yapmak istersiniz çok merak ediyorum?
Değerli arkadaşlar siz bu konu hakkında ne yorum yapmak istersiniz çok merak ediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii ki o günden sonra kızdan ayrıldım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer